Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Felhívás Tisztelt Kollégák!
A Budapesti Művelődési Központ, együttműködve az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Tartalomfejlesztési és Módszertani Központjával gyűjti a fővárosi közművelődési intézmények mint ifjúsági közösségi szolgálat fogadó intézményeinek jó gyakorlatait.

Bővebben...

BMKA Budapesti Művelődési Központ a 2012-es őszi évad végétől kísérleti programba kezdett. Tizennyolc éven aluli diákok önkéntes munkában ismeretterjesztő foglakozást tartottak időskorúak számára.
A 2016. január 1-je után megkezdett érettségi vizsga megkezdéséhez alapkövetelmény lesz 50 óra önkéntes munka végzése.
Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Művelődési Központtal a 2012/13-as tanévben végzendő tevékenységekre, melynek fókuszában az idősek interneteztésének elősegítése állt (Nagyi–Diák tanulókör).

A diákok 2013. januárjától hetenként tartottak ismeretterjesztő foglakozásokat időskorúak számára az internet megismerésére és adtak segítséget digitális eszközök kezelésével kapcsolatos problémáikhoz.

A program 2014-ben is folytatódik.

További partnerek jelentkezését várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Információ: Fülöp Melinda,
telefon: 1-371-2760.

Kapcsolódó cikk »

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760