Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Közművelődési statisztikaA közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, a kötelező adatszolgáltatásnak az Országos Széchényi Könyvtár által működtetett https://kultstat.oszk.hu oldalon tehet eleget az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 1438-as számú jelentés elektronikus kitöltésével.
Beküldési határidő: 2020. március 1.

 

A statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos információk

  • A Kulturális Statisztikai Rendszer a https://kultstat.oszk.hu oldalon érhető el.
  • Használatát a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőkből érhetik el, egyéb böngészőkkel használva nem lesz optimális a működése. Kérjük, hogy első sorban a Chrome-ot használjanak, hiszen arra lett optimalizálva.  
  • Az adatszolgáltatóknak nem kell újra regisztrálni, az előző évi intézményi és felhasználói regisztrációk érvényesek, a felületre a bejelentkezés a korábban használt e-mail címmel és jelszóval történik.
  • Csak azoknak az adatszolgáltatóknak szükséges regisztrálni, akik nincsenek a rendszerben.
  • Felhasználói segédlet a rendszer használatához a Kultstat kezdőlapján található.
  • A 2019. évtől az anyaintézmény/székhely mellett a tagintézménynek/telephelynek is külön jelentőlapot kell kitöltenie.
  • A kitöltést szállítólevelet/teljesítési igazolást mostantól nem szükséges a Budapesti Művelődési Központ részére megküldeni. Azonban ajánlatos saját maguk számára a kinyomtatásuk és dokumentálásuk, hiszen pályázatok mellékleteként szükséges lehet. A felületről a félkész vagy még az országos feldolgozó központ által nem véglegesített jelentéshez tartozó szállítólevelet is ki tudják nyomtatni, de felhívjuk figyelmüket, hogy csak az országos véglegesítés után nyomtatott szállítólevél a hiteles!
  • Az adatszolgáltatási időszak: 2020.01.21-2020.03.01-ig tart.


A főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtésének koordinálása a Budapesti Művelődési Központ feladata. Intézményünk mindemellett folyamatos információs szolgáltatást és tanácsadást végez a közművelődési tevékenységet ellátók részére.
A statisztikai adatgyűjtéshez kapcsolódóan 2020. február 11-én 10 órától tájékoztató és tanácsadó fórumot tartunk a Budapesti Művelődési Központban (XI. ker. Etele út 55.) a statisztikai adatszolgáltatás segítése érdekében. A részvétel nyitott, amelyre várjuk az érintett adatszolgáltatókat.
Meghívó »
Regisztráció »

 

A fővárosi közművelődési statisztikai adatgyűjtés koordinátora: Lukács Orsolya közművelődési referens. Kapcsolatfelvétel: 371-2763; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
Bővebb információ: www.bmknet.hu.

A 2019. évi statisztikai fórumon elhangzott előadások anyaga itt olvasható:

 

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel 
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012

Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760