Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

könyvekSzeret olvasni? Van kedvenc könyve? Van olyan olvasmányélménye, melyet sokaknak ajánlana? Itt az alkalom, hogy megtegye!
A könyvtárunk új, tágasabb helyre való költözésének örömére, a Könyv világnapja (április 23.) alkalmából pályázatot hirdetünk könyvajánlók írására.

Bővebben...

József Attila„1905-ben születtem Budapesten, a Ferencvárosban”
www.jozsefattilamindenkinet.hu
Ferencváros Önkormányzatának hagyományos, költészet napi online videópályázata
Felhívjuk MINDENKI figyelmét, hogy készüljön: olvassa és dolgozza fel József Attila verseit, hiszen közeledik április 11., a magyar költészet napja, József Attila születésnapja!

Bővebben...

LOGÓTERVEZÉSI PÁLYÁZATA Vigyázó Sándor Művelődési Ház tagintézménye, a Rákoskerti Művelődési Ház pályázatot hirdet.
a) A pályázat tárgya: új, intézményi logó megtervezése a Rákoskerti Művelődési Ház számára. A logó a művelődési ház arculatában, kampányaiban, online és nyomtatott felületein, rendezvényein, valamint minden tevékenységében meg fog jelenni.

Bővebben...

Országos vers- és prózamondó találkozó és versenyAz iskolai versmondó versenyek legjobbjainak tehetséggondozó rendezvénye ez, egy hagyományosan magas színvonalú találkozó keretében. A „Regösök húrján" vers- és prózamondó versenyre várjuk a költészetet és szépprózát szerető (iskolás) fiatalokat, akik a vers és a próza tolmácsolásához tehetséget éreznek, és kipróbálták magukat iskolai versenyeken. A verseny felmenő rendszerű, az országban több helyszínen megrendezett regionális döntőkről jutnak tovább a zsűri által kiválasztottak a budapesti országos gálára.

Bővebben...

Reformáció 500A Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház – Corvin Művészklub felhívással fordul minden olyan képző- és iparművészetben tevékenykedő alkotóhoz, aki a reformáció 500. évfordulójához köthető témában szeretne bemutatkozni a nyilvánosság előtt. Pályázni legfeljebb 3 db alkotással lehet technikai, formai és méretbeli megkötöttség nélkül. Az alkotások kiállításra kész állapotban nyújthatók be.

Bővebben...

CsiliHa szereted a kultúrát, a rendezvényeket, és szívesen részt veszel a lebonyolításban, csatlakozz a Csili Önkéntes csapatához! Örömmel látják azokat is, akik egy-egy témában szívesen tartanának ismeretterjesztő előadásokat térítésmentesen, vagy szívesen vezetnének kirándulásokat, gyalogtúrákat.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760