Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Nyári táborokA gyermekek nagy örömére elérkezik a nyári vakáció ideje, érdemes az időt élményteli napközis, bentlakásos táborokban tölteni. Segíteni szeretnénk a szülőknek, hol és kinél helyezzék el gyerekeiket munkaidejükben. Idén sem maradhatnak el, a megoldást kínáló, a gyerkőcöknek szánt egész nyári táborok, a fővárosi művelődési intézményekben.

Fővárosi művházas tábor ajánlónk: II., III., VII.IX., X., XI., XII.XIII.XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.XIX., XX. kerület

II. kerület:

Marczi Közösség Tér (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.)

Mesterségem Címere Kézműves táborMESTERSÉGEM CÍMERE KÉZMŰVES TÁBOR (8-10 éveseknek)
Időpontok: JÚNIUS 18–22., AUGUSZTUS 27–31. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Táborunk hetében minden napra jut egy-egy különleges kézműves mesterség, amivel megismerkedünk. A tábor többféle kézműves tevékenységgel várja a gyerekeket, de nem alkotó tábor. Nincs mód az egyes kézműves tevékenységekben való teljes elmélyülésre, hanem kedvet ébreszt azok kipróbálására.
Táborvezető: Pilinger Zsuzsanna kézműves, drámajáték-vezető (Telefon: 06 70 608-7992, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) + 2 fő asszisztens
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

TŰZZOMÁNC TÁBOR (8–16 éveseknek)
Időpontok: JÚNIUS 18–22., JÚLIUS 9-13., AUGUSZTUS 21-24. NAPONTA 9.00-13.00 ÓRÁIG
A táborba várunk szeretettel minden 8 év feletti gyermeket és felnőttet, akiket érdekel ez a varázslatos, sokrétű technika. Azok is bátran jöjjenek, akik még nem tűzzománcoztak, akik viszont ismerik ezt a technikát, ezúttal mélyebbre merülhetnek e tudásban. A tábort egy a zománcozásban több évtizede gyakorlott, mégis fiatal képzőművész vezeti, aki hivatásának érzi, hogy az alkotás örömét bárki számára elérhetővé tegye és alázattal vezesse a tehetségeket a művésszé válás útján. A zománc, mint látványos és dekoratív technika lehetőséget ad arra, hogy már első nap alkotásoddal a kezedben mehess haza. De aki nem éri be az első sikerekkel, bátran elmélyülhet a következő kihívásokban, mert ez egy nemes és évezredes múltra visszatekintő művészet, mely a mai korra is tartogat felfedeznivalót.
Táborvezető: Páthi Diána (Telefon: 06 30 459-3289, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 14 000 Ft + anyagköltség

Rébusz táborRÉBUSZ TÁBOR (9-14 éveseknek)
Időpont: JÚNIUS 25-29. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Logikai feladatok, rejtvények, logisztorik, memória- és figyelemjátékok, nyelvi játékok, összerakós, szétszedős, tekerős stratégiai játékok, versenyek, bajnokságok, játékkészítés.
Táborvezető: Kósa Tamás matematika tanár (Telefon: 06 30 547-9103, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft

MADÁR- ÉS TERMÉSZETISMERETI TÁBOR (7-14 éveseknek)
Időpontok: JÚNIUS 25–29. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG, JÚLIUS 2–6. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Ismerkedés a madarak világával és életterükkel gyakorlati, filmes-vetítős, kézműves módon és rövid, a környékben tett kiránduláson keresztül.
Egy hét a madarakkal, melynek során először tisztázzuk, kik is azok a madarak és megismerkedünk egymással. Majd sor kerül egy Bagoly napra, amikor a ragadozókról lesz szó és köpetet elemzünk mikroszkóppal. Továbbá a Harkály napon a fészkek és a fészkelés rejtelmeibe nyerünk betekintést, a nap lezárásaként pedig odút készítünk. A két „neves” nap között egy rövid délelőtti kirándulás is beiktatásra kerül, amit délután kézműves foglalkozással zárunk. A hét utolsó napjára szabadtéri programot tervezünk, ahol további ismereteket és élményeket szerezhetünk a természet szépségeiről.
Táborvezető: Horváth Gábor madarász, környezeti nevelő (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft

Varázsceruza táborVARÁZSCERUZA TÁBOR (12-14 éveseknek)
Időpont: JÚNIUS 25–29. NAPONTA 9.00-13.00 ÓRÁIG
A Varázsceruza tábor a 12-14 éves korosztály számára nyújt tanulási lehetőséget a csendéletek rajzolása terén. Főként rajzi technikákat tanulhatnak a gyerekek, de emellett megismerkednek a kompozíció, az arányok és a fejlesztés örök problematikáival, továbbá a rajzeszközök leggyakoribb fajtáival és az éppen tanult technikához illő különböző típusú papírokkal is. Naponta elméleti bevezetéssel, esetenként oktató videókkal kezdődik a nap.
Táborvezető: Császár Gábor, képzőművész, a Madách Imre Gimnázium tanára (Telefon: 06 30 551-7873, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 14 000 Ft + anyagköltség

KERÁMIA TÁBOR, AVAGY KÉPZELT ÉS VALÓS DOLGAINK AGYAGBÓL 
Időpontok: JÚNIUS 25–29., JÚLIUS 2–6., AUGUSZTUS 27–31. (7-14 éveseknek) JÚLIUS 30–AUGUSZTUS 3. (10-16 éveseknek) NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Célkitűzésünk: Olyan tárgyak készítése, amit később otthon is megelégedetten és örömmel nézegethetünk. Élmények szerzése a tárgyak elkészítése során, a kreativitás fejlesztése, fantáziavilág és képzelőerő aktív használata. 
Táborvezetők: Urbán Krisztina (Telefon: 06 70 317-5767, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és Habony Fruzsina
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

Mesterségem Címere kézműves táborMESTERSÉGEM CÍMERE KÉZMŰVES ALKOTÓ TÁBOR (10-12 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 2–6. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Ez a tábor a hasonló tematikájú Mesterségem címere kézműves tábortól eltérően a nagyobb gyerekeket várja. Alkotó táborként az a cél, hogy kisebb létszámmal, egy-egy kézműves tevékenységben jobban elmélyülve, többet és többféle módon alkossunk. 
Táborvezető: Pilinger Zsuzsanna kézműves, drámajáték-vezető (Telefon: 06 70 608-7992, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) + 2 fő asszisztens
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

ALEhopp CIRKUSZ TÁBOR (8-16 éveseknek)
Időpontok: JÚLIUS 2-6., JÚLIUS 9-13. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Akrobatika – Légtorna – Egyensúlyozás – Zsonglőrködés
Szeretnéd kipróbálni a légtornát? Végig sétálnál a drótkötélen? Zsonglőrködtél már labdákkal? Van kedved az akrobatikához? Nálunk mindezt megteheted.
Táborvezető: Losonczi György (Telefon: 06 30 934-4981, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 35 000 Ft

KISTÜNDÉR MŰVÉSZI TORNA TÁBORKISTÜNDÉR MŰVÉSZI TORNA TÁBOR (4-7 éveseknek) 
Időpont: JÚLIUS 9-13. NAPONTA 9.00-16.00 óráig
Szeretettel várunk minden kedves "kis tündért", akinek lételeme a mozgás, a zene és szívesen alkot különböző kézműves technikákkal. Délelőtt és délután Bercik Sára módszerén alapuló művészi torna során sajátítják el a gyerekek a harmonikus mozgás alapjait. Napközben kézműveskedünk, alkotunk, a héten készített munkákból kiállítást rendezünk, bemutatót tartunk. 
Táborvezető: Kilián Brigitta óvodapedagógus, művészi torna tanár (Telefon: 06 20 450-5822, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft

DIVAT TÁBOR (10-15 éveseknek)
Időpontok: JÚLIUS 9-13., JÚLIUS 23-27. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Színek-formák-anyagok-trendek-stílusok
Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot és te is megpróbálkozhatsz ezzel!
A táborban megismerkedünk az aktuális trendekkel, ruhákat tervezünk, újrahasznosítunk. Belekóstolunk a textiltervezésbe, divatrajzolásba, melynek során sokféle ábrázolási technikát, művészeti eszközt kipróbálunk, és saját tervezői mappát készítünk. Közben kicsit jobban megismerjük magunkat és egymást, megbeszéljük mikor mit mivel és hogyan viseljünk. A tábort kiállítással és divatbemutatóval zárjuk.
Táborvezető: Bene Júlia rajztanár, ruhatervező (Telefon: 06 70 317-5199, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

ALEhopp Légtorna táborALEhopp LÉGTORNA TÁBOR (8-16 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 16-20. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Szeretnéd kipróbálni a légtornát? Tissuet, trapézt és karikát? Nálunk mindezt megteheted.
ALEhopp!... gyere hozzánk, mert itt a mozgás öröm!
Az ALEhopp! egy olyan izgalmas helyszín, ahol a foglalkozások azt a célt szolgálják, hogy kicsik és nagyok örömmel, elvárások nélkül fejlődhessenek. Javul a mozgáskoordinációjuk, egyensúlyérzékük, testtartásuk, erősödik izomzatuk, fejlődik testtudatuk. Ezek mind kihatással vannak a mentális fejlődésükre és közérzetükre.
Az ALEhopp! eszköztárával izgalmas kihívásokra sarkallunk minden ide látogatót. Itt mindenki kipróbálhatja a légtornász eszközöket: tissuet, trapézt és karikát. Mindez megvalósítható itt biztonságos keretek között, az oktatók edzésprogramját követve, felügyeletükkel és szakszerű támogatásukkal.
Táborvezető: Losonczi György (Telefon: 06 30 934-4981, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 35 000 Ft

KAKTUSZ SZÍNHÁZI JÁTSZÓ TÁBOR (11–15 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 16–20. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
A színjátszás által többet tudhatunk meg magunkról és a világról, a színjátszás által többet mondhatunk el magunkról és a világról. Közös gondolkodás és játék Ki vagyok én? Milyen vagyok? Milyen a világ körülöttem, és milyen lehetne? Találkozási pontokat, kapcsolatot keresünk saját életünk, a világ és a színház között. A közös játék, az alkotás öröme, az együttműködés a színházi munkánk alapja. Játszó- és alkotótársakat várunk, hogy felfedezzük magunk körül a világot és benne magunkat. Kommunikáció, kulturális kifejezőkészség, szociális kompetenciák: kapcsolatteremtés, együttműködés, elfogadás, önkifejezés fejlesztése. A tábor tematikája a részt vevő fiatalok saját élményeire, tapasztalataira, valamint közösen választott irodalmi alkotásra épül.
Táborvezetők: Sereglei András (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Telefon: 06 30 900-0259) és Milák Melinda (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Telefon: 06 30 431-0587) drámatanárok
Részvételi díj: 25 500 Ft

Ecsetcselek táborECSETCSELEK TÁBOR (12-14 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 16–20. NAPONTA 9.00-13.00 ÓRÁIG
A táborba azokat a gyerekeket várjuk elsősorban, akik tanultak már valahol rajzolni, de olyanok is jöhetnek, akik még nem rajzoltak, de most ismerkednének a festészettel. A tábor során a festészet különböző műfajaival ismerkednek meg a gyerekek, emellett az alapvető festészeti problémákkal is. Egyszerűbb festői technikákkal dolgozunk, pl. akvarellel és gouache-sal. Szükség szerint technikai bemutatóval, műalkotás-elemzéssel és művészettörténeti példákkal fűszerezzük a napot.
Táborvezető: Császár Gábor, képzőművész, a Madách Imre Gimnázium tanára (Telefon: 06 30 551-7873, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 14 000 Ft + anyagköltség

PLICCS-PLACCS TÁBOR (5-9 éveseknek) 
Időpont: JÚLIUS 16–20. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Hagyjunk nyomot a papíron! - tenyérrel, ujjal, lábbal, ecsettel, dugóval, szivaccsal, fogkefével...
Ha szívből szeretsz mázolni-csurgatni-fröcskölni-kenni, vágni-tépni-ragasztani, színezni-dörzsölni, gyúrni-lapítani, akkor itt a helyed! Képzőművészeti technikák és stílusok között kalandozunk, híres festőket ismerünk meg, közben képzeletben elrepülünk a régmúlt időkbe és a jövőbe, a fantázia birodalmába és a természet világába. 
A tábor végén közös nagy kiállítást rendezünk.
Táborvezetők: Bene Júlia rajztanár (Telefon: 06 70 317-5199, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft

Ön-Alkotó táborÖN-ALKOTÓ TÁBOR (14-18 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 23–27 NAPONTA 9.00-13.00 ÓRÁIG
Ez a tábor Téged vár,
- ha szeretnél többet megtudni Önmagadról;
- ha érdekelnek a rejtett erőforrásaid;
- ha szeretsz művészkedni: drámajátékokat játszani, rajzolni, pasztellel dolgozni, agyagozni
Táborvezetők: Vágola Éva pedagógus, tréner (Telefon: 06 30 646-7650)
Részvételi díj: 16 000 Ft

MESE TÁBOR I. és II. (6-10 éveseknek) 
Időpontok: JÚLIUS 23–27., JÚLIUS 30–AUGUSZTUS 3. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
„Ez a város meseváros, senki földjével határos.”
Meseváros a miénk, meséből rakjuk, szőjük, építjük. Lakóit a képzelőerőnk szárnyán hívjuk magunkhoz. Mesélő kedvünkkel életre keltjük és megteremtjük meseváros lényeit, és velük együtt történetünk szereplőivé válunk magunk is. Táborunkban játszunk, bábozunk, mesélünk, festünk, rajzolunk, teret építünk.
A tábor végén az elkészült alkotásokból kiállítást szervezünk, kis bemutatót tartunk.
Táborvezető: Krista Anita bábkészítő, bábszínész (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

Tintafolt Alkotó táborTINTAFOLT ALKOTÓ TÁBOR (8-12 éveseknek)
Időpont: JÚLIUS 23–27. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG
Kortárs mesék világát, szereplőit, tárgyait teremtjük meg változatos technikákat alkalmazva és izgalmas anyagokat felhasználva. Képzőművészeti műfajokkal és alkotásokkal ismerkedünk meg, és a gyerekek maguk is alkotóvá válnak. A hét során nagy szerepet kap a kreativitás, az ökotudatos szemlélet és a közösségteremtés.A tábort kiállítással zárjuk.
Táborvezető: Vadászy Eszter vizuális nevelés szakos pedagógus (Telefon: 06 30 272-7022, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 25 500 Ft + anyagköltség

RENGETEG TÁBOR VELENCÉN (9-14 éveseknek) 
Időpont: AUGUSZTUS 13-18.
Egy hét a világ. Úgyhogy ebbe a hétbe mindent belerakunk, amit csak lehetséges. Aki volt már velünk táborban, az tudja: itt elfelejthetsz mindent, mert csak a játék számít és azok, akik játsszák. Játékot, pedig annyit tudunk…A színjátszós alkotómunka mellett számtalan olyan délutáni és esti programot kínálunk, ami nélkül egyszerűen nem múlhat el a nyár: számháború, festékcsata, vízi olimpia, éjszakai játék, CTF, tábortűz… A táborvezetők tapasztalt, összeszokott drámapedagógusok, akik egyben évek óta gyermekszínjátszó csoportok vezetői is. Ez a hét, tényleg a játékról szól.
Táborvezető: Sallai Ferenc drámatanár (Telefon: 06 30 202-1133, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 40 000 Ft
Testvérkedvezmény: 40 000 Ft–10% = 36 000 Ft

SZÍNJÁTÉK DRÁMA-STÚDIÓ TÁBORASZÍNJÁTÉK DRÁMA-STÚDIÓ TÁBORA (14-18 éveseknek)
Időpont: AUGUSZTUS 27-31. NAPONTA 10.00-16.00
Akarsz egy hétig „margitos” lenni?
Személyiség- és kreativitás-fejlesztés, kommunikációs készségfejlesztés, beszédtechnika, improvizáció, ének, mozgás, színpadi alapismeretek, játék, játék, játék...
Táborvezető: Földessy Margit a Színjáték Dráma-Stúdió művészeti vezetője (E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Részvételi díj: 30 500 Ft

Klebelsberg Kulturkúria (1028 Budapest, Templom u. 2-10.)

OLASZ INTENZÍV KURZUS (15 éves kortól)
Időpont: június 11-15. naponta: 9.00-12.30 óráig
Napi bontásban látogatható intenzív tanfolyam.
A tanfolyamokon speciálisan összeállított olvasmányokból, nyelvtani gyakorló feladatokból, valamint kommunikációs gyakorlatokból álló kurzuskönyv készül. Minden tanfolyamnapon egy témakör és egy nyelvtani probléma kerül terítékre, így a tanfolyam napijeggyel is látogatható.
Haladó, nyelvvizsga előkészítő (B2-C1) szint
A 20 órás kurzus ára: 28 000 Ft
A napijegy ára: 6 000 Ft
Információ és jelentkezés: Tarnay Annamária nyelvtanár (Telefon: +36 30 495-2693, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

ÜVEGFESTŐ TÁBORÜVEGFESTŐ TÁBOR (Korhatár nélkül)
Időpont: június 18-22. naponta 9.00-13.00 óráig
A Zöldág alkotó hét folyamán az üvegfestés technikáit lehet elsajátítani.
Szép színes poharakat, vázákat, díszeket és tolltartókat lehet készíteni öko-design szemlélettel.
Az elkészült alkotások haza is vihetők, lehet őket használni vagy az otthont díszíteni velük.
Foglalkozásvezető: Sarnyai Rita.
Részvételi díj: 15 000 Ft, a részvételi díj az anyagok árát is tartalmazza.
Információ és jelentkezés: Reök Cecília (Telefon: +36 20 299- 1040, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

SZÍNJÁTÉK DRÁMA – STÚDIÓ TÁBORA (9-14 éveseknek)
Időpont: június 18-22. naponta 10.00-16.00 óráig
Akarsz egy hétig „margitos” lenni?
Személyiség-és kreativitás-fejlesztés, kommunikációs készségfejlesztés, beszédtechnika, improvizáció, ének, mozgás, színpadi alapismeretek, játék, játék, játék…. Az utolsó napon táborzáró impró bemutatót tartunk a szülőknek.
Táborvezető Földessy Margit színművész a Színjáték Dráma –Stúdió művészeti vezetője
Munkatársak Szabados Tímea és Benesovits Áron asszisztensek
Részvételi díj: 30 500 Ft
Információ és jelentkezés Nagyné Tóth Kinga szervező, Telefon: +36 20 249- 1580, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBENJÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN (Korhatár nélkül)
Időpont: június 19. kedd 9.30-11.00 óráig
További alkalmak: június 26., július 24., 31., augusztus 7., 14., 21., 28.,
A jógafoglalkozásokon az egész testet átmozgató gyakorlatok különösen jó hatásúak a gerincre. A hátizom megerősítésével jobb lesz a testtartás, ami a könnyebb, tudatosabb légzést is segíti. A ma élő ember számára egyik legnagyobb veszélyt a stressz, az idegesség, a túlhajszoltság jelenti. Ebben segít JÓGAINDRA, ami a „jógik tudatos alvása”. Ez speciális lazítás megszünteti az idegességeket, megnyugtatja a gondolatokat és érzelmeket, valamint belső egyensúlyt teremt.
Foglalkozásvezető Bolla Magdolna jógaoktató
Részvételi díj:
11 000F/8 alkalom,
9 000Ft/6 alkalom,
7 000Ft/4 alkalom,
2 300Ft/alkalom
Információ Bolla Magdolna jógaoktató, Telefon: +36 30 402- 4657
Jelentkezés Nagyné Tóth Kinga szervező Telefon: + 36 20 249- 1580, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NAPKÖZIS KOMPLEX TÁNCTÁBOR (5-13 éveseknek)
Időpont: június 25-29. naponta 8.00-17.00 óráig
A tábor hete alatt a gyerekek többféle táncstílussal ismerkedhetnek meg.
Bepillantást nyerhetnek a társastánc, a balett, és a modern tánc világába.
A délelőttök folyamán a tánctréning mellett fontos szerepet kapnak a különböző ügyességi és fejlesztő gyakorlatok játékos formában.
Amire még lehet számítani:
- napi 4 óra tánctanítás
-vidám és oldott légkör, garantált kikapcsolódás
- sok játék és szabad program
- későbbiekben is hasznosítható tánctudás
Táborvezető: Szandányi Szabolcs, táncoktató, Philadelphia Táncklub
Részvételi díj: 27 500 Ft (testvérkedvezmény -10%)
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Információ: Szadányi Szabolcs Telefon: +36 70 340-4195 vagy e-mailben kérhető.

Sport és kreatív táborSPORT ÉS KREATÍV NAPKÖZIS TÁBOR (4-9 éveseknek)
Időpont: június 25-29. naponta 8.00-16.00 óráig
Az óvodás és kisiskolás korosztálynak olyan komplex, kreativitást fejlesztő programot biztosít, amely játszva segít a különböző készségek és képességek alapjainak elsajátításában valamint fejlesztésében.
A tábor résztvevői a következő területekkel ismerkedhetnek meg:
-kézműves foglalkozások, oktató: Szűcs Tímea keramikus
-képességfejlesztő torna, játékos sport foglalkozások, oktató: Abonyi Barbara gyógytestnevelő tanár
-a judo alapjainak elsajátítása, oktató: Bácskay Zsolt testnevelő tanár, judo edző (I.DAN),
Részvételi díj: 30 000 Ft
Táborvezető Bácskay Zsolt Telefon: +36 20 951- 4414
Jelentkezés Nagyné Tóth Kinga szervező, Telefon: +36 20 249- 1580, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SELYEMFESTŐ TÁBOR (Korhatár nélkül)
Időpont: június 25-29. naponta 9.00-13.00 óráig
A Zöldág alkotó hét folyamán a selyemfestés technikáit lehet elsajátítani.
Szép színes képek, díszek, sálak készíthetők öko-design szemlélettel.
Az elkészült alkotások haza is vihetők, lehet viselni őket vagy az otthont díszíteni velük.
Foglalkozásvezető: Szűcs Tímea
Részvételi díj: 15 000 Ft, a részvételi díj az anyagok árát is tartalmazza.
Információ és jelentkezés: Reök Cecília, Telefon: +36 20 299-1040, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GYERMEK FITNESS SPORTTÁBOR (6 éves kortól fiúknak és lányoknak egyaránt)
Időpontok: július 2-6., július 23-27. naponta 8.00-16.00 óráig
A tábor ideje alatt, lazaság és hajlékonyság, állóképesség fejlesztése történik. A gyerekek a nap során táncos koreográfiát tanulnak be, majd labda és ügyességi játékokra is sor kerül, valamint kézműves foglalkozásokon és szabadtéri programokon is részt vesznek.
Táborvezető Agácz Rita Fitness edző.
Részvételi díj: 30 000 Ft
Információ és jelentkezés: Nagyné Tóth Kinga szervező, telefon: +36 20 249-1580, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ékszerkészítő design táborÉKSZERKÉSZÍTŐ DESIGN TÁBOR (Korhatár nélkül)
Időpont: július 2-6. naponta 9.00-13.00 óráig
A Zöldág alkotó hét folyamán sokféle technikával és alapanyagokból alkotunk gyönyörű ékszereket öko-design szemlélettel. Mindenki megálmodhatja saját ékszereit, elkészítheti saját gyűrűit, fülbevalóit, nyakláncait, karkötőit! Megtanulhatja, hogy tudja megcsinálni mindazt, amit szeretne!
Az elkészített darabokat mindenki hazaviheti és büszkén hordhatja!
A tábor során készülő ékszerek fajtái: drót, textil, kerámia, gyöngy.
Foglalkozásvezető: Szűcs Tímea
Részvételi díj: 15 000 Ft, a részvételi díj az anyagok árát is tartalmazza.
Információ és jelentkezés: Reök Cecília telefon: +36 20 299-1040, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SÜNIZENE (2-7 éveseknek, szülői kísérettel)
Időpont: július 2-6. naponta 10.00-11.00 óráig
Téma: Vizes hét
Hétfő – óriás „tenger” plakátkészítés, buborékfújás, víziállat/manó báb gyártás
Kedd – pólófestés (hozott pólóra) , ujjfestés
Szerda: Szünnap, házi feladattal
Csütörtök – hangszerkészítés, vízi zenekar, tánc
Péntek – mozgás, torna, vízi pisztoly, zene
Foglalkozásvezető Dudinszky Nóra fuvolatanár, a süni zenebölcsi vezetője
Részvételi díj:
Napijegy : 2 500 Ft. /gyerek
Bérlet: 7 000 Ft. /gyerek
Kísérő szülőkre természetesen nem számolunk fel díjat!
Jelentkezés a férőhely függvényében folyamatosan.
Információ és jelentkezés Dudinszky Nóra, telefon: +36 70 452- 8895, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.sunizene.hu

Guzsalyas táborGUZSALYAS KÉZMŰVES TÁBOR (7-14 éveseknek)
Időpont: július 9-13. naponta 8.00-16.00 óráig
A kézműves műhelyben a gyerekek ismerkednek a szövés, kosárfonás, nemezelés, selyemfestés, gyöngyfűzés , kavicsfestés titkaival, valamint egyéb textil, fonal, papír stb. felhasználásával kombinált technikával készíthetnek kedves tárgyakat. Az elkészített műveket a gyerekek hazavihetik.
Táborvezető Roskóné Mogyorósi Mária kézműves oktató.
Részvételi díj: 29 000 Ft, a részvételi díj az anyagok árát is tartalmazza.
Információ és jelentkezés Nagyné Tóth Kinga szervező, telefon: +36 20 249 -1580, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PAPÍR-ORIGAMI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS (15 éves kortól - felnőtteknek is)
Időpont: július 9-13. naponta 9.00-13.00 óráig
Papír dekoráció, használati tárgyak készítése
1. nap transzparens papírcsillag ablakdísz-hajtogatás-ragasztás.
2. nap klasszikus japán origami – doboz, mécsestartó hajtogatással.
3. nap klasszikus japán origami – virágok, állatok hajtogatással-ragasztással.
4. nap klasszikus japán origami – papír lámpafüzér készítése.
5. nap japán NOTAN pozitív-negatív op-art kép készítése vágással-ragasztással.
Foglalkozásvezető: Hunyadvári Szilvia - csomagolás- és papíripari formatervező iparművész
Részvételi díj: 25 000Ft + anyagköltség (500-2 500 Ft)
(IKEA LED lámpafüzér + elemek 2 000 Ft)
Információ és jelentkezés: Hunyadvári Szilvia, telefon: +36 30 639-0674, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nemez táborNEMEZ TÁBOR (15 éves kortól - felnőtteknek is)
Időpont: július 23-27. naponta 8.00-16.00 óráig
Nemezelés alapjai – kisebb ékszerek, ruházati kiegészítők, használati tárgyak
1. nap elméleti ismerkedés/nemez története – zsinór nemezelés (ékszer/hajpánt zsinórfonással/golyó/labda/karkötő/hajcsat.
2. nap sík lap nemezelés-pl. hajcsathoz, telefon/szemüveg/stb.-tokhoz, virágkészítés, homlokpánt.
3. nap ülőlap valamilyen közép-ázsiai motívummal.
4. nap sablonnal – ujjbáb/titoktartó/telefonok-övtáska.
5. nap sablonnal – laptoptartó/táska/sapka készítése
Táborvezető: Hunyadvári Szilvia - csomagolás- és papíripari formatervező iparművész, nemezkészítő
Részvételi díj: 40 500 Ft + anyagköltség (5 000 Ft)
Információ és jelentkezés: Hunyadvári Szilvia, telefon: + 36 30 639 -0674, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HIP – HOP TÁBORHIP – HOP TÁBOR A DYNAMIC TÁNCISKOLA SZERVEZÉSÉBEN (7 éves kortól)
Időpont: július 23-27. naponta 8.00-16.00 óráig
Napi 2x másfél óra tánc, vetélkedők , játékok, kirándulás. Az utolsó napon bemutatót tartunk a szülőknek a héten tanultakból.
Táborvezető: Pászti Petra tánctanár
Részvételi díj: 29 500 Ft
Információ és jelentkezés: Patay- Telek Szilvia a Dynamic Tánciskola vezetője telefon: +36 20 326-6628, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KERÁMIA TÁBOR (7 éves kortól)
Időpont: július 23-27. naponta 8.00-16.00 óráig
A tábor ideje alatt a résztvevők megismerkedhetnek a kerámia készítés alapjaival. Többféle agyagmegmunkálási módszert próbálhatnak ki, az egyszerűbb edénykészítési folyamatoktól a korongozásig. Minden nap más technikát igénylő agyagtárgyak elkészítésére nyílik lehetőség. Készítünk többek között tálkát, különböző figurákat és virágokat, képkeretet, medálokat, valamint saját ötleteket és elképzeléseket is agyagba lehet önteni. Várunk minden alkotni vágyó gyermeket, fiatalt, és felnőttet.
Táborvezető Szűcs Tímea
Részvételi díj 28 000 Ft, a részvételi díj az anyagok árát is tartalmazza.
Információ és jelentkezés Nagyné Tóth Kinga szervező, telefon: +36 20 249 -1580, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Napraforgó táborNAPRAFORGÓ TÁBOR (6-10 éveseknek)
Időpont: július 30-augusztus 3. naponta 8.00-16.00 óráig
Minden nap más programmal várjuk a gyerekeket. Kézműveskedünk, sportolunk, kirándulunk és játszunk.
Táborvezető: Nagyné Tóth Kinga pedagógus
Részvételi díj: 26 000Ft
Információ és jelentkezés: Nagyné Tóth Kinga, telefon: +36 20 249 -1580, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

III. kerület:

Csillaghegyi Közösségi Háza (1039 Budapest, Mátyás király út 11-15.)

Egyboglya Napközis Tábor (6–14 éves gyermekeknek)
Játék minden mennyiségben és azon is túl…
Hétfőtől péntekig 8.00–17 óráig, négyszeri étkezéssel.
I. tábori hét: június 18–22.
II. tábori hét: június 25–június 29.
III. tábori hét: július 2–július 6.
IV. tábori hét: július 9–július 13.
Tevékenységek, foglalkozások:
Drámajáték, közösségi játékok, képzőművész-, kézműves műhely, „kütyü” szakkör (robotika, elektrotechnika). Hagyományőrző kézműves foglalkozások és öko játszóház, néptánc, logikai játékok, társasjátékok, stratégiai játékok, divattervezés, angol nyelvű közösségi és társasjátékok, természettudományos műhely sok kísérlettel, felelős állattartás, hiphop dance, cirkusz­iskola, vizes játékok.
További információk, jelentkezés: www.egyboglya.hu, telefon: 06-30/900-6228, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyboglya Nyári Egyetem kamaszoknak (10–14 éveseknek)
Hétfőtől péntekig 13.00–17.00 óráig, uzsonnával, ebéddel vagy ebéd nélkül.
I. tábori hét: június 18–22.
II. tábori hét: június 25–június 29.
III. tábori hét: július 2–július 6.
IV. tábori hét: július 9–július 13.
Választható tevékenységek, foglalkozások:
Drámajáték, fotós, filmes műhely (filmkészítés, forgatási napok), közösségi játékok, képzőművész műhely, hagyományőrző kézműves foglalkozások, robotika, elektrotechnika, stratégiai játékok, divattervezés, angol nyelvű közösségi és társasjátékok külföldi önkéntes diákokkal, természettudományos műhely, vitakultúra-fejlesztő foglalkozások.
További információk, jelentkezés: www.egyboglya.hu, telefon: 06-30/900-6228, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hastánctábor
Időpont: június 21. - június 24.
Az Aquincum SE szervezésében Szeráj Hastánctábor!
Program: 10.00–12.00-ig tánc, 12.00–14.00-ig ebédszünet, 14.00–16.00-ig tánc.
Várunk minden lányt, anyukát és nagymamát, akit érdekel ez a varázslatos keleti tánc, szeretne kecsesebb, nőiesebb lenni.
A tábor első két napján alapszintű kezdő foglalkozás azok számára, akik még csak most ismerkednek ezzel a rendkívül nőies mozgással. A harmadik naptól haladó foglalkozás rutinos táncosoknak.
Információ: Tóth Csilla, telefon: 06-70/620-1175.

Varrótábor
Időpont: július 9. 08:00 - július 13. 16:00 óráig
Varrás (kézi, gépi) és tervezés játékosan, különféle technikák elsajátítása, alkalmazása a gyakorlatban.
A 9–14 éves korosztálynak, olyan általános iskolásoknak, akik kreatívak, akiket érdekel a szabás, varrás, szeretik elkészíteni saját használati eszközeiket, játékaikat, akik szeretnének belelátni nemcsak az elkészítés, hanem a tervezés rejtelmeibe is. Varrástudás nem szükséges, ám ha a gyerekek tudják használni a varrógépet, komolyabb dolgokat is készíthetnek a táborban.
Maximum létszám 10 fő, jelentkezési határidő: június 15.
Bővebb információ kérése: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, Facebook: Liza Kreatív Alkotó- és Varróműhelye, Kreátor Varróműhely.
Táborvezető oktató: Kiss-Mihók Erzsébet textilműves, tervező, modellező,
Ha a tábor előtt szeretnék a gyerekek megtanulni használni a varrógépet, akkor lehetőségük van részt venni kezdő gyerek varrótanfolyamon, amelynek időpontja június 26–27. 8.00–12.00.

Turistás tábor (8–14 éves gyermekeknek)
Időpont: július 16. - július 27. Hétfőtől péntekig 8.00–17.00-ig.
Budapesti turistás élmények gyerekszemmel.
Biztosított étkezések: ebéd, uzsonna.
Tábori hetek:
I. tábori hét: július 16–20.
II. tábori hét: július 23–27.
Gyülekezés/érkezés: Csillaghegyi Közösségi Ház
Budapesten élünk, de tudjuk-e, milyen igazából a város? Ismerjük-e a környékbeli titkos, játszós helyeket? Minden játékeszközzé válhat, még a múzeum vagy a kiállítás is. Valóban létezik a városban olyan patak, amit kavicsokkal fel lehet duzzasztani? Közben érdekes emberekkel beszélgetünk, foglalkozásokat ismerünk meg, próbálunk ki, néha festőművészek leszünk, máskor asztalosok… Ami biztos: élményeket, tapasztalatokat szerzünk fővárosunkról és környékéről, és közben sokat-sokat játszunk.
További információk, jelentkezés: www.egyboglya.hu, telefon: 06-30/900-6228, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

VII. kerület:

Erőművház Nonprofit Kft. (1077 Budapest, Wesselényi u. 17.)
Eröművház táborEröművház Nyári Napközis Tábora (6-13 éveseknek)
Időpont: 2018. július 2-27. 08.00-16.00 óráig
Részvételi díj: 19 900 Ft/hét

 

 

IX. kerület:

Ferencvárosi Művelődési Központ (1096 Budapest, Haller u. 27.)

Nyári Tánc- és Kézműves TáborNyári Tánc- és Kézműves Tábor
Időpont: 2018. június 25-29. 8.00-16.00 óráig
A foglalkozásokat tartják:
Dobó Erika, óvónő
Garbaisz Gyöngyi, táncpedagógus
Macskin Zita, táncpedagógus
Jelentkezni lehet 4 éves kortól 10 éves korig, de külön csoportban tanulnak az óvodások és az iskolások!
Mindkét csoport számára tartunk délelőtt és délután is egy táncórát és egy kézműves foglalkozást. Részletek a honlapon találhatóak: Mozdulatcsiszoló táncműhely www.balettora.hu
Jelentkezni lehet: Garbaisz Gyöngyi stúdióvezetőnél: E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Telefon: +36 70/55 44 170

X. kerület:

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)

Kreatív- kézműves és úszó táborKreatív- kézműves tábor
Időpont: június 18-július 13. heti turnusokban
Részvételi díj: 21 500 Ft/fő/turnus
Információ: Rásó Anett, telefon: +36-70-511-5741

Úszó tábor
Időpont: június 18-július 6. heti turnusokban
Részvételi díj: 21 500 Ft/fő/turnus
Információ: Demeter Éva, telefon: +36-1-261-5691

Nyári napközis táborNapközis Nyári Tábor
Időpont: 2018 június 25-augusztus 24.
Helyszín: Janikovszky Éva Általános Iskola (1105 Budapest, Kápolna tér 4.)

 

 

XI. kerület:

Kelenvölgyi Közösségi Ház (1116 Budapest, Kardhegy utca 2.)

Kicsi a bors,… DE! Önismereti tábor általános iskolásoknakKICSI A BORS,... DE! - ÖNISMERETI TÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK (8-13 éveseknek)
Időpont: 2018. június 18-július 22. naponta 9.00-16.00 óráig (Igény szerint ügyeletet biztosítunk 8 és 9 óra között, valamint a program végét követően 17 óráig!)
Gévai Csilla gyermekkönyvíró, illusztrátor önismereti tábora

„Én is érdekes vagyok!” Önbizalom fejlesztő tábor 8-13 éveseknek rengeteg játékkal, drámapedagógiai eszközökkel, rajzolással, együtt zenéléssel, igazi beszélgetésekkel és gyakorlati tanácsokkal.
Tudjuk, hogy gyermekeinknek ugyanúgy szükségük van arra, hogy kibeszélhessék és elemezhessék a közösségben megélt pozítív és negatív tapasztalataikat, mint nekünk, felnőtteknek. A „Kicsi a bors,... de“, egy önismereti tábor, ahol immáron negyedik éve keressük arra a választ: hogyan találhatom meg a helyemet és a saját hangomat egy adott közösségben. Gévai Csilla, a tábor vezetője szerint fontos a matek meg a nyelvtan, de hogy örömmel fogadhassák be a tudást a gyerekek, ahhoz először a lelki békéjüket kell megtalálniuk önmagukban.
Ár: 24.000 Ft, testvérkedvezmény: 20.000 Ft 
Befizetési határidő: 2018. június 13. (Az ár a kétfogásos meleg ebédet tartalmazza.)
Információ: Telefon: 1/424-5363

Karinthy Szalon (1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22.)

Határtalan képzelet *** Nyári táborok a Karinthy SzalonbanHatártalan képzelet *** Nyári táborok a Karinthy Szalonban
Szeretettel várunk minden 7 és 12 éves kor közötti gyermeket a Karinthy Szalon táboraiba.
Időpontok:
2018. július 2 - július 6-ig: Kreatív kézműves alkotótábor
Janzsó Krisztina és Szeredi Ambrus Noémi tábora: iparművészeti tábor

2018. július 16 - július 20-ig: Maszkok
Kores Eszter és Tóth Timi tábora :: képzőművészeti tábor

"Határtalan képzelet/ Maszkok
Szinte minden kultúra rendelkezik olyan mondákkal, történetekkel, ahol antropomorf állatok és egyéb szereplők emberként viselkednek. A gyerekkor pedig különösen közel van ehhez a fajta képzettársításhoz. Ezt a témakört járnánk körül maszkok, álarcok készítése közben, mesékből és a képzeletből építkezve." Kores Eszter

A táborok hétfőtől péntekig 9.00-16.00 óráig tartanak.
Az alapanyagokat a galéria biztosítja.
Ebédet a Tranzit Art Cafe éttermében kapnak a gyerekek.
Létszám: maximum 12 fő
A tábor ára: 30.000 Ft/gyermek/turnus
Elérhetőség/helyszín: Karinthy Szalon (1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22.)
Telefon: +36 30 5090129; E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezési határidő: 2018. június 1.

TIT Stúdió Egyesület (1113 Budapest, Zsombolyai u. 6.)

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR A TIT STÚDIÓ EGYESÜLETBEN!
Ismeretterjesztő hét: 2018. június 25-29.
Művészeti hét: 2018. július 2-6.
Bővebb felvilágosítás: Bácsfai Linda: Telefon: +36-70-932-9239, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
További részletek a plakáton!

Fonó Budai Zeneház Kht. (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Az Újbudai Babszem Táncegyüttes Gyermektáborai
Időpont: 2018. június 18-22., június 25-29. 08.00-16.00 óráig
Az Újbudai Babszem Táncegyüttes magyar néptánc- és kézműves napközis tábort szervez.
Részvételi díj: 28 000 Ft
Érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06/20/823-2843-as telefonszámon lehet.

XII. kerület:

MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Óbudai Mozgásművészeti Iskola 2018 nyári tábora
Időpont: július 2-6. (6-12 éveseknek)
Berczik-módszeren alapuló Intenzív táncórákkal, kéziszeres gimnasztikával, improvizációs gyakorlatokkal, kézműves foglalkozásokkal várunk benneteket.
július 9-13. (12-17 éveseknek)
Mozdulatművészet - modern technikai alapok - kéziszer - előadói és improvizációs készségek fejlesztése - koreográfiatanulás-nyújtás-táborzáró előadás
Részvételi díj: 30 000 Ft/fő
Jelentkezés, bővebb információ: tinyurl.com/taborjelentkezes, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Telefon: +36-30-237-9233
Jelentkezési határidő: 2018. június 15.

XIII. kerület:

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Vakáció-sziget!VAKÁCIÓ-SZIGET – A NYÁR LEGSOKSZÍNŰBB TÁBORA A MARGITSZIGETEN!
Időpont: 2018. június 18. – augusztus 24. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.
A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:
1. Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.
2. Örökmozgók!, ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (mászófal, vízifoci, medencés foglalkozások és sok más sportos program).
3. Kreatív-sziget!, ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás, és egyéb szakkörök lesznek.
Áraink: Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségét illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmaznak!
Teljes ár: 20 000 Ft/fő/hét
Jelentkezési feltételek:
A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk 2018. február 20-tól, de legkésőbb 1 héttel az adott tábori hét kezdete előtt!
Interneten: www.sport13.hu/vakacio-sziget.html
Személyesen: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Bp., József Attila tér 4.)
Telefonon: Steiner Ádám Telefon: +36 30 958 6543

XIV. kerület:

Cserepesház (1144 Budapest, Vezér utca 28/b.)
Cserepes tábor (általános iskolásoknak)
Időpontok: június 18-22., június 25-29. naponta 8.00-16.00 óráig
Az alábbi délelőtti szakfoglalkozásokra várjuk a gyerekeket:

 • Akrobatikus rock and roll
 • Fazekas
 • Rajzfilmkészítő

Részvételi díj: 24 900 Ft/5 nap/hét
Testvérkedvezmény: 1000 Ft
Rajzfilmkészítő anyagköltség: 1500 Ft/fő/hét
Jelentkezés és befizetés május 2-től június 8-ig munkanapokon 8.00-20.00 óráig.
Információ: telefon: 363-2656, +36-30-431-5372

Lipták Villa (1146 Budapest, Hermina út 3.)

Nyári táborok a Lipták Villában
Időpontok: június 18-22., június 25-29.
Komplex művészeti foglalkozással, színes délutáni szabadidős programokkal várjuk az általános iskolás gyerekeket napközis rendszerű táborainkba.
Információ: Telefon: 220-6777

Zuglói Ifjúsági Centrum (1145 Budapest, Uzsoki út 57.)

Zenei táborZenei tábor (6-9 éveseknek)
Időpont: június 18-22. 08.30-16.00 óráig
Program:
Délelőtt: magyar néptánc alapjai és gyermek játékok
Délután: hangszer tanulás- furulya/igény esetén hangszert biztosítunk/illetve kézműves foglalkozás, szabadtéri játékok
Étkezés: 3x/1x meleg étel
Táborba való jelentkezés a 25 000 Ft befizetésével aktivizálódik.
Táborvezető: Szalatnyai Erika okleveles ének-zene és néptánc tanár, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

XV. kerület:

Csokonai Kulturális és Sportközpont (1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.)
A jelentkezés határideje a tábor kezdete előtti 3 hét, befizetési határidő: a tábor kezdete előtti 2 hét.

Karate tábor
Időpont: június 18-22.
Ha szeretsz mozogni, szívesen tanulnál karate fogásokat, vagy már ismerkedtél is ezzel a sporttal, táborozz velünk! Tradicionális és sport karate foglalkozásokkal várunk teremben és szabadtéren. A japán kultúrával is megismerkedünk, kézműveskedünk és külsős programokon is részt veszünk.
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft.

Társasjáték táborTársasjáték tábor
Időpont: június 18-22.
Szeretsz játszani? Ha elmúltál 8 éves és szereted a társasjátékokat, a logikai fejtörőket és nem ijedsz meg egy kis kreativitástól sem, akkor köztünk a helyed! Minden délelőtt versenyzünk, ahol akár ajándékokat is nyerhetsz, délutánonként pedig szabadidős programokkal színesítjük a hét öt napját.
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft.

 

Számítógépes tábor
Időpontok: június 18-22., július 2-6., augusztus 27-31.
Szeretsz számítógépezni, stratégiai játékokkal játszani, de új dolgokat is tanulnál? A táborban készségfejlesztő játékokkal játszunk, filmet és zenét vágunk, és minden téged érdeklő számítástechnikai témát átbeszélünk, ami az informatika órából kimarad.
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft

Barlangász táborBarlangász tábor 
Időpontok: június 25-29., augusztus 13-17.
Szívesen járod a természetet és izgalmasnak találod a barlangok világát? Kirándulásainkon végig járjuk a hosszú hegybelsőket, megismerjük keletkezésük, alakulásuk történetét. Bukósisakba bújunk, térképpel és zseblámpával tájékozódunk, forró nyári napokon a barlangok hűvös kövei között expedíciózunk! Tarts velünk!
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 19. 000 Ft.

Tánctábor
Időpontok: június 25-29., augusztus 27-31.
Izgalmas koreográfiákkal, a nyár legnagyobb slágereivel és egy szuper csapattal várunk a tánctáborban! A tábor végére több táncstílusban is otthonosan fogsz mozogni, és mindezt társaiddal a színpadon be is mutathatod!
Szabad egy táncra? Ha elmúltál 8, de még nem vagy 14, köztünk a helyed! 
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Állítsuk meg az időt!
Időpont: június 25-29.
Ha unod, hogy mindig mindenhová sietned kell és az igazán fontos dolgokra sosem marad időd, akkor gyere velünk táborozni! Kirándulunk, fa tövében piknikezünk, patak partján kincset gyűjtünk, beszélgetünk, játszunk és alkotunk… lesz rá időnk!
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Bazi nagy görög táborBazi nagy görög tábor
Időpontok: július 2-6., augusztus 27-31.
Hallottad már, hogy Görögország az európai kultúra bölcsője? Olvastál már Aphrodité almájáról és Poszeidon haragjáról? Szeretnél ókori görög istenek jelmezébe bújni, részt venni egy ókori Olimpián, színházast játszani, szirtakit táncolni és buzukit pengetni? Akkor táborunkban a helyed! Az egy hétből természetesen a szieszta, a görög saláta és a tzatziki sem maradhat ki!
A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Számítógépes tábor Bernecebarátiban
Időpont: július 9-15.
Ha elmúltál 10 éves, szeretsz számítógépezni és kirándulni, gyere velünk táborozni! Számítógépes stratégiai játékokkal játszunk, új programokkal ismerkedünk… de aggodalomra semmi ok: a „kockulások” közepette azért a természetben is sok időt töltünk.
A tábor díja (szállás, utazás, étkezés): 35.000 Ft/hét.

Kaland táborKalandtábor Csemőn
Időpont: augusztus 7-11.
kaland táborCsemő, kalandtáborunk idei helyszíne, a „legvirágosabb úti cél” Magyarországon. Távol a fővárostól vetélkedőkkel, portyákkal, kézműves foglalkozásokkal és nagy kirándulásokkal várunk! Táborozz velünk, kiszakadunk a városi nyüzsgésből és a természetben töltődünk fel!
A tábor díja (szállás, utazás, étkezés): 30.000 Ft.

Napsütötte Itália
Időpont: augusztus 21-24.
Napsütötte itáliaCsizmaország földjén olasz módra gesztikulálunk, tarantellát járunk, híresen finom pizzát sütünk, agyagedényt készítünk, „római partokra” hajózunk és ókori romok között, cézárok nyomában portyázunk! Táborozzatok velünk, elhozzuk nektek a napfényes Itáliát!
A tábor díja: 14.000 Ft/4 nap.

Kozák téri Közösségi Ház (1154 Budapest, Gábor Áron u. 58/c.)

TánctáborTánctábor
Időpont: június 18-22.
Ha a zene, a tánc, a mozgás, a jó hangulat és a barátok kellenek inkább a számítógép és a tévé helyett, akkor itt a helyed nálunk!
Gyere és próbálj ki többféle táncot is, mutasd meg, mit tudsz megtanulni 5 nap alatt!
Napi 2 x 50 perces edzések lesznek, ahol elsajátíthatod a jazz tánc mellett a modern-, és a kortárs táncok alapjait is.
A délelőtt a táncé, délután pedig választhatsz kézműves foglalkozás, sport, és játéklehetőségek közül.
A tábor végén bemutató előadáson mutathatod be tánctudásodat, a tábor során elsajátított koreográfiát és a saját ötleteidet, stílusodat is.
Napi háromszori étkezéssel a részvételi díj: 18.000 Ft/fő/hét.
Jelentkezési határidő: május 15.
Befizetési határidő: június 1.
Testvéreknek: 17.000 Ft/fő/hét.

Reneszánsz kézműves tábor
Időpont: június 18-22.
Gyere velünk időutazásra Mátyás király udvarába! Lesz jelmezes bál, udvari bolond választás, lakoma, lovagi torna, íjászat. A céhes mesterek udvarában ékszerkészítés, könyvkészítés, szobrászkodás, címerfestés, és fejdíszkészítés technikájával ismerkedhettek meg. Sokféle alapanyaggal dolgozhatsz, minden technikát megtanítunk neked. Amit a délelőtti kézműves foglalkozáson elkészítesz, azt a délutáni udvari programokon felhasználhatod, a tábor végén pedig hazaviheted.
Napi háromszori étkezéssel a részvételi díj: 19.000 Ft/fő/hét.
Jelentkezési határidő: május 15.Befizetési határidő: június 1.
Testvéreknek: 18.000 Ft/fő/hét.

Állatbarát táborÁllatbarát tábor
Időpontok: Június 25-29., augusztus 27-31.
Ha szereted az állatokat, és még többet akarsz róluk megtudni, akkor tarts velünk!
Mi megmutatjuk neked, hogyan élnek, hogy kell gondozni és ápolni őket, megismerheted, megsimogathatod kicsinyeiket!
Tervezett helyszínek: Fővárosi Állatkert, Medvefarm, Vadaspark, Rex Állatsziget, Magán Zoo, Póni farm, Kutyasport Központ, Természettudományi Múzeum.
A közösségi házból indulunk minden reggel, a BKV járataival utazunk, ezért hozd a tanulóbérletedet magaddal!
Mindenhol lesz helyi ételkóstoló és meleg ebéd is, tízórait pedig viszünk magunkkal.
Részvételi díj: 20.000 Ft/hét/fő 
Jelentkezési határidő: május 15.
Befizetési határidő: június 1.

Kiskukta süti tábor
Időpont: június 26-30.
Ha szeretsz a konyhában sürögni-forogni, a sütésben és a befőzésben segíteni a szüleidnek, akkor várunk a sütitáborba! Itt sokféle édesség, sütemény elkészítését, és néhány lekvár befőzését is megtanulhatod, a kész édességeket hazaviheted a családodnak megmutatni, megkóstolni. Menüterv: Meggyes sportszelet, Hógolyó, Gyümölcsös kosárka, Zserbógolyó, Sütinyalóka, Pöffeteg süti, Túrós bagolyszem, Szezonális gyümölcslekvár.
Napi háromszori étkezéssel a részvételi díj: 20.000 Ft/fő/hét.
Jelentkezési határidő: június 15.
Befizetési határidő: június 30.
Testvéreknek: 19.000 Ft/hét.

Barangoló táborBarangoló tábor - Kastélyok és királyi várak
Időpont: augusztus 21-24.
Ha érdekel a királyok és királynők élete, a kastélyok története, akkor gyere velünk a Barangoló táborba és mi megmutatjuk neked a Budapest környékén található kastélyokat, várakat. Korhű ruhapróba, kincskeresés, kézműves foglalkozás, Reggelente a közösségi házból indulunk, a BKV járataival utazunk, délután ide érkezünk vissza, ezért hozd magaddal a tanulóbérletedet!
Helyszínek: A Gödöllői, a Zichy, a Száraz-Rudnyánszky kastély és a Visegrádi vár.
Napi háromszori étkezéssel a részvételi díj: 20.000 Ft/fő/hét.
Jelentkezési határidő: június 15.
Befizetési határidő: augusztus 10.

Pestújhelyi Közösségi Ház (1158 Budapest, Szűcs István u. 45.)

Kézműves kalandok Afrikában (6-12 éves gyerekeknek)
Időpont: június 18-22.
"Párduc, oroszlán, gorilla..." és minden, ami 5 napba belefér. Afrika növényei, állatai, az ott élők kultúrája, szokásai, zenéi, táncai, ételei, igazán színes, illatos, hangos és ízes táborra számíthattok.
A tábort vezeti: Sáfrányos Erika, a D&D klub vezetője.
Ára (háromszori étkezéssel): 22.000 Ft (+2.000 Ft fakultatív éjszakai kaland). (Testvérpároknak 1.000-1.000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: június 8.

Észpörgető „baglyos” játéktáborÉszpörgető „baglyos” játéktábor
Időpont: június 18-22.
Mesével, játékkal, tánccal, arcfestéssel, kézműveskedéssel és vidámsággal fűszerezve önfejlesztő, tanulási képességeket segítő, stresszoldó gyakorlatokkal ismerkednek meg a gyerekek. Célunk, hogy a megtanult gyakorlatokat képesek legyenek alkalmazni egyéni értékeik meghatározására és kibontakoztatására.
A tábort vezeti: Györgydeák Edit kineziológus.
Ára (háromszori étkezéssel): 21.000 Ft. (Testvérpároknak 1.000-1.000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: június 8.

Mókatábor I. és II. (6-12 éves gyerekeknek)
Időpont: június. 18-22., augusztus 13-17.
MMM - MOZOGJ & MOSOLYOGJ & MÓKÁZZ VELÜNK!
Tartalmas időtöltés sokszínű programmal, ahol gyermeke különféle területeken próbálhatja ki magát. A jókedv minden napra garantált.
A foglalkozások délelőtt a teremben lesznek, délután - a helyszín remek adottságainak köszönhetően - a szabad levegőn.
A tábort vezeti: Thaly-Szabó Andrea -kineziológus, jógaoktató, önismereti tréner - Végh-Szabó Éva -pedagógus, angol tanár.
Ára (háromszori étkezéssel): 22.000 Ft.
Befizetési határidők: június 8.

Utazás Japánba - interaktív ismeretterjesztő, alkotó és sporttábor (7-14 éves korig ajánlott)
Időpont: június 25-29.
Táborunkban megismerkedhetsz egy mesés és rendkívül különleges világgal. Japán nemcsak egzotikus, hanem egyben hiper-modern ország is, és ez a kettősség mindenkit azonnal elvarázsol. A táborban a japán szokásokon, mondavilágon, énekeken, interaktív előadásokon és harcművészeten keresztül kapsz minderről betekintést. Minden nap a napi témához kapcsolódóan alkotómunka is folyik, illetve napi kétszer egy órában egy japán harcművészeti ággal, az aikidóval is megismerkedhetsz. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed. Várunk szeretettel!
A tábort vezeti: Bana-Farkas Katalin japán nyelvtanár, fordító és tolmács / Gulyás László 5. danos aikidó mester.
Ára (háromszori étkezéssel): 23.000 Ft.
Befizetési határidő: június 15.
Testvérkedvezmény van.

Időutazó táborIdőutazó tábor I. - tapasztalt kalandoroknak (10-14 éves gyerekeknek)
Időpont: június 25-29.
Szereted a történelmet, jó lenne megismerni a világtörténelem titkos szervezeteit, a mágia és okkultizmus szerepét, a kémek világát? Felkeresnéd a gyarmatosítás helyszíneit és magyarázatot keresnél a történelem nagy hibáira és tévedéseire?
Ha már elmúltál 10 éves, akkor tarts velünk időutazásunkban!
A tábort vezeti: Sáfrányos Erika, a D&D klub vezetője.
Ára (háromszori étkezéssel): 22.000 Ft (+2.000 Ft fakultatív éjszakai kaland) (Testvérpároknak 1.000-1.000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: június 15.

Ju-jitsu tábor (8-14 éveseknek)
Időpont: Június 25-29.
A ju jitsu több száz év alatt fejlődött ki Japánban. Ezt a harcművészetet oktatták a szamurájoknak a középkorban. Megtalálható benne az ütés, a rúgás, az eszközök használata, (pl.: a kés, rövid bot, hosszú bot, pisztoly, stb.) de fő jellemzője a küzdelem, a dobások, a földharc, a feszítések és a fojtások.
A tábort vezeti: Tóth Csaba (Ju-jitsu 3 Dan).
Ára (háromszori étkezéssel): 23.000 Ft.
Befizetési határidő: június 15.

Mozgolódó táborMozgolódó tábor (3-10 éveseknek)
Időpont: július 2-6.
Ha szeretsz mozogni, szereted a közös játékot sok mondókával, akkor várlak a Mozgolódó Táborba. Délelőttönként mindig más mozgásformával ismerkedhetsz meg (labdás torna, lábtorna, jóga...), a napot pedig egy kreatív játékkal zárjuk.
Mindenkit szeretettel várok!
A tábort vezeti: Meleg Orsolya gyógytestnevelő, gyermekjóga oktató.
Ára (háromszori étkezéssel): 20.000 Ft.
Befizetési határidő: június 22.

Palacsintás király - Főzőcske tábor 
Időpontok: július 2-6., július 9-13.
Ha szeretsz főzni, új ízeket megismerni, konyhai díszeket, használati tárgyakat készíteni, ne habozz, jelentkezz táborunkba!
Saláták, sütemények, finomságok készülnek, és ne felejtsd el a mottót: "Edd meg, amit főztél!".
A tábort vezeti: Turcsányi Dalma és Sáfrányos Erika.
Ára: 22.000 Ft.
Befizetési határidő: június 22.

Bábos táborBábos tábor (8-12 éveseknek)
Időpont: július 9-13.
Gyertek játszani a saját mese-színházatokba, ahol együtt írjuk a mesét, készítjük hozzá a bábokat és a zenét. Szeretettel várjuk játékos kedvű, kézműveskedni szerető játszótársainkat.
A tábort vezeti: Dávid Luca báb-és jelmeztervező, Olexa Gergely és Szűcs Boróka pedagógus, Szögeczki Sára pszichológus és Baksa Zsuzsi kakukktojás.
Ára (háromszori étkezéssel): 21.000 Ft. (Testvérpároknak 1000-1000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: június 29.

Néptánctábor (5-7 és 8-12 éveseknek)
Időpont: augusztus 13-17.
A Szilas néptáncegyüttes kiváló pedagógusai segítségével sajátíthatják el a gyerekek a néptánc alapjait. A programban daltanulás, kézműves foglalkozás és sok játék is lesz.
Érdeklődjenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet: www.szilasneptanc.hu/rendezvenyeink/tabor
Ára (háromszori étkezéssel): 15.000 Ft.
Befizetési határidő: augusztus 6.

Varázslatos alkotótáborVarázslatos alkotótábor óvodásoknak és kisiskolásoknak
Időpont: augusztus 13-17.
Egy mesebeli várkastélyt építenek a gyerekek, amit berendeznek különböző technikákkal készült (szitázás, batikolás, agyagozás, papírmassé, üvegfestés) saját készítésű rajzokkal, tárgyakkal, díszekkel.
A tábort vezeti: Szunyogh László rajzpedagógus.
Ára (háromszori étkezéssel): 21.000 Ft. (Testvérpároknak 1000-1000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: augusztus 6.

Tánc- és divattábor (6-12 éveseknek)
Időpont: augusztus 27-31.
Szereted a zenét? Szívesen csajoskodnál egy jó csapattal? Ezen a héten a tánc és az alkotás körül forog minden tevékenységünk. A mozgást és az alkotást a mi izésünkre formáljuk, textil festünk, batikolunk, díszítünk, fűzünk, rajzolunk és táncolunk,
Kreatívkodunk amivel csak lehet, sminkelünk, frizurát készítünk, jelmezt tervezünk. Amikor elfáradunk, mókázunk, játszunk, fagyizunk.
A tábort vezeti: Németh Andrea táncpedagógus.
Ára (háromszori étkezéssel): 21.000 Ft. (Testvérpároknak 1000-1000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: augusztus 17.

Időutazó tábor II. - új kalandokkal (6-10 éves gyerekeknek)
Időpont: augusztus 27-31.
Időutazó tábor 1 tapasztalt kalandozóknakSzereted a történelmet, jó lenne megismerni a világtörténelem titkos szervezeteit, a mágia és okkultizmus szerepét, a kémek világát? Felkeresnéd a gyarmatosítás helyszíneit és magyarázatot keresnél a történelem nagy hibáira és tévedéseire?
Ha már elmúltál 10 éves, akkor tarts velünk időutazásunkban!
A tábort vezeti: Sáfrányos Erika, a D&D klub vezetője.
Ára (háromszori étkezéssel): 22.000 Ft (+2.000 Ft fakultatív éjszakai kaland) (Testvérpároknak 1.000-1.000 Ft kedvezményt adunk.)
Befizetési határidő: augusztus 17.

Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Háza (1157 Budapest, Zsókavár u. 15.) és Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
A táborokra a jelentkezési határidő: 2018. június 15.

Kanga táborKanga tábor
Időpontok: június 11-15., augusztus 27-31.
Baba-mama tábor a Kanga Klubban naponta 9-12 óráig. Babajátszó, kincskeresés, Játékfabrika műhely, pacsmagolda, Kerekítős foglalkozások, masszázs, közös sütés-főzés és alkotás várja az 1-5 éves gyermekeket és szüleiket.
A tábor vezetője: Nagy-Simon Patrícia
Részvételi díj: 700 Ft/nap. 
Kerekítő: 1.000 Ft/fő
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).

Mesterségünk címere
Időpont: június 18-22. között 9.00-16.00 óráig
Kézműves és játék tábor 6 éven felülieknek. Öt nap barangolás a kézzel készített dolgok világában. A tábor minden napján más-más kézműves technikával (agyagozás, nemezelés, fonaljátékok) ismerkedhetnek meg a gyerekek. A kézműveskedés mellett különböző ügyességi játékokkal mozgathatják meg kezeiket és lábaikat. A részvételi díj magába foglalja a kézműves alapanyagok árát is.
A foglalkozásokat vezeti: Szurgyi Margit.
Ügyelet: 7.30-16.30 óráig. 
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).

Séta-tér táborSéta-tér tábor (8 éves kortól)
Időpont: június 18-22. között 9.00-16.00 óráig
Szünidő lévén sehova nem rohanunk, hanem jókat sétálunk Buda és Pest egy-egy érdekes helyén. A tábor „utazós”, ezért bérlet feltétlenül szükséges!
Tervezett helyszínek: Csodák Palotája (Illúzió kiállítás és 9D Mozi), Állatkert, Gellérthegyi Víztározó, Mesemúzeum és Meseműhely, Semmelweis Orvostörténeti Múzeum (ahol betekintés nyerhetünk az egyiptomi múmiák világába is). Az ismeretszerző utakat játszótéri szabad program zárja.
Táborvezető: Gergely Barbara.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Ritmikus gimnasztika tábor
Időpont: június 18-22. között 8.00-17.00 óráig
Várunk minden 4 évnél idősebb mozogni vágyó kis- és nagylányt, aki harmonikus mozgásra törekszik. A tornán kívül kézműves foglalkozásokon és közös játékokban is részt vehetsz.
„Gyertek, mert mozogni és táborozni jó!”
Vezeti: Lengyel Ágnes.
Részvételi díj: 18.000 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Aerobik táborAerobik tábor
Időpont: június 25-29. között 8.00-17.00 óráig
Táborunkba 8 év feletti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretik ezt a zenés mozgásformát és a jó hangulatot. A napi két edzés mellett kézműves foglalkozásokon és egy közös piknikezésen is részt vehetsz.
Vezeti: Lengyel Ágnes.
Részvételi díj: 18.000 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Bűvész tábor
Időpontok: június 25-29 és augusztus 27-31. között 9.00-16.00 óráig
Ne higgy a szemednek! Ne maradj le a csodáról! Ebben a táborban bármi megtörténhet!
Varázslat és szemfényvesztés egy hivatásos bűvész vezetésével. Pillants be a kulisszák mögé, tudd meg a bűvészek legféltettebb titkait és játékos foglalkozásokon tanuld meg a legjobb szórakoztató trükköket. Egy csomag magyar és egy csomag francia kártyapaklit feltétlen hozz magaddal! Korosztály: 8 éves kortól.
Táborvezető: Moltész Gyula (Mollini bűvész).
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

„Mindenmentes” főzőcske tábor „Mindenmentes” főzőcske tábor
Időpont: június 25-29. között 9.00-16.00 óráig
Táborunkban glutén-, tej- és fehércukormentes finomságokat, gasztro ajándékokat készítünk: paleo bonbont, sütinyalókát, kekszeket és fagyit. A sütés-főzés mellett kézműveskedünk is: sütipecsétet, egyedi kiskanalat és szépséges csomagolásokat készítünk, valamint ellátogatunk a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba. Táborunkba 6 éven felüliek jelentkezését várjuk.
Táborvezető: Nagy-Simon Patrícia.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Zöld Klub.

Animációs- filmes tábor gyerekeknek (Animóka)
Időpont: július 2-6. között 9.00-16.00 óráig
Kreatív alkotótábor 6 éven felülieknek.
A táborba elsősorban olyan gyerekeket és fiatalokat várunk, akik a rajzoláson, festésen kívül szívesen foglalkoznának animációs filmek készítésével. Táborunk célja, hogy a kicsik betekintést nyerhessenek az animációs filmek világába. Kreatív feladatok és példák segítségével megismerhetik a különböző technikákat, mint a hagyományos rajzanimáció, bábanimáció, gyurmafilm, pixilláció, stopmotion, digitális technikák. A hét során a résztvevők által kitalált történeteket dolgozzuk fel animáció segítségével. A tábor végére mindenki saját filmtulajdonossá válik.
A foglalkozásokat Adorján Éva és Fischer Ferenc vezeti.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Zöld Klub.

Kisbagoly természetbúvár tábor
Időpont: július 2-6. között 9.00-16.00 óráig
Táborunkba 6 éven felüli természetbarátokat várunk, akik szívesen fedezik fel velünk a fűben-fában rejlő szépségeket. Kirándulást teszünk a Nevesincs tóhoz és a „Turjánoshoz”, elmegyünk a Szemlőhegyi cseppkőbarlangba, részt veszünk egy kutyás bemutatón az Állatszigeten és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum foglalkozásán. Délutánonként kézműveskedünk: illatos-gyúrt fürdőgolyót, gyógynövényes teafiltert és ugrálókötelet készítünk, diát vetítünk és akadályversenyt rendezünk. A tábor „utazós”, ezért bérlet szükséges!
Együttműködő: Kultúrműhely Alapítvány, Mindszenty Ifjúsági Ház.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Judo táborJudo tábor
Időpontok: július 2-6. és július 9-13. között 8.00-17.00 óráig
A táborokba korosztály szerinti bontásban várjuk a gyerekeket: július 2-6. között az iskolásokat (6-12 évesek), július 9-13 között az óvodásokat (5-6 évesek).
A táborban megismerkedünk a judo alapjaival, esésekkel, dobásokkal, leszorításokkal és küzdelmi játékokkal. A napi két edzés mellet szabadidős tevékenységeket kínálunk, kézműveskedünk, játszóterezünk. A hét fáradalmait a Tarzan Parkban pihenheted ki.
Táborvezető: Tóth Róbert.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 26.500 Ft.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Kölyök fitness tábor
Időpont: július 9-13. között 8.00-16.00 óráig
Nagy óvodás és kisiskolás gyermekeket várunk erre a táborra, melynek mottója: mozogni kell! Célunk, hogy minél több mozgásformát ismerjenek meg és próbáljanak ki a gyerekek. Az időjárástól függően rövid kirándulást is tervezünk, délutánonként kézműves foglalkozás is várja a táborozókat. Mivel a gyermekek még kicsik, vagy nem rég hagyták ott az óvodát – az ebéd utáni rövid pihenőt is fontosnak tartjuk.
A tábor vezetője: Ősi Lona
Részvételi díj napi háromszori étkezéssel: 17.000 Ft.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).

XVI. kerület:

CORVIN Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház (1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/b.)

Kangoo táborKANGOO TÁBOR (Ajánlott 6- 12 éveseknek)
Időpont: JÚNIUS 18-22.
A kangoo játékos, vidám, lendületes, fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott mozgásfajta. Délelőtt 2 x 60 percben ugrálunk, délután más sportos és kreatív játékokat játszunk. Utolsó nap délutánján a szülőknek kangoo bemutatót tartunk.
A cipő funkcionális használatához szükséges a minimum 30-as lábméret és 20 kg-os testsúly.
Amit hozni kell: hosszú szárú, nedvszívó zokni, kényelmes ruházat, szénsavmentes ásványvíz, kis törölköző, tízórai, uzsonna
Egy hétre a kangoo cipő bérlése ára: 4.000 Ft/fő/5 nap, melyet a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek.
Részvételi díj: 23 000 Ft/fő/5 nap május 31-ig történő regisztráció esetén, 
25 000 Ft/fő/5 nap június 1-tőlTestvérkedvezmény: 43 000 Ft / 2 fő / 5 nap (május 31-ig vehető igénybe)
Vezeti: Sövegjártó Petra aerobic és kangoo jumps oktató, gyerekfitness és gyerek kangoo oktató

KISKÖRÚTI SZINISULI NYÁRI TÁBORAIKISKÖRÚTI SZINISULI NYÁRI TÁBORAI
Időpontok: JÚNIUS 25-29., JÚLIUS 2-6.
Részletek a plakáton

 

 

BŰVÉSZ TÁBOR GYEREKEKNEK
Időpontok: JÚLIUS 2-6., AUGUSZTUS 13-17.
Bűvész táborunkban a legmodernebb mutatványokat sajátíthatod el:

 • kártyatrükkök
 • kézügyesség
 • gondolatolvasó mutatványok

Profi bűvész útmutatásával fejlesztheted képességeidet és tehetsz szert varázslatos tudásra.
A tábor ára (34.000 forint) tartalmazza minden napra az ebédet és egy profi bűvészkellék csomag árát is, amelyet mindenki a tábor első napján megkap és hazavihet!
Minden nap 9:00-től 16:00-ig várjuk a táborozókat.
Július 6-án és augusztus 17-én, pénteken 17:00-kor egy bűvész show keretein belül mutatják be tudásukat a tábor résztvevői, családtagjaiknak, barátaiknak!
Gyere és tanuld meg, hogyan kápráztasd el a többieket!
A tábort vezeti: Molnár Szabolcs bűvész
Telefon: +36 30 335 5956, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.molnarbuvesz.hu

Nyírkapapír táborNYIRKAPAPÍR KÉZMŰVES TÁBOROK
Időpontok: JÚNIUS 25-29., JÚLIUS 2-6., JÚLIUS 9-13.
Részletek a plakáton

 

NYÁRI NÉPTÁNCTÁBOR (5 éves kortól)
Időpont: AUGUSZTUS 13-17. naponta 08.00-16.00 óráig
A Liget Táncakadémia táncpedagógusainak vezetésével nyári tánctábort tartunk.
A tánctanulás mellett rengeteg játékkal, oldott, vidám hangulatban szeretnénk a napokat eltölteni, hogy a gyerekek a lehető legjobban érezzék magukat.
Szakmai program:
Speciális tréning, kisebbeknek Berczik Sára-féle tartásjavító technika, amely segít kialakítani a kisgyerekek helyes testtartását, koordinációs készségét, megtanít eligazodni a térben és fejleszti a ritmusérzéket.

 • Néptánc – elsősorban ugrós és csárdás alapok
 • Néprajzi ismeretek – tájegységek, jeles napok stb.
 • JÁTÉKOK (Mozgásos-eszközös-ügyességi népi gyermekjátékok)

Különös gondot fordítunk a résztvevők étkeztetésére, melyet helyben, illetve az ebédet külső helyszínen oldunk meg. A háromszori étkezés mellett (reggeli, ebéd, uzsonna) a gyerekek gyümölcsöt és bőséges folyadékot kapnak.
A tábor részvételi díja:
22.000,- Ft/fő/hét
Kedvezmény:
egy családból a második gyermek díja: 17.500,- Ft/hét,
a harmadiké: 13.000,- Ft/hét.
Jelentkezés:
email-ben vagy telefonon.
A jelentkezés elfogadásának feltétele 5.000,- Ft előleg befizetése.
Információ: E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: 20/596-3292, 30/364-0719
Pedagógusok: 
Jánosi Ágnes Pálma táncpedagógus: néprajzi ismeretek, néptánc
Marosy Gerda táncpedagógus: népi játékok, néptánc
Józsa Tamás táncpedagógus: népi játékok, néptánc
Karácsonyi Éva néptáncművész, vezető táncpedagógus: népi játékok, néptánc
Asszisztensek:
A Liget Táncegyüttes táncosai

XVII. kerület:

Vigyázó Sándor Művelődési Ház (1173 Budapest, Pesti út 113.)

Varázsdráma táborVarázsdráma napközis tábor (6–11 éveseknek)
Időpont: június 18–22, naponta 8.00–17.00 óráig
A részt vevő gyerekek a tábor minden napján elvarázslódnak, egyszer messzi országba, máskor régi időkbe, különös világba… Minden nap új felfedezés vár majd rájuk. Lesz játék, mese, kézműveskedés.
Díja: 25 000 Ft/fő (tartalmazza a programok, eszközök, illetve háromszori étkezés – tízórai, ebéd, uzsonna – díját)
Táborvezető: Micsa Mónika gyermekpszichodramatista
Jelentkezés és az első részlet befizetése: május 31-ig
Bővebb információ, jelentkezés: Lingl Zsófia művelődésszervezőnél, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Telefon: (+36-1) 256-4626/21

A VIGYÁZÓ NEMESEK TITKAA VIGYÁZÓ NEMESEK TITKA
Időpontok: június 18-22., június 25-29.

Kincskereső és hagyományőrző nyári tábor 6–10 éveseknek. Játékos időutazás a Vigyázó–Podmaniczky gyűjtemény pompás világába kalandos nyomozással és hazavihető mester remekek készítésével.
Díja: 27 900 Ft/fő (Testvéreknek 10 % kedvezmény)
Bővebb információ: E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Telefon: (+36-20) 929-6050

HELEN DORON ANGOL NYELVI- ÉS SPORTTÁBOR
Időpontok: június 18–22-ig és június 25–29-ig, naponta 8.00–17.00 óráig Helen Doron angol nyelvi- és sporttábor
Angol napközis tábor 4–12 éveseknek, életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban
A tábor anyaga nagyon jó kiegészítése a Helen Doron kurzusoknak, illetve más angol tanulási folyamatoknak.
Ár: 27.000 Ft/ hét
A tábor ára tartalmazza: napi 3x étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), valamint a programokat (egész napos angolozást, kézműveskedést, foci edzés, tánctanítás egyszóval mindent, ami a tábor során felmerülhet).
Előleg - tábori hely biztosítása: a tábori hely biztosításának előlege, jelentkezéskor: 10.000 Ft ( a fennmaradó részt (17.000 Ft-ot a tábor első napján kérjük.)
Kedvezmény: 10% testvérkedvezmény, előjelentkezési kedvezmény (Határidő: 2018. április 31-ig)
Aki tábor díjának egyösszegű kiegyenlítése esetén 27.000 Ft helyett 25.000 Ft a kedvezményes díj.
Jelentkezés:
Dalos-Kovács Gabriella
Helen Doron Nyelviskola Bp.XVII. nyelviskola vezető
telefon: + 36 70 670 1212

Magic Dance táborMagic Dance tánc- és kézműves tábor 6–12 éveseknek
Időpont: június 25–29-ig, naponta 8–17 óráig
Táncoktatás; testedzés és zenés torna; kézműves foglalkozások a kreatív sarokban; öltözkődés és
szépségápolás; játékos vetélkedők; színpadi jelmeztervezés
Mindez családias légkörben, sok-sok móka és kacagásmellett.
Díja: 25 000 Ft/fő (tartalmazza a programok, eszközök,illetve háromszori étkezés – tízórai, ebéd, uzsonna – díját)
Táborvezető: Gombosné Berecki Ildikó koreográfustánctanár
Jelentkezés és az első részlet befizetése: május 31-ig
Bővebb információ, jelentkezés: Lingl Zsófia művelődésszervezőnél, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Telefon: (+36-1) 256-4626/21

Alkoss, gondolkodj, játssz! (6–12 éveseknek)
Időpont: június 25–29-ig, naponta 8–18 óráig
Művészeti, múzeumi, kreatív zene- és ökoprogramok
Festés, fotózás, újrahasznosítás, kr eatív zenei programok,állatbemutató és észbontó feladatok.
Díja: 25 000 Ft/fő (tartalmazza a programok, eszközök, illetve háromszori étkezés – tízórai, ebéd, uzsonna – díját)
A tábor helyszíne: Erdős Renée Ház Muzeális Gyűjtemény és Kiállítóterem (Budapest XVII., Báthori u. 31.)
Táborvezető: Hódos Mária művészettörténész és Velkei Éva egészségtanár
Jelentkezés és az első részlet befizetése: május 31-ig
Bővebb információ, jelentkezés: Lingl Zsófia művelődésszervezőnél, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; (+36-1) 256-4626/21

Rákoscsabai Közösségi Ház (1171 Budapest, Péceli út 222.)

Kézműves TáborKézműves tábor (5-14 éveseknek) 
Időpontok: Június 18-22-ig (1. turnus), június 25-29-ig (2. turnus), augusztus 21-24-ig(3. turnus) naponta 7.45-17.00 óráig, 
Különleges és kreatív kézműves technikákat sajátíthatnak el a táborozók és mindennapos szabadlevegős foglalkozások is várják a gyerekeket.
Részvételi díj: 22.000 Ft + 5000 Ft étkezés (testvérkedvezmény - 2.000 Ft gyermekenként)
A táborokat vezeti Czifra Erika kreatív alkotóműhely vezető, gyermekgondozó.
Bővebb felvilágosítás: Telefon: (+36-70) 408-6021; (+36-1) 920-1211

Csekovszky Árpád Művelődési Ház (1172 Budapest, Hősök tere 9.)

PIXIEDANCE NAPKÖZIS GYERMEKTÁNCTÁBOR
Időpont: Június 25–29-ig, naponta 9.00–17.00 óráig
Sok tánc és különféle szabadidős tevékenységek!
Háromszori étkezést biztosítunk
Vezeti: Kiss Nikoletta
Jelentkezés és bővebb információ: Telefon: (+36-30) 738-3710

Rákoskerti Művelődési Ház (1171 Budapest, Rákoskert sgrt. 66.)

CASSANDRA NYÁRI TÁNCTÁBORCASSANDRA NYÁRI TÁNCTÁBOR (6-14 éveseknek)
Időpont: június 25-29. naponta 8.00-16.00 óráig
A táborba kezdő és haladó tudásszinttel is lehet jelentkezni, az órákat korcsoportonkénti bontásban tartjuk!
Részvételi díj: 20 000 Ft/fő (tartalmazza a napi háromszori étkezést)
További információk: E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; telefon: +36-30-862-1758

 

XVIII. kerület:

Pestszentimrei Közösségi Ház (1188 Budapest, Vasút u. 48.)

Kreatív Kézműves Tábor
Időpontok: június 18. – június 22. 10:00-13:00 óráig
július 02. – július 05. 10:00-13:00 óráig
július 16. – július 20. 10:00-13:00 óráig
Díja egy hétre: 9.000,- Ft / fő
Napi díja: 2.000.- Ft / fő
Balog Kata és a Lila Cápa vezetésével naponta 10:00-13:00 között.
Dekorációk, használati tárgyak és ékszerek különböző technikákkal.
Előzetes jelentkezést kérünk!

Néptánc Tábor
Időpont: június 18. – június 22. 08:00-16:00 óráig
Díja: 20.000,- Ft / fő + étkezés
Napi díja: 2.000.- Ft / fő
Kováts Judit vezetésével.
Befizetés keddenként 17:45-18:00 között.
Befizetési határidő: május 30.
A létszámot a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. A jelentkezés feltétele: 1 néptánc próbaórán való részvétel.
A csoport létszáma maximum 20 fő.

Képzőművész Tábor
Időpont: június 25. – június 30. 09:00-13:00 óráig
Díja: 10.000,- Ft / fő
Szatmári Ildikó és Jaczina Fanni művésztanárok vezetésével.
Változatos programok különböző helyszíneken, különleges technikákkal.
Előzetes jelentkezést kérünk!

Reneszánsz Tábor
Időpont: július 02. – július 05. 08:00-16:30 óráig
Díja: 20.000.- Ft / fő + étkezés
Reneszánsz játékokkal, reneszánsz lakomával és táncházzal, kézműves foglalkozásokkal, bábkészítéssel és meglepetés reneszánsz kalandokkal.
Előzetes jelentkezést kérünk!

Varró Tábor Iskolásoknak
Időpont: augusztus 13. – augusztus 17. 09:00-13:00 óráig
Díja: 20.000.- Ft / hét, vagy 5.000.- Ft / nap
Intenzív nyári tábor 12 éves kortól. Készíts magadnak tolltartót, tornazsákot, varrj menő haspólót!
1. nap: Varró alapozó (díszpárna, tűpárna, pólóból haspóló - régiből újat varrás nélkül)
2. nap: Varró praktikák (pénztárca, neszeszer, miniszoknya)
3. nap: Varró praktikák (tolltartó, könyvborító)
4. nap: Varró praktikák (tornazsák, telefontok)
5. nap: Varró praktikák (póló szabása, varrása)
Előzetes jelentkezést kérünk!

Varró Tábor Felnőtteknek
Időpont: augusztus 27. – augusztus 31. 09:00-13:00 óráig
Díja: 20.000.- Ft / hét, vagy 5.000.- Ft / nap
A varró táborban kifejezetten hobbivarrónők számára kifejlesztett, modern tananyagot használunk, az önálló varráshoz szükséges tudást adjuk át. A kezdőknek hirdetett táborunkban a gép befűzésétől, és az egyenes varrás elsajátításától kezdve eljutunk odáig, hogy a hétköznapok során szükséges igazításokat (cipzár csere, nadrág felhajtás) képesek legyünk elvégezni.
A táborba a második napig lehet becsatlakozni.
Előzetes jelentkezést kérünk!

Kondor Béla Közösségi Ház (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.)

ÉKSZERKÉSZÍTŐ TŰZZOMÁNC tábor 1, ÉKSZERKÉSZÍTŐ TŰZZOMÁNC tábor
Időpont: 2018. július 2-6. 10.00-14.00 óráig

Tűzzománc táborunk hagyományosan – több mint tíz éve -, a tanév végeztével kerül megrendezésre intézményünkben.
A tábor vezetője: Török Ibolya szobrászművész, aki az intézmény Nyitott műhelyének vezetője is egyben. Minden évben van néhány, szakkörébe járó fiatal, aki segít a tábor idején neki.
Az egyik legkeresettebb nyári foglalkozásunk, melyre maximum 16 főt tudunk fogadni.
Az elmúlt években kialakított tematikát idén is folytatják:
Első nap, a bemutatkozást követően, a gyerekek megismerkednek a legfontosabb szabályokkal: érintés- és balesetvédelemmel, a használatos anyagokra, eszközökre, szerszámokra vonatkozó munkavédelemmel. Ezután kezdődik a tényleges művészi munka.
A munkafolyamat bemutatása után mindenki önállóan végzi tevékenységét.
Az előkészített formát az oxid és zsírréteg eltávolítása után alapozzák, majd következik a színezés és a minta kialakítása. Minden nap más-más technikát sajátítanak el:
1. nap irányított folyatás
2. nap visszakarcolás
3. nap rekeszelés iszapzománccal
4. nap rekeszelés ékszerzománccal
5. nap kép készítés az előző napokon tanultak alapján, félbehagyott munkák
befejezése, az ékszerek felszerelése.

A munkafolyamatok során a tábor vezetője, Török Ibolya égeti ki az elkészült alkotásokat.
A gyermekek befizetett tábordíjában, a 3.000,- Ft-ban napi egy alkotás elkészítése szerepel. Több ékszer elkészítése esetén anyag díjat kell fizetni, mely nagyjából 1.000-1.500,- Ft.
A tábor során a résztvevők medált, fülbevalót, kitűzőt és képet is készíthetnek.

FOTÓS TÁBOR 2. FOTÓS TÁBOR
Időpont: 2018. július 30 – augusztus 3. 10.00–14.00 óráig
Tavalyi nagy sikerű fotós táborunkat idén is folytatni szeretnénk. A programra 15-20 érdeklődő fiatalt várunk.
A foglalkozások tematikája a tavalyihoz hasonlóan készül:

 

1. nap Bemutatkozás, ismerkedés. A résztvevők bemutatnak egy-egy saját készítésű, általuk kedvelt képet, melyet közösen megvitatnak. A nap témája a fény és árnyék lesz. Párban dolgozva készítenek egy képet a teremben, majd a szabadban is. A nap folyamán megismerkednek még a fénykép, a záridő, a képpár és a képsorozat fogalmával, valamint tanulnak a képen való információközlésről is. Minden nap kapnak majd a nap témájához kötődő feladatot, melyet másnap elemeznek, értékelnek.
2. nap Kezdésként az előző napi házi feladatot beszélik meg. A nap témája a portréfotózás lesz. Itt kisebb csoportokban dolgoznak majd. A nap folyamán jegyzet készül a portréfotózásról. Az elkészítendő házi feladatot el kell majd juttatni a foglalkozás vezetőjéhez.
3. nap A házi feladatként készített fotókat és profi fotós által készített képeket (iskolai egyéni kép, osztálykép) hasonlítanak össze. A nap fő témája a sportfotózás lesz, tanulnak az objektívekről, tér növeléséről, színekről. Ezen a napon egyéni és csoportos munka is lesz.
4. nap Ezen a napon a tárgyak és állatok fotózásáról tanulnak, és betekintést nyernek a drónok világába. Felvételeket, képeket készítenek a környékről, a közösségi házról (panoráma, békaperspektíva).
5. nap "Dolgozat" írás lesz a héten elsajátított anyagból. Folytatódik a drónnal való ismerkedés. A használat törvényi szabályozásáról is hallanak majd. A foglalkozásról egy tanúsítványt is kapnak majd a résztvevők.
A foglalkozás díja: 3.000,- Ft/hét.

SMINK tábor 3, SMINK tábor
Időpont: 2018. augusztus 8-10. 9.00–12.00 óráig
Ez a foglalkozásunk mindig kislétszámú, maximum 8-10 fő részvétele várható, melyből a 12 év feletti diák mellé mindig egy-két édesanya is érkezik.
Itt is a tavalyival azonos tematikával készül a foglalkozás vezetője.

 

1. nap A résztvevők elmondják, a sminkelés melyik területe érdekli, hol használ sminket, mihez kell számára az itt elsajátított gyakorlati tudás.
A nap témája az arcápolás. A sminkelést megelőző lépések, arctisztítás, tárolás, eszközök bemutatása, kipróbálása, smink fajták megismerése a téma. Ezt követően az arctisztításról tanultakat gyakorlatban is kipróbálják, a megvásárolt alapanyagokat használják végig a tábor alatt, hogy saját tapasztalatot szerezzenek azok működéséről, viselkedéséről.
A házi feladat másnapra minden saját sminktermék behozása lesz, hogy itt átnézve tudják, melyiket, hogyan kell jól használni, jó-e a minősége, hogyan tudja jobban kihasználni.
2. nap A saját meglévő termékeik elemzése. Lépésről lépére végig veszik melyik termék mennyire jó, bírja-e az érzékeny bőr, javasolják-e másnak, hogy ő is beszerezheti azt az adott terméket, és hogy mi hiányzik a meglévő dolgaik közül ahhoz, hogy egy jó minőségű, igényes sminket el tudjanak készíteni.
A nap témája az eddigi tudás bemutatása, felmérése Ez egy hosszú folyamat, a nap végén arra marad idő, hogy mindenki kisminkelje magát úgy, ahogy eddig szokta, amit eddig tud. A táborvezető végig figyeli a készülődést és már közben is tanácsot ad, illetve a végén elmondja, hogy mi a jó és mi a rossz a technikában, az eszközökben és mire figyeljen a saját, egyedi arca esetében.
3. nap A nap fő témája a profi smink elkészítése lesz. Az előző nap ismereteinek felidézése után mindenki kisminkeli magát lépésről lépésre, az arca egyik felét a táborvezető lépésenként előre festi, és egy komoly, elegáns sminket készítenek el végül, utána elemzik, mi áll jól és miért.
A foglalkozás díja: 3.000,- Ft/tábor.

KERÉKPÁROS TÁBOR 4, KERÉKPÁROS TÁBOR
Időpont: 2018. augusztus 27 – 31-ig 9.00–12.00 óráig

Kerékpáros táborunk hagyományosan, immár 8. éve, a tanév kezdés előtti teljes héten kerül megrendezésre intézményünkben.
Minden évben a Lőrinc 2000 Szabadidősport Egyesület képviselője oktatja a résztvevőket, és egy napon a helyi rendőrkapitányságról is érkezik kolléga, aki előadással, tesztekkel készül. A programra általában 15-20 főt tudunk fogadni, amely a maximum létszám.
A jelentkezők kora 6 – 14 év között várható.
Az elmúlt évek alapján a tematika a következőképpen alakul majd:
1. nap: ismerkedés egymással, a foglalkozás idején használatos balesetvédelmi szabályokkal és az intézmény házirendjével. (Kerékpárok liften és lépcsőn történő szállításának módjai, lehetőségei.) Téma: kerékpár főbb alkatrészei, könnyebb akadálypálya.
2. nap: KRESZ alapismeretei filmvetítés keretében, valamint nehezebb akadálypálya a KRESZ szabályok ismeretében.
3. nap: KRESZ szabályok gyakorlatban a lakótelepen, magasabb szintű gyakorlati akadálypálya.
4. nap: XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak előadása, tesztek, játékos feladatok, saját eszközökkel készített akadálypálya.
5. nap: Kerékpáros túra a kiserdőben, akadálypályán. A kerékpár szakszerű ápolása, olajozása, tisztítása.
A foglalkozás díja: 3.000,- Ft/hét.

Tánc- és harcművészeti tábor5, Tánc- és harcművészeti tábor
Időpont: 2018. július 9-13. 08.00-16.00 óráig
Tánc- és harcművészeti táborra várja a jelentkezőket a Lótusz Ököl Harcművészeti Iskola vezetője, Sárvári Zoltán. Július 9-13-ig, naponta 8-16 óráig tánctábort vezet Sárváriné Gajdács Ágota, pedagógus, aerobik oktató, ex-versenytáncos, és harcművészeti tábort vezet Sárvári Zoltán 4.Dan Kick Box Jitsu, Jeet Kune Do és Kick box oktató. A napközis jellegű tábor díja ebéddel együtt: 16.500,- Ft/fő/hét. Jelentkezni július 1-ig lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és a +36 70 388 0948 telefonszámon.
Részvételi díja: 16 500 Ft/fő/hét (ebéddel)

Nyári Kreatív Állatsarok FoglalkozásokNyári Kreatív Állatsarok Foglalkozások
Időpont: 2018. július 16-20. 09.00-13.00 óráig
Vezeti: Maros Mónika zoopedagógus
Részvételi díj: 4500 Ft/hét, napi díj: 1000 Ft
Jelentkezni lehet július 13-ig az intézmény információjában vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Nyári Kézműves FoglalkozásokNyári Kézműves Foglalkozások
Időpont: 2018. június 25-29. 09.00-13.00 óráig
Vezeti: Maros Mónika óvodapedagógus
Részvételi díj: 4500 Ft/hét, napi díj: 1000 Ft
Jelentkezni lehet június 22-ig az intézmény információjában vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

XIX. kerület:

Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház (1191 Budapest, Teleki u. 50.)

ÁLLATI JÓ TÁBOR ÁLLATI JÓ TÁBOR – 5 NAP ALATT A VILÁG KÖRÜL (7-14 éves korig)
Időpontja: 2018. június 18-22. hétfő-péntek 8.00-17.00 óráig
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.
Magyarországról indulunk képzeletbeli kalandunkra, öt földrészen kutatunk állatok, növények után, érdekes történetekben nézzük a természetben élő embert. Történelem és irodalom segít minket abban, hogy megértsük, hogyan változtatja az embert az őt körülvevő állatvilág és milyen hatással volt az ember az élőlényekre. Minden nap egy kontinenssel foglalkozunk, kicsit tanulunk, sokat játszunk és délutánonként mindenki a napi témához kapcsolódó foglalkozáson élheti ki kreativitását.
Pénteken, az utolsó napon ellátogatunk az Állatkertbe.
Részvételi díj: 25.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, kirándulással, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Nagymihály Szilvia pedagógus és Fliegl Mónika pedagógus
A tábor tervezett létszáma: 24 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 11.
Bővebb információ: Varró Marianna, tel.: 282-9736/0107 m., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MOZDULJ RÁ! – JÁTÉKOS, ZENÉS, TÁNCOS TÁBOR (7-13 éves korig)
Időpontja: 2018. június 18-22.hétfő-péntek 8.00-17.00 (1. csoport)
2018. június 25-29.hétfő-péntek 8.00-17.00 (2. csoport)
Helyszín: KMO Művelődési Ház,1191 Budapest, Teleki u. 50.
A gyerekek a foglalkozásokon megismerkedhetnek különböző táncokkal, mozgásos táncos formációkkal, mint az akrobatikus rock and roll, a zumba, a zenés aerobik. Zene, tánc, játékos szituációs gyakorlatok, vidámság, jókedv 5 napon keresztül fiúknak és lányoknak egyaránt. Nem szükséges előzetes tánctudás! A táncfoglalkozásokon kívül közös mozgásos játékokra, társasjátékozásra, mesehallgatásra, filmvetítésre, játszótér látogatásra is sor kerül.
Részvételi díj: 23.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Ábrahám Dániel táncpedagógus
A tábor tervezett létszáma: 14 vagy 22 fő (csoportonként, jelentkezőktől függően, egy vagy két pedagógus felügyeletével)
Jelentkezési határidő: 2018. június 11. (1 csoport) és 2018. június 18. (2. csoport)
Bővebb információ: P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9826, 282-9736/0106 m., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ábrahám Dániel, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Művészpalánta táborMŰVÉSZPALÁNTA – KIS KÉPZŐMŰVÉSZ ALKOTÓTÁBOR (7-12 éves korig)
Időpontjai: 2018. június 18-22. hétfő-péntek 8.00-17.00 (1. csoport)
2018. június 25-29. hétfő-péntek 8.00-17.00 (2. csoport)
Helyszín: F20 - Kispesti Ifjúsági Klub 1191 Budapest, Fő u. 20.
A résztvevő gyerekek a foglalkozásokon különböző technikákkal ismerkednek meg, délelőtt és délután is alkotnak. A szabadidőben változatos programokkal (sport, játék, séta), közös élményekkel várjuk őket.
Az órákon a gyerekek kis művészettörténeti ismereteket is tanulnak.
TEMATIKA:
1. nap: Emlősök
2. nap: Afrikai Állatok
3. nap: Játszóterek
4. nap. Tájképfestés
5. nap: Állatfigura tervezése és elkészítése papírból
Részvételi díj: 24.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával és anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Vágó Zoltán festőművész, művésztanár
A tábor tervezett létszáma: 12 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 11. (1. csoport), 2018. június 18. (2. csoport)
Bővebb információ:
Nyilas Gabi, tel.: 282-9752/0107 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
Vágó Zoltán, tel.: 06-30-415-4373

KÉTFEJŰ SÁRKÁNY – BÁBOS- DRÁMAJÁTÉKOS TÁBOR (7-12 éves korig)
Időpontja: 2018. június 25-29. hétfő-péntek 8.00-17.00 óráig
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.
A sárkányok mesebeli világába utazunk mesékkel, bábokkal, játékokkal.
Minden nap jó és rossz sárkányokkal ismerkedünk, megpróbáljuk elképzelni, megjeleníteni őket. Bábokat hívunk segítségül, hogy eljátsszuk mit csinálhatnak, mit gondolhatnak és mit érezhetnek. Lesz sok-sok közös játék, hogy megismerjük egymást. Jópofa bábok, hogy életre keltsük őket A tábort egy közös színpompás felvonulás zárja, ahol kicsik és nagyok jó és rossz sárkányok egyaránt meghívást kapnak.
Részvételi díj: 23.500,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Érsek-Csanádi Gyöngyi színész, rendező, drámapedagógus
A tábor tervezett létszáma: 20 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 15.
Bővebb információ:
Varró Marianna, tel.: 282-9752/0107, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KOMPLEX MŰVÉSZETI SZAKTÁBORKOMPLEX MŰVÉSZETI SZAKTÁBOR (8-16 éves korig
Időpontja: 2018. június 30. - július 9. szombat-hétfő (10 nap, ott alvós)
Helyszín: Kunbaracsi Gyermeküdülő, 6043 Kunbaracs, Kákás tanya 2/4
Színjátszás, modern tánc, kézműves, kreatív-hobbi, az önvédelmi és harcművészeti sportokat kedvelő fiúknak pedig Shaolin Kung Fu szakokkal. A szakmai programok mellett, lovaglási lehetőség, játszótér, medence, sportpályák. Egy nap látogatás a kecskeméti élményfürdőbe traktorral, egy sajtkészítő házi manufaktúra bemutatója, továbbá szervezett sportprogramok. Az esték jó hangulatáról mi gondoskodunk. 
Részvételi díj: 33.900,- Ft (utazással, szállással, háromszori étkezéssel és szakmai foglalkozásokkal)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Jelentkezési határidő: 2018. június 22.
Bővebb információ: 
Gábor Ilona, tel.: 06-20-929-0892, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

VARÁZSKÖR– PIRINÉNE VAJÁKOS TÁBORA (8-14 éves korig)
Időpontja: 2018. július 2-6. hétfő-péntek 8.00-17.00 óráig
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.
Kíváncsi vagy merész és érdekel minden, ami csodás? Gyere el hozzánk! Ha nem félsz az éjszaka lényeitől, kiállsz akár a sárkánnyal vagy beállnál boszorkánytanoncnak, itt a helyed. Varázslat? Tudomány? Mese, mítosz, történelem? Egy héten át barangolunk az ismeretlen dolgok világában.
Pénteken, az utolsó napon ellátogatunk a Csodák palotájába.
Részvételi díj: 25.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, kirándulással, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Nagymihály Szilvia pedagógus, Fliegl Mónika pedagógus
A tábor tervezett létszáma: 24 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 25.
Bővebb információ:
Varró Marianna, tel.: 282-9736/0107 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GYÖNGYÖS UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL – KÉZMŰVES TÁBORGYÖNGYÖS UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL – KÉZMŰVES TÁBOR (7-12 éves korig)
Időpontja: 2018. július 2-6. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: F20 - Kispesti Ifjúsági Klub, 1191 Budapest, Fő u. 20.
Gyöngyös utazás? No, de mi lehet ez?
Körbeutazzuk a földgömböt, és minden kontinensen megpihenünk egy szusszanásnyi időre. Épp csak annyira, hogy az ott élő emberekre, állatokra jellemző tárgyat készítsünk gyöngyfűzéssel, gyöngyszövéssel. Első nap, elkészítjük a világjáró hőlégballont papírfonással, amellyel útra kelünk a kalandos utazásra. Madagaszkár pingvinjei, zsiráfok, és madárpókok, jegesmedvék és kenguruk kísérnek utunkon. Indulhatunk? 
Részvételi díj: 24.000,- Ft (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Nyitrai Zsóka szociálpedagógus, népi kismesterség oktató
A tábor tervezett létszáma: 16 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 25.
Bővebb információ: 
Markó Mónika, tel.: 20-420-3941, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

„MERT KELL EGY HELY” – JÁTSSZUNK SZÍNHÁZAT! (8-13 éves korig)
színi-, drámapedagógiai tábor
Időpontja: 2018. július 2-6. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: KMO Művelődési Ház, 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Várunk minden olyan általános iskolás (8-13 èves) gyermeket, aki szeretne bepillantást nyerni a színházi élet kulisszatitkaiba, interaktív, játékos formában részt venni egy varázslatos utazáson, ahol a színpadon, a drámajátékok, vidám helyzetgyakorlatok során új világokat fedezhetnek fel, a zene, a mozgás, a színpadi beszéd, a közös alkotás segítségével. A közösen létrehozott előadás próbái közben fejlődik a gyerekek kommunikációs és együttműködő készsége, kreativitása, önismerete. A szakmai foglalkozásokon túl természetesen jut idő társasjátékozásra, mesehallgatásra, filmvetítésre.
A tábor zárásaként bemutatót tartunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket, hozzátartozókat. 
Részvételi díj: 23.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Urbán Andrea színművész, Bodor Géza színművész
A tábor tervezett létszáma: 24 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 25.
Bővebb információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9826, 282-9736/0106 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
Urbán Andrea, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
Bodor Géza, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

RENESZÁNSZ – KÉZMŰVES TÁBORRENESZÁNSZ – KÉZMŰVES TÁBOR (7-12 éves korig)
Időpontja: 2018. július 9-13. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: F20 – Kispesti Ifjúsági Klub, 1191 Budapest, Fő u. 20.
Reneszánsz tábor Mátyás király udvarában. Jelmezes bál, udvari bolond választás, lakomák, lovagi torna, íjászat. Ellátogatunk a céhes udvarba is, ahol olyan mesterségekkel ismerkedhetünk meg, mint ékszerkészítés, könyvkötés, szobrászkodás (agyagból), címerfestés, fejdísz készítés.
Részvételi díj: 24.000 Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Gúna étteremben, uzsonnával), testvérkedvezmény 1.000 Ft.,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 12-ig jelentkezőknek - 5.000,- Ft előleg befizetése mellett –részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Nyitrai Zsóka szociálpedagógus, népi kismesterség oktató
A tábor tervezett létszáma: 16 fő
Jelentkezési határidő: 2018. július 2.
Bővebb információ:
Markó Mónika: 20/420-3941, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NÉPTÁNCTÁBOR (7-14 éves korig)
Időpontja: 2018. július 9-13. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.
A tábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek az erdélyi körtáncok és a dunántúli ugrós táncok alap lépéseivel.
A természetes mozgáskészség kialakítása a néptánc mozgásvilágának segítségével, az életkori sajátosságokat figyelembe véve. A saját népi kultúránk iránti érdeklődés felkeltése. A tánc, a zene, a népdalok, közös játék megszerettetése, a játéköröm felkeltése.
A tréfás kiszámolók és a különböző játékok segítségével a közösségi és egyéni figyelem, az alkalmazkodóképesség, a szabályok elfogadásának megtanítása. Kézügyesség fejlesztése, különböző technikák és eszközök segítségével.
Részvételi díj: 23.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Szemán Barnabás néptánctanár, pedagógus
A tábor tervezett létszáma: 14 fő
Jelentkezési határidő: 2018. június 28.
Bővebb információ: 
Nyilas Gabi, tel.: 282-9752/0107 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
Szemán Barnabás, tel.: 06-30-670-2312

UTAZÁS JAPÁNBA! – JAPÁN KULTÚRA ÉS SPORT TÁBORUTAZÁS JAPÁNBA! – JAPÁN KULTÚRA ÉS SPORT TÁBOR (7-13 éves korig)
Időpontja: 2018. július 16-20. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: Kispesti kaszinó, 1191 Budapest, fő u. 42.
Minden, ami japán kultúra: bevezetés az aikido önvédelmi harcművészetbe, szituációs önvédelmi gyakorlatok, a japán képzőművészetbe, előadás a japán kertészetről, öltözködésről, a japán nyelv- és írástudomány (japán kalligráfia), a japán gasztronómia, teaszertartások megismerése. A foglalkozásokon kívül közös mozgásos játékokra, társasjátékozásra is sor kerül a teremben, illetve a szabadban (a Kispesti Kaszinó udvarán) egyaránt.
Részvételi díj: 23.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 12-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Gulyás László dojovezető, 5 danos aikido mester, Bana-Farkas Katalin japán nyelvtanár, fordító és tolmács
A tábor tervezett létszáma: 23 fő
Jelentkezési határidő: 2018. július 9
Bővebb információ: 
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9826, 282-9736/0106 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gulyás László, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , tel.: 06-20-970-3696, www.aikidooktatas.hu, személyesen: hétfő, szerda 16–17.45 (Mozgásműhely)

ÓVODÁBÓL MESEORSZÁGBA – ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ ÉLMÉNYTÁBOR (6-7 éves korig)
Időpontja: 2018. augusztus 27-31. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: F20 - Kispesti Ifjúsági Klub, 1191 Budapest, Fő u. 20.
A nyári egyhetes mese- és élménytáborban az iskolába készülő gyermekekkel a mesék világában töltjük a napokat: sok-sok élőszavas meséléssel, dallal, mondókával, önfeledt játékkal és kézműves alkotással. A táborban életre keltünk egy mesét, amelyet a hét minden napján elmesélve alaposan körüljárunk: eljátsszuk a mesét, a különböző szereplők szemszögéből nézünk rá a történésekre és a meséhez kapcsolódó játékokat, próbákat tűzünk ki. A bátorságnövelő, lélekfrissítő és önállósodást segítő feldolgozása a meséknek játékosan, gyöngéden készíti fel a gyermekeket az óvodából az iskolába való határátlépésre.
Részvételi díj: 24.000,- Ft/fő (ebéddel a kispesti La-Guna étteremben, uzsonnával, anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő
AKCIÓ! A május 11-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!
Vezeti: Náfrádi Anikó mesefoglalkozás vezető, Kormos Rebeka mesemondó, foglalkozásvezető
A tábor tervezett létszáma: 18 fő
Jelentkezési határidő: 2018. július 13.
Bővebb információ:
Varró Marianna, tel.: 282-9736/0107 m., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (1192 Budapest, Petur u. 7.)

TÁBORAINK 2018-BAN:

KORONG MATYI ÚJRA MESÉLKORONG MATYI ÚJRA MESÉL (Fazekas tábor 7-14 éveseknek)
Időpont: Június 18-22. 
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Farkas Judit fazekas, a népművészet ifjú mestere (Telefon: +36 70 284 7579, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

DEKOR-ÁLOM (8-14 éveseknek)
Időpont: Június 18-22.
Kreatív lakásdekor alkotó és játék tábor 
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Brösztl Éva játszóházvezető, játék animátor (Telefon: +36 70 336 5559, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.csiriviri.hu)

Alkotó TánctáborALKOTÓ TÁNCTÁBOR – BARANGOLÁS A KONTINENSEKEN: AFRIKA (6-10 éveseknek)
Időpont: Június 18-22.
Kreatív tánctábor a Bettina Fitness iskola szervezésében 
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Ambrus Bettina csoportos fitness instruktor, gyerekfitness oktató és táncos, a Bettina Fitness iskola alapítója és szakmai vezetője (Telefon: +36 70 547 7074, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.bettinafitness.com)

CIRKUSZ TÁBOR (7-12 éveseknek)
I. turnus: június 25-29.
Betekintés a Cirkusz világába akrobatika-cirkusz tábor 
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Zoltán Angelika akrobatika-, aerobik- és fit ball edző, az Állami Artistaképző Intézet volt növendéke (Telefon: +36 70 512 6002, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Bűvész táborBŰVÉSZ TÁBOR (8-14 éveseknek)
Időpont: Június 25-29.
Részvételi díj: 26 000 Ft/fő/5 nap A tanfolyam ára tartalmazza a napi háromszori étkezést és a bűvészkellék csomag árát. A csomagban lévő trükkös kellékek használatát a táborban megtanuljuk.
Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Molnár Szabolcs mentalista bűvész (Telefon: +36 30 335 5956, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.molnarbuvesz.hu)

ALKOTÓ TÁNCTÁBOR – BARANGOLÁS A KONTINENSEKEN: DÉL-AMERIKA (6-10 éveseknek)
Időpont: Június 25-29.
Kreatív tánctábor a Bettina Fitness iskola szervezésében 
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Ambrus Bettina csoportos fitness instruktor, gyerekfitness oktató és táncos, a Bettina Fitness iskola alapítója és szakmai vezetője (Telefon: +36 70 547 7074, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.bettinafitness.com)

Eltáncolt történetekELTÁNCOLT TÖRTÉNETEK – Harry Potter varázslatos világa (7-10 éveseknek)
Időpont: Július 2-6.
Komplex mesés, zenés, tánc- és alkotótábor
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Rosivall Petra táncoktató (Telefon: +36 30 617 6755, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) Segítő: Kiss Boglárka

 

ALAPOZÓ TERÁPIÁS – „KENDERKÓC” TÁBOR (6-8 éveseknek)
Időpont: Július 2-6.
Mozgásfejlesztő és népi kismesterségek tábor 
Táborvezetők: Kulcsár Irén óvodapedagógus, tehetséggondozó szakember,„Kenderkóc” (térbeli- vizuális interperszonális, intraperszonális képességek fejlesztése) műhelyvezető, Páll Edina alapozó-és homloklebeny mozgásterapeuta, testnevelő-edző
Részvételi díj: 35 000 Ft/5 nap (Mindennap négy étkezést biztosítunk.)
Részletek, jelentkezés és fizetés: Romhányi Réka homloklebeny mozgásterapeuta, fejlesztőpedagógus, gyógytestnevelő-testnevelő tanár (Telefon: +36 70 945 0896, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kalandozó SporttáborKALANDOZÓ SPORTTÁBOR (6-13 éveseknek)
Turnusok:
I. turnus: július 2-6.
II. turnus: július 9-13.
Részvételi díj: 25 000 Ft (az összeg tartalmazza: ebéd, gyümölcs, uzsonna, ital + a turnus végén „kalandozós” ajándék)
Részletfizetésre, testvér kedvezményre van lehetőség.
Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Kanócz Richárd testnevelő (Telefon: +36 70 368 8492, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

CIRKUSZ TÁBOR (7-12 éveseknek)
Időpont: II. turnus: július 9-13.
Betekintés a Cirkusz világába akrobatika-cirkusz tábor 
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Zoltán Angelika akrobatika-, aerobik- és fit ball edző, az Állami Artistaképző Intézet volt növendéke (Telefon: +36 70 512 6002, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Szín-pad-társakSZÍN-PAD-TÁRSAK (6-11 éveseknek)
Időpont: Július 9-13.
Színjátszó tábor a kitalálástól a színházig (első osztálytól).
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Mészáros Zsolt drámatanár (Telefon: +36 30 700 2084, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

CSŰRDÖNGÖLŐ NÉPTÁNC (4-7 éveseknek)
Időpont: Július 16-20.
Ovis néptánc tábor 
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő/5 nap 
Vezetik: Bényi Attila néptánc és testnevelő tanár és Garainé Nagy Katalin óvodapedagógus
Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Bényi Attila (Telefon: +36 30 222 9662, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

BŐRNYŰVŐK ÉS GELENCSÉREKBŐRNYŰVŐK ÉS GELENCSÉREK (7-14 éveseknek)
Időpont: Július 16-20.
Fazekas-bőrműves tábor 
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezetik: Farkas Judit fazekas (Telefon: +36 70 284 7579, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és Maléth Anikó népi játszóházvezető és bőrdíszműves

 

CIRKUSZ TÁBOR (7-12 éveseknek)
Időpont: III. turnus: augusztus 6-10.
Betekintés a Cirkusz világába akrobatika-cirkusz tábor 
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Zoltán Angelika akrobatika-, aerobik- és fit ball edző, az Állami Artistaképző Intézet volt növendéke (Telefon: +36 70 512 6002, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

CSERÉP ÉS PAPÍR TÁBOR (7-14 éveseknek)
Időpont: Augusztus 6-10.
Fazekas-papírműves tábor 
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezetik: Farkas Judit fazekas (Telefon: +36 70 284 7579, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és Maléth Anikó népi játszóházvezető és bőrdíszműves

ABACUSAN KÖLYÖK MÉRNÖK TÁBORABACUSAN KÖLYÖK MÉRNÖKTÁBOR (8-14 éveseknek)
Időpont: Augusztus 6-10.
Robotika-mérnök tábor 
Részvételi díj: 37 500 Ft – számos kedvezmény lehetőségével, melyekről tájékozódhat az abacusan.hu honlapon
További információ: https://abacusan.hu/tehetseg/tabor/kolyokmernok/#more-2072
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 70 317 7206

SAKKMATYI TÁBOR (5-10 éveseknek)
Időpont: Augusztus 13-17.
A Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola tábora
Részvételi díj: 26 000 Ft/fő/5 nap (A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést – tízórai, ebéd és uzsonna – és foglalkozások anyagköltségét.)
Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Tóth Rita (Telefon: +36 30 444 2303, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Vezetik: Tóth Rita, a Sakkmatyi budapesti régiójának vezetője és minősített oktatója és Paray László, a Sakkmatyi minősített oktatója

Mesterségünk címereMESTERSÉGÜNK CÍMERE (7-14 éveseknek)
Időpont: Augusztus 13-17.
Népi kismesterségek tábora 
Részvételi díj: 26 000 Ft/fő/5 nap (A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést – tízórai, ebéd és uzsonna – és foglalkozások anyagköltségét.)
Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Tóth Rita (Telefon: +36 30 444 2303, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Vezetik: Tóth Rita, a Sakkmatyi budapesti régiójának vezetője és minősített oktatója és Paray László, a Sakkmatyi minősített oktatója

SPIELKISTE – JÁTÉKLÁDA (8-13 éveseknek)
Időpont: Augusztus 13-17.
Német nyelvű színjátszó tábor
Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Galai Mária drámatanár (Telefon: +36 70 705 3304, E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

KREATÍV KANGOOKREATÍV KANGOO (6-12 éveseknek)
Időpont: Augusztus 21-24.
Kangoo és kézműves tábor 
Részvételi díj: 19 200 Ft/fő/4 nap
Vezetik: Sövegjártó Petra aerobic és kangoo jumps oktató, gyerek kangoo oktató (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.facebook.com/petra.kangoo, petrakangoo.hu) és Kákos Andrea népi játszóházvezető (E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira, uzsonnára szendvics vagy pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház (épület és kert)
A jelentkezés módja: saját szervezésű táboroknál április 9-től személyesen a Wekerlei Kultúrházban, a tábor teljes részvételi díjának befizetésével.
A táborokra való jelentkezést általában a tábor megkezdése előtt két héttel zárjuk le. Kivéve az augusztusi táborainkat, ahol a nyári zárva tartásunk előtt várjuk a befizetéseket (július 16-ig)!

XX. kerület:

Csili Művelődési Központ (1201 Budapest, Nagy Győry I. u. 4-6.)

Miniszínész tábor – kisiskolásoknak
Időpont: július 2-6.
Korosztály: 9-12 évesek
Táborvezető: Molnár Zsuzsanna előadóművész
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Szakács Barbara; mobil:30/466-66-97; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Várunk, ha érdekel, a színház, vagy csak szeretnél egy kis önbizalomra szert tenni!
Miket tanulhatsz? Légzés- és beszédtechnika, versmondás, kifejező mozgás, drámatörténet,drámajáték. Gyakorolhatod magad a versmondásban, a színpadi játékban, a testbeszédben. Mindez sok-sok játékkal – Dixit, bizalomjáték, drámajáték – vegyítve. A tábor záró napján egy előadásban mutatja meg a csoport, mit sajátítottak el a tagjai a táborban.

Miniszínész tábor – haladó
Időpont: július 9-13.
Korosztály: 13-18 évesek
Táborvezető: Molnár Zsuzsanna előadóművész
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Szakács Barbara; 30/466-66-97; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyere, és bepillanthatsz a színészmesterség alapjaiba!
Miket tanulhatsz? Légzés- és beszédtechnika, versmondás, kifejező mozgás, drámatörténet, drámajáték. Gyakorolhatod magad a versmondásban, a színpadi játékban, a testbeszédben. Mindez sok-sok játékkal – Dixit, bizalomjáték, drámajáték – vegyítve. A tábor záró napján egy előadásban mutatja meg a csoport, mit sajátítottak el a tagjai a táborban.

Pszichodráma tábor – általános iskolásoknak
Időpont: június 25-29.
Korosztály: 12-14 évesek
Táborvezető: Mályi Gábor, pedagógus, pszichodráma asszisztens
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Szakács Barbara; mobil:30/466-66-97; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ön és világismeret a pszichodráma technikáinak segítségével.
Milyen foglalkozásokon vehetsz részt?
Mi a pszichodráma?; Milyen belső erőforrásaimra támaszkodhatok?; Mik a belső “erőforrásszobrok”?; Céltérképek; Csoportjáték; Közös mesealkotás;Visszajelző kör; Saját történeteim playback szemmel; Lazító játékok stb.
A tábor utolsó napján a csoport egy ún. playback színházi előadást mutat be az érdeklődőknek.

Pszichodráma tábor – középiskolásoknak
Időpont: július 30. – augusztus 3.
Korosztály: 14-18 évesek
Táborvezető: Mályi Gábor, pedagógus, pszichodráma asszisztens
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Szakács Barbara; mobil:30/466-66-97; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ön és világismeret a pszichodráma technikáinak segítségével.
Milyen foglalkozásokon vehetsz részt?
Mi a pszichodráma?; Milyen belső erőforrásaimra támaszkodhatok?; Mik a belső “erőforrásszobrok”?; Céltérképek; Csoportjáték; Közös mesealkotás;Visszajelző kör; Saját történeteim playback szemmel; Lazító játékok stb.
A tábor utolsó napján a csoport egy ún. playback színházi előadást mutat be az érdeklődőknek.

Agyagos tábor
Időpont: június 18-22.
Korosztály: 8-12 év közötti gyerekeknek
Táborvezető: Szabó Zoltán kőszobrász. (A szakmai programot délelőtti, délutáni bontásban vezeti)
Ára: 19.000 Ft + 3.750 Ft ebédköltség. Kedvezmény testvéreknek: 17.500 + 3.750 Ft ebédköltség. A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget is, a gyerekek az alkotásaikat naponta hazavihetik.
Jelentkezés és információ: Nedeczeyné Helga; 06-30/466-6693
Ismerkedés az agyaggal, szerszámokkal és a kézi megmunkálási technikáival. (Kivétel korongozás!)
Megjegyzés. A létszám maximum 20 fő. Az elkészített alkotásokat a gyerekek hazavihetik.

Kézműves tábor – Hagyományőrzés új köntösben
Időpont: július 2-6.
Korosztály: 7-12 évesek
Táborvezető: Ballai Brigitta játszóházvezető
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; 30/466-67-02
Szappan- és fürdőgolyó-készítés; optikai játékok összeszerelése: kaleidoszkóp, spektroszkóp; textilből pénztárca-készítés, fémdobozból ceruzatartó és még sok különleges készműves foglalkozás, várja a táborozókat.

KISBENCE kemencés napközis tábor
Időpont: június 25-29.
Korosztály: 7-13 év közötti gyerekeknek
Táborvezető: István pék és egyéb. kiváló kézműves mesterek
Ára: 22.500 Ft. A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget és a napi háromszori étkezést is.
Jelentkezés és információ: Nedeczeyné Helga; 06-30/466-6693
A résztvevők István pékmesterrel kenyeret és többféle kelt tésztát süthetnek a búbos kemencében, bográcsban főzhetik az ebédjüket, hogy utána játsszanak és kézműveskedjenek. Kipróbálhatják a nemezelést, a papírmerítést, köthetnek csuhébabát, ragaszthatnak papírsárkányt, de készíthetnek népi hangszereket is.
Megjegyzés. A maximális létszám 30 fő.

Jobb agyféltekés kezdő rajz és festő tábor
Időpont: július 23-27.
Korosztály: 8-12 évesek
Ára: 25.000 Ft. Az ár tartalmazza az ebédet a Csili étteremben, továbbá a szükséges rajz- és festőeszközöket.
Jelentkezés és információ: Lakatos Albertné; 70/410-29-71; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ha szeretnéd megtanulni a jobb agyféltekés rajzolás alapjait és szeretnéd elsajátítani az ecsetkezelés csínját-bínját, akkor itt a helyed! Nemcsak rajzolni fogunk, hanem saját készítésű eszközöket és ajándékokat is készítünk.

Képregény-készítő tábor
Időpont: július 9-13.
Korosztály: 6-12 évesek
Táborvezető: Kőhalmi Adél illusztrátor
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; 30/466-67-02
A táborozók megismerhetik a képregény-készítés fortélyait, megrajzolhatják a saját történetüket is.

Képzőművészeti tábor
Időpont – I. turnus: június 25-29. (Hetedhét királyság- Barangolások a mesék világában)
Időpont – II. turnus: július 2-6. (Világjáró hátizsák- Kultúrák, városok, alkotók)
Korosztály: 7-12 évesek
Táborvezető: Holczapfel Zsuzsanna rajz- és vizuális nevelő, művésztanár
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; 30/466-67-02
I. turnus:
Királylányok és királyfik. Teadélután Alizzal és a bolond kalapossal. Utazás hajóval sehol szigetre. Tempera és selyemfestés, bevezetés a könyvkötészetbe.
II. turnus:
Baba Jaga kunyhója. Japán népmesék. Léghajóval Párizs felett. Átkelés az óceánon bálna busszal. Textilfigura-készítés. Akvarell, papír kollázs.

Üvegfestő tábor – Túl az Üveghegyen
Időpont: július 9-13.
Korosztály: 7-14 évesek
Táborvezető: Homoki Anikó üvegművész
Jelentkezés és információ: Kovács Emese; Telefon: 30/466-66-99
Ára: 17.500 Ft+ 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
A tábor alatt megismerkednek az üveg történetével, a sík- és az öblösüveg festési technikáival. Emellett sok-sok játék várja a jelentkezőket. A tábor végén mindenki hazaviheti saját alkotásait.

Klasszikus balett tábor
Időpont: augusztus 21-24.
Korosztály: 6-12 évesek
Táborvezető: Balogh Rita táncművész
Ára: 13.600 Ft + 3000 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; 30/466-67-02
A táborozók a klasszikus balett alapokat tanulják és gyakorolják. Délelőtt és délután is zajlanak az edzések.

Művészi torna tábor
Időpont: június 18-22.
Korosztály: 6-10 évesek
Táborvezető:Zémann Erika szakedző, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; Telefon: 30/466-67-02
A ritmikus gimnasztika alapjait sajátítják el és gyakorolják a táborozók. Délelőtt és délután is vannak edzések.

Kezdő csillagász tábor
Időpont: július 30. – augusztus 3.
Korosztály: 8-12 évesek
Ára: 25.000 Ft. Az ár tartalmazza az ebédet a Csili étteremben, továbbá a belépőt a MCSE (Magyar Csillagászati Egyesület) előadására, valamint a saját készítésű csillagászati eszközök elkészítéséhez szükséges alkatrészeket.
Jelentkezés és információ: Lakatos Albertné; tel.:70/410-29-71; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .
Ha érdekelnek a csillagok és szeretnéd megismerni a Naprendszerünket, akkor köztünk a helyed! Nemcsak beszélünk a csillagászatról, de magunk is készítünk majd eszközöket. A Magyar Csillagászati Egyesületben pedig óriás, csillagászati teleszkóppal megvizsgáljuk a Nap kitöréseit.

Haladó csillagász tábor (nem feltétel a kezdő tábor elvégzése)
Időpont: 2018. augusztus 6-10.
Korosztály: 8-12 évesek
Ára: 25.000 Ft. Az ár tartalmazza az ebédet a Csili étteremben, továbbá a belépőt a MCSE (Magyar Csillagászati Egyesület) előadására, valamint a saját készítésű csillagászati eszközök elkészítéséhez szükséges alkatrészeket.
Jelentkezés és információ: Lakatos Albertné; tel.:70/410-29-71; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .
A tábor elsősorban azok számára van meghirdetve, akik tavaly elvégezték a kezdő csillagász tábort, de várják azokat is, akik idén a kezdő táborba is jelentkeztek. Szívesen látják a világűr iránt komolyabban érdeklődőket. A foglalkozásokon – többek között – elkészül a Naprendszer modellje és csillagászati térképek. A Magyar Csillagászati Egyesületben óriás, csillagászati teleszkóppal lehet majd kémlelni az eget.

Bűvészképző tábor
Időpont: július 16-20.
Korosztály: 6-12 évesek
Táborvezető: Kereszti Csaba bűvész
Ára: 17.000 Ft + 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
Jelentkezés és információ: Ternyilla Kornélia; 30/466-67-02
A táborozók előtt föltárulnak a bűvészmutatványok titkai, és maguk is elsajátíthatnak jó pár trükköt.

Star Wars tábor
Időpont: július 9-13.
Ára:17.500 Ft+ 3750 Ft ebédköltség. Az ár tartalmazza az anyagköltséget.
Jelentkezés és információ: Kovács Emese;30/466-66-99
Jelmeztervezés, fénykard-gyártás, filmelemzés és sok-sok játék.

Összeállította: Simonné Nagy Ágnes

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760