Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Közművelődési statisztika és elemzések készítéseA közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, a kötelező adatszolgáltatásnak az Országos Széchényi Könyvtár által működtetett https://kultstat.oszk.hu oldalon tehet eleget az  Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 1438-as számú jelentés elektronikus kitöltésével.

 

A statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos információk

 • A Kulturális Statisztikai Rendszer a https://kultstat.oszk.hu oldalon érhető el.
 • Használatát a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőkből érhetik el, egyéb böngészőkkel használva nem lesz optimális a működése. Kérjük, hogy első sorban a Chrome-ot használjanak, hiszen arra lett optimalizálva.  
 • Az adatszolgáltatóknak nem kell újra regisztrálni, az előző évi intézményi és felhasználói regisztrációk érvényesek, a felületre a bejelentkezés a korábban használt e-mail címmel és jelszóval történik.
 • Csak azoknak az adatszolgáltatóknak szükséges regisztrálni, akik nincsenek a rendszerben.
 • Felhasználói segédlet a rendszer használatához a Kultstat kezdőlapján található.
 • A 2020. év márciusában indult vírusjárvány miatt – annak érdekében, hogy az online tevékenységek is megjelenhessenek az adatszolgáltatásban – a közművelődési statisztikai űrlap és a hozzá kapcsolódó útmutató módosult. Az egyes táblák online tartalmakra vonatkozó kérdésekkel egészültek ki. Letölthető adatlap (pdf) » ♦ Letölthető útmutató (pdf)»
 • A kitöltést szállítólevelet/teljesítési igazolást nem szükséges a Budapesti Művelődési Központ részére megküldeni. Azonban ajánlatos saját maguk számára a kinyomtatásuk és dokumentálásuk, hiszen pályázatok mellékleteként szükséges lehet. A felületről a félkész vagy még az országos feldolgozó központ által nem véglegesített jelentéshez tartozó szállítólevelet is ki tudják nyomtatni, de felhívjuk figyelmüket, hogy csak az országos véglegesítés után nyomtatott szállítólevél a hiteles!
 • Az adatszolgáltatási időszak: 2021. 02. 02–2021. 03. 01-ig tart.

 Letölthető 2021-es adatlap-tervezet (docx)»

A főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtésének koordinálása a Budapesti Művelődési Központ feladata. Intézményünk mindemellett folyamatos információs szolgáltatást és tanácsadást végez a közművelődési tevékenységet ellátók részére.

A fővárosi közművelődési statisztikai adatgyűjtés koordinátorai: Lukács Orsolya közművelődési referens és Mester Erika közművelődési ügyintéző.

Kapcsolatfelvétel:

 • Lukács Orsolya: 0613712763;
 • Mester Erika: 0613712780;
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

A 2019. évi statisztikai fórumon elhangzott előadások anyaga itt olvasható:

Korábbi fórumaink:

♦ Az adatgyűjtés tapasztalatai a fővárosban, gyorsjelentés ♦

Előadó: Lukács Orsolya közművelődési referens, fővárosi koordinátor, Budapesti Művelődési Központ.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760