Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 A Magyar Kultúra Napja 2020. – a budapesti művházakbanA Magyar Kultúra Napja alkalmából 2022. január 18–23. között szerveznek programokat a budapesti kulturális intézmények, művelődési házak és közösségi terek. A Magyar Kultúra Napját 1989. január 22. óta ünnepeljük, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc ezen a napon fejezte be a Himnusz megírását. Ebben az időben sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális rendezvények, események.
Fővárosi művházas programajánlónk: a I.II., III., IV.VI.,  IX.XI., XII., XIII., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., és a XXII. kerületben.

Bővebben...

Online művházas tanfolyamajánló felnőtteknek Kedves Látogatóink, Tisztelt Érdeklődők! Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi művházas online tanfolyamokat, melyek lehetőséget adnak a folyamatos kapcsolattartásra jól ismert és kedvelt kulturális, közösségi tereinkkel, intézményeinkkel. Cikkünk a Légy kreatív! – felhívás kezdeményezés kapcsán készült, ezzel is támogatva a közös célt. Ösztönözni kívánjuk az ismeretterjesztő tanfolyamok, a vizuális és az előadó-művészeti körök, szakkörök vezetőit a közös alkotás és tanulás élményének megosztására online tereikben. Mottóul: Mutassuk meg, együtt vagyunk az online térben is, és összetartunk!

Bővebben...

Magyar Kultúra Napja 2021. – művelődési intézmények online programjaiA Magyar Kultúra Napja alkalmából 2021. január 11–24. között szerveznek programokat a budapesti kulturális intézmények, művelődési házak és közösségi terek. A fennálló koronavírus helyzet miatt a programsorozatot a budapesti művelődési intézmények online felületeinken mutatják be. A Magyar Kultúra Napját 1989. január 22. óta ünnepeljük, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc ezen a napon fejezte be a Himnusz megírását. ♦ Pilinszky 100 irodalmi összeállítás a Budapesti Versklub jóvoltából» ♦ Fővárosi művházas programajánlónk»

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760