Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.) székhelyére technikus munkakörbe munkatársat keres.
A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

  • Programok technikai műszaki kiszolgálása
  • Rendezvények tárgyi technikai feltételeinek biztosítása: építés, hangosítás, fénytechnika
  • Hétvégi munkavégzés, ügyelet

Bővebben...

Hogyan mutasd meg a szakmai oldalad a közösségi médiában?Az álláskeresés, mint „szakma” a közvélekedés szerint a HR-hez kapcsolódik. Pedig nem… Marketing, értékesítés, márkaépítés leginkább. Láthatóvá válás, tárgyalástechnika, következetes jelenlét kell a gyors sikerhez. Akkor is az álláskeresésed kell előkészíteni, ha épp nem keresel állást. Mert amikor keresel, már majdnem késő, de legalábbis időveszteség akkor összerakni az álláskeresős pakkot, és kissé mindig ad-hoc marad, szemben egy évek alatt épített profillal. Leginkább az online térben kell most jelen lenni, amióta pandémia van. A címbeli kérdést viszont kb. a jobangeli kezdetek óta teszem fel az álláskeresőknek.

Bővebben...

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális KözpontA Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. (Budapest, X., Szent László tér 7-14.) információs munkatárs álláspályázatot hirdet. 
A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
A kulturális központ információs feladatainak ellátása, az érkező vendégek koordinálása, tájékoztatása. Az intézménybe érkező telefonok fogadása, az épület reggeli nyitása és esti zárása.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata A kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltak alapján pályázatot hirdet a Tomory Lajos Múzeum igazgatói munkakör betöltésére. A munkaviszony a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezései alkalmazásával — a Rendelet szerinti eltérésekkel — munkaviszony keretében történik.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (heti 40 óra).
A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás határozott időre, 2023. szeptember 1. napjától 2028. augusztus 31. napjáig szól.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. április 7. péntek, 23 óra 59 perc.
A munkavégzés helye:
1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116–118.

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

A Vigyázó Sándor Művelődési Központ BERENDEZŐ munkatársat keres főfoglalkozású, határozatlan időre szóló munkaviszonyban ellátott álláshely betöltésére.
A munkakörrel kapcsolatos elvárások:

• alapfokú végzettség,
• terhelhetőség, jó fizikai állapot,
• megbízhatóság,
• rugalmasság,
• igényes, precíz munkavégzés.

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány Rendezvényszervezőt keres rugalmas munkavégzési hellyel.
Munkavégzés helye: 1134 Budapest, Váci út 35., illetve a táborok, rendezvények vidéki helyszínei.

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Szeretnél egy nagyon kreatív és lelkes csapat tagja lenni? Bővülünk!
A jelentkezéseket legkésőbb április 30-ig várjuk.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760