Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Közművelődési statisztika és elemzések készítéseA közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, a kötelező adatszolgáltatásnak az Országos Széchényi Könyvtár által működtetett https://kultstat.oszk.hu oldalon tehet eleget az  Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 1438-as számú jelentés elektronikus kitöltésével.
Beküldési határidő: 2021. március 1.

 

A statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos információk

 • A Kulturális Statisztikai Rendszer a https://kultstat.oszk.hu oldalon érhető el.
 • Használatát a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőkből érhetik el, egyéb böngészőkkel használva nem lesz optimális a működése. Kérjük, hogy első sorban a Chrome-ot használjanak, hiszen arra lett optimalizálva.  
 • Az adatszolgáltatóknak nem kell újra regisztrálni, az előző évi intézményi és felhasználói regisztrációk érvényesek, a felületre a bejelentkezés a korábban használt e-mail címmel és jelszóval történik.
 • Csak azoknak az adatszolgáltatóknak szükséges regisztrálni, akik nincsenek a rendszerben.
 • Felhasználói segédlet a rendszer használatához a Kultstat kezdőlapján található (Felhasználói kézikönyv »).
 • A 2020. év márciusában indult vírusjárvány miatt – annak érdekében, hogy az online tevékenységek is megjelenhessenek az adatszolgáltatásban – a közművelődési statisztikai űrlap és a hozzá kapcsolódó útmutató módosult. Az egyes táblák online tartalmakra vonatkozó kérdésekkel egészültek ki. Letölthető adatlap (pdf) » ♦ Letölthető útmutató (pdf)»
 • A kitöltést szállítólevelet/teljesítési igazolást mostantól nem szükséges a Budapesti Művelődési Központ részére megküldeni. Azonban ajánlatos saját maguk számára a kinyomtatásuk és dokumentálásuk, hiszen pályázatok mellékleteként szükséges lehet. A felületről a félkész vagy még az országos feldolgozó központ által nem véglegesített jelentéshez tartozó szállítólevelet is ki tudják nyomtatni, de felhívjuk figyelmüket, hogy csak az országos véglegesítés után nyomtatott szállítólevél a hiteles!
 • Az adatszolgáltatási időszak: 2021. 02. 02–2021. 03. 01-ig tart.

 Letölthető 2021-es adatlap-tervezet (docx)»

A főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtésének koordinálása a Budapesti Művelődési Központ feladata. Intézményünk mindemellett folyamatos információs szolgáltatást és tanácsadást végez a közművelődési tevékenységet ellátók részére.

A fővárosi közművelődési statisztikai adatgyűjtés koordinátorai: Lukács Orsolya közművelődési referens és Mester Erika közművelődési ügyintéző.

Kapcsolatfelvétel:

 • Lukács Orsolya: 0613712763;
 • Mester Erika: 0613712780;
 •   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

Kedves Kollégák! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad. Személyes tanácsadásra nincs mód.

A 2019. évi statisztikai fórumon elhangzott előadások anyaga itt olvasható:

 

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760