Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Házasság heteIdőpont: 2017. febr. 12-19. 08.00-21.00 óráig
Helyszín: Megyeri Klub (1048 Budapest, Megyeri út 207/D.)
Résztvevők lehetnek: Házaspárok, jegyespárok, párok
Ezen a különleges héten szeretnénk segíteni abban, hogy párotokkal minél több közös élményben legyen részetek. Magunk is tudjuk, hogy a „család-munka-háztartás” körforgásában nem könnyű kiszakítani az együtt megélt szerelmes pillanatokat. Így összeállítottunk olyan helyszíneket, feladatokat, amik reményeink szerint érdekesek, viszonylag könnyen teljesíthetők lesznek.

Párotokkal regisztráljatok a programsorozatunkra, teljesítsetek minél több helyszínt, gyűjtsétek az élményeket és a menetleveletekre a pecséteket! Ezáltal pedig nyerjetek újabb közös élményeket! Köszönet illeti a helyi vállalkozókat, intézményeket, akik kapcsolódtak a rendezvényünkhöz!

A feladat a következő:

 •     Regisztráljatok a Megyeri Klubban (1048 Megyeri út 207/D Tel.: 696-1642) vagy az Intro Game Játékboltban (1048 Homoktövis utca 105-107.
  Tel.: 06-70-638-5448) és vegyétek át a menetleveleteket. Díja: 2500 Ft/pár

Regisztrációs pontok nyitva tartása: Megyeri Klub február 6-10-ig 8.00-20.00 óráig, Intro Game Játékbolt február 7-11-ig 13.30-18.00 óráig vagy 10.00-14.00 óráig szombaton

Válasszatok és teljesítsetek legalább 4 feladatot a helyszínekből (legalább 3 "külsős" helyszín + 1 otthoni feladat)

 •     2017. február 20. és március 4. között adjátok le a menetlevelet a Megyeri Klubban vagy az Intro Game Játékboltban. (nyitva tartási idő: lsd 1.pontban)   

 •     Gyertek el a 2017. március 4-én, 18.00 órától tartandó Házasság hete programsorozatot lezáró gálánkra, melyet a Megyeri Klubban, a nagy sikerű Társasjáték Klub keretei között ünneplünk az Intro Game Játékbolt és a Káposztási Családok Egyesülete szervezésében.

Bejelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Kisorsoljuk a fődíjat (2 személyes vacsora) és a helyi vállalkozók által felajánlott nyereményeket! Az 5 vagy annál több feladatot teljesítők között plusz ajándékokat sorsolunk ki!

Helyszínek:

 •     Pál Feri előadás (2017. február 4. 19.00 óra)
  Teendő: Lőj egy szelfit a pároddal a helyszínen vagy mutasd be a jegyedet a regisztrációs pontok bármelyikén, vagy küldd el a képet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház (1043 Budapest, Tavasz utca 4.)
  További információ: http://ujkk.hu/program-reszletek/ady-endre-muvelodesi-haz/#pal-feri
 •     Ismerd meg magad és párod játékos énjét, kreatív oldalát!
  Teendő: Közös társasjáték
  Helyszín: Intro Game játékbolt (1048 Budapest Homoktövis utca 105-107., Nyitva: K-P 13:30-18:00 óráig és Szombat 10:00-14:00 óra között)
  Fontos infó: A helyszínen lehetőség van regisztrációra, a KCSE támogatására, a Házasság Hete programhoz kapcsolódó termékek vásárlására (pl. Simon András grafikái, Harmat kiadó könyvei, Family magazin és természetesen szuper társasjátékok)
  http://www.introgamestore.hu/
 •     Édesítsétek meg az életeteket és nevessetek együtt!
  Teendő: Díszítsétek fel saját 1 db közös szív alakú ajándék islereteket együtt és készítsetek egy közös vidám fotót, szelfit a helyszínen található meglepetés kiegészítőkkel.
  Helyszín: Szélmalom Delikátesz (1048 Budapest, Homoktövis u. 97-99. Nyitva:H-SZO 07:00-18:00 óráig, Vasárnap 08:00-14:00 óra között)
  https://www.facebook.com/szelmalom.delikatesz.1
 •     Mennyit tudsz? - Randi a Melange Kávézóban Teendő: Töltsetek ki egy rövid kérdőívet egymásról, amit a helyszínen kaptok és fogyasszatok el közösen egy (- két) italt. A pároknak 1-1 gránátalmás forró csokit vagy ízesített, gránátalmás cafe lattét kínálunk egyet fizet kettőt kap ajánlatban.
  Helyszín: Melange Coffee & Wine (1048 Budapest, Homoktövis u. 106. Nyitva: H-P: 7-20, SZ: 9-20, V: 10-19.)
  http://www.melangecafe.hu/
 •     A szerelem gyümölcse - Szíveskedj!
  Teendő: A helyben kapott almába/almából faragjatok közösen szívet
  Helyszín: Jópofa Kofa zöldséges (1048 Budapest, Sárpatak u. 2,  Nyitva: H-P: 8-18.30; Szombat: 8-13.00; Vasárnap: Zárva)
  https://www.facebook.com/kofa.jopofa
 •     Éld újra a pillanatot!
  Teendő: Regisztráljatok ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), válasszatok időpontot az általunk elküldött doodle táblázatból, majd válasszátok ki kedvenc közös fotótokat és készíttessétek el újra, műtermi körülmények között.
  Helyszín: Veronika fotó (1048 Budapest, Székpatak utca 6.) Időpontok: H-P 16.00-20.00-óráig, de a műterembe be kell előzetesen jelentkezni! Választható időpontok naponta: 16.15; 16.30; 17.15; 17.30; 18.15 18. 30 – így minden nap 6 pár vehet részt a programon! Fontos infó: A Házasság hete programsorozat regisztrációjához 1 db fénykép elkészítése, retusálása tartozik ingyenesen – a kidolgozás határideje 5 munkanap! A készülő fotó félalakos illetve portré lehet. Kérjük, hogy a párok gyermek(ek) nélkül érkezzenek.
  http://veronikafoto.hu/
 •     Forró Salsa ritmusok
  Bármelyik tánc, de a salsa főleg egy remek lehetőség a férfi és női szerepek megéléséhez, a párkapcsolatokat érdekesebbé és színesebbé teszi, a hozzánk járó házaspárok is erről számolnak be. Mivel könnyen elsajátítható gyorsan sikerélményt ad és közben az ember egy közösség része is lesz, jó hangulatban, sok nevetéssel telnek az órák, így mindenki feldobódik, miközben mindez a testi-lelki egészségünknek is használ. Egyszóval éljen a SALSA! Gyertek! Próbáljátok ki! 
  Teendő: Vegyél részt pároddal közösen egy salsa táncórán  Kovács Krisztával hazafelé pedig - ha van kedvetek - húzzatok és vigyetek magatokkal egy szerelmes gondolatot, verset, idézetet!
  Időpont: 2017. február 17. (péntek) 18.00-20.00 óráig,
  Helyszín: Megyeri Klub (1048 Budapest, Megyeri út 207/D) Fontos infó: Előzetes regisztráció a Megyeri Klubban 2017. február 16-ig személyesen, telefonon, vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! http://ujkk.hu/allando-programok/felnott/megyeri-klub/#salsa
 •     Fotó a bálon!
  Teendő: Fotózd vagy fotóztasd le magatokat a helyszínen és/vagy mutass be a regisztrációs pontokon egy környékbeli báli belépőt, amin együtt vettetek részt a Házasság hetében! A fotó elküldhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is. Helyszín ötletek: Homoktövis Iskola Alapítványi bál az iskola családjai számára (2017. február 17.) A környék oktatási intézményei által rendezett bálok belépőit is elfogadjuk. http://www.homoktovis-suli.hu/
 •     Szerelem első vérig
  Teendő: véradás, melyen együtt vesztek részt és egyikőtök legalább vérét is „áldozza” a szerelemért!
  Helyszín: Megyeri Klub (1048 Budapest, Megyeri út 207/D)
  Időpont: 2017.február 18. (szombat) 10.00-14.00-óráig
  http://ujkk.hu/program-reszletek/megyeri-klub/#verada-megyeri

Otthoni feladatok:

 •     Újra-fotó a szerelem hajnaláról: Készítsetek egy olyan fotóbeállítást, amilyen már készült rólatok az esküvőtökön vagy a kapcsolatotok kezdeti időszakában. Nem fontos ugyanaz a helyszín, ruha, frizura (csak ha ragaszkodtok a teljes hitelességhez... ;), de felismerhető legyen a "régi" kép az újban! Mindkét fotót küldjétek el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A feladat hitelesítő pecsétet a Megyeri Klubban kapjátok meg a menetlevél leadásakor.

 • Gyertyafényes este/ vacsora: Ezen a héten egyszer töltsetek időt kettesben otthon gyertyafényben. Akár vacsora, akár egy pohár bor mellett akár csak úgy. Készítsetek közben egy szelfit és küldjétek el Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Forrás: ujkk.hu

Mentés

Mentés

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760