Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

27. Országos DiákfilmszemleA POLIFILM Műhely Alapítvány és az Aranytíz Kultúrház 27. alkalommal rendezi meg a filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét.
Időpont: 2020. augusztus 24-30.
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János utca 10.)

Bővebben...

Irka Kör - Irodalomkedvelők Klubja „Egy lángot adok, ápold, add tovább…" A  „költészet lángját" élesztgetjük minden csütörtökön 10-13 óráig. Szeretettel várunk új jelentkezőket is: vers-és prózamondókat, autentikus-zenei-énekest, komolyzenei énekest, hangszeren játszót - akik szívesen közreműködnének irodalmi műsorainkban.
Időpont: minden csütörtökön 10.00
Helyszín: Budavári Művelődési Ház  (1011 Budapest, Bem rakpart 6.)

Bővebben...

IX. WekerleFeszt Művészeti Találkozó Művészeti Kalandpark - Kalandozz velünk! Művészetről, művészektől, nem csak művészeknek! A IX. WekerleFeszt Művészeti Találkozó alapgondolata az öröm. Az öröm, mely oly sokféle lehet, magában foglalhatja a boldogságot, bátorságot, céljaink elérését, a teljesség érzését, az alkotást. Az idei WekerleFeszt programjait igyekeztünk e téma köré fonni. Örömmel tettük!
Időpont: Április 18-19., szombat-vasárnap
Helyszín: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár Művelődési Ház (1192 Budapest, Petur utca 7.)

Bővebben...

Színházi nevelésA Marczibányi Téri Művelődési Központ húsz esztendeje kiemelt alapfeladatának tekinti a gyermek- és ifjúsági korosztály színházi nevelését. Megkérdőjelezhetetlen érdemünk és vitathatatlan szerepünk van abban, hogy Magyarországon létezik a színházi nevelés és színházi nevelési társulatok működnek. Megalakulásuk óta támogatjuk az első hazai színházi nevelési csoport, a Kerekasztal Színház működését. Saját erőforrásaink és a Nemzeti Kulturális Alap, valamint a II. Kerületi Önkormányzat támogatásával szervezünk színházi nevelési előadásokat.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760