Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Online művházas tanfolyamajánló felnőtteknek Kedves Látogatóink, Tisztelt Érdeklődők! Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi művházas online tanfolyamokat, melyek lehetőséget adnak a folyamatos kapcsolattartásra jól ismert és kedvelt kulturális, közösségi tereinkkel, intézményeinkkel. Cikkünk a Légy kreatív! – felhívás kezdeményezés kapcsán készült, ezzel is támogatva a közös célt. Ösztönözni kívánjuk az ismeretterjesztő tanfolyamok, a vizuális és az előadó-művészeti körök, szakkörök vezetőit a közös alkotás és tanulás élményének megosztására online tereikben. Mottóul: Mutassuk meg, együtt vagyunk az online térben is, és összetartunk!

 Tekintse meg további kulturális ajánlóinkat: Online közösségi terek a fővárosban »   Pezsgő fővárosi online kulturális élet »

 

Légy kreatív! #légykreatív! – Corvin Művelődési Ház – a kezdeményezés indítója :)

Kedves művészeti vezetők, tanfolyam- és foglalkozásvezetők! 
Az alábbi kihívásra kérünk és várunk titeket: Megmutatnád, hogyan kell verset szavalni kedvenc költődtől, vagy felolvasnád kedvenc meséd? Tudod, hogyan kell összeállítani egy profi tánc vagy küzdősport oktató videót kezdőknek és haladóknak? Lehetőséget kínálnál a gyermekekkel otthon maradt szülőknek a minőségi szórakozásra? Esetleg betanítanál egy játékot, trükköt online? Akkor itt a remek alkalom, hogy ezt megmutasd! Várunk fotót, videót, naplót, blogot, festményt, verset vagy bármilyen alkotást arról, hogy Ti hogyan élitek meg a változást 2020. március 11-e óta. A műveket küldjétek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A beküldött posztokat közzétesszük az Erzsébetligeti Színház Facebook oldalán.

Lélek-tanösvény – KMO Online „lélek-tanösvény - karantÉNerő – KMO Művelődési Központ

A gyakorlatorientált program keretei között egy-egy tudatos életvezetést segítő témakört dolgozunk fel (pl. különböző viselkedési stílusok és a hatékony együttműködés). A négy órás alkalmakon sor kerül hasznos ismeretek, technikák átadására, színészek szemléltető jeleneteire, a résztvevői élethelyzetek gyakorlati feldolgozására és a felmerülő kérdések megbeszélésére.
Következő időpont: 2020. május 22. ♦ péntek ♦ 17.00-21.00 óráig.

Online színháziskola – NMI Kft. Online Színháziskola távoktatással Nemzeti Művelődési Intézet

Távoktatás keretében folytatódik tovább a színházat, előadó-művészetet szerető és értő generáció kinevelése érdekében indított Színháziskola című szakmai továbbképzés. Várjuk az új résztvevőket! A Színháziskola – 30 órás továbbképzés célja, hogy segítséget nyújtson a résztvevőknek abban, hogy hogyan válasszák ki a diákok életkorának, igényeinek és a lehetőségeknek megfelelő előadó-művészeti produkciót és azt hogyan dolgozzák fel diákokkal. A képzés keretében tapasztalattal rendelkező drámapedagógus és előadó-művészeti szakemberek adnak módszertani segítséget a látogatásra való felkészítésben, majd a megtekintett produkció közös feldolgozására, a tanulók befogadói magatartásának fejlesztésére.

Online énekóra – Fonó Budai Zeneház Online Énekóra (Énekeljünk együtt Kubinyi Júliával) Fonó Budai Zeneház

Nemcsak új énekeket lehet tanulni, hanem a már ismerős dallamokat feleleveníteni, zenei kísérettel együtt énekelni is lesz lehetősége annak, aki figyelemmel kíséri hétről hétre, csütörtökönként megjelenő énekoktató videóikat. Tartsatok vele!
 Tánctanítás Berecz Pityuval Tánctanítás Berecz Pityuval – Fonó Budai Zeneház
A kedd a Fonóban egyértelműen a tánctanítás napja – még akkor is, ha most a személyes találkozás nem lehetséges. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy mától elindítjuk az ONLINE TÁNCTANÍTÁSt – elsőként Magyarlapádi pontozót tanulhattok Berecz Istvánnal, 4 héten keresztül!

 

 

 

Kulturális intézmények vezetőinek képzése – Budapesti Művelődési Központ Kulturális intézmények vezetőinek képzése online hamarosan! – Budapesti Művelődési Központ

A 120 órás képzés célja, hogy lehetőséget kapjon a résztvevő arra, hogy a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázzon. A képzés célja még, hogy segítse a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket életpályájuk kiteljesítésében, egy kulturális intézmény magasabb vezetői pozíciójának betöltésére.

Online internet workshop – Klauzál Ház Online internet Workshop Klauzál Ház

Szerdánként Csáki László tartja a szenior korosztálynak a Klauzál Házban a számítógépes oktatást.
Vállalkozott arra, hogy online folytatja az órákat.
Jó tanulást kívánunk!

Online festősuli – Vigyázó Sándor Művelődési Központ Online festőiskola tanfolyam Vigyázó Sándor Művelődési Központ

Elindult az online festőiskola! A művelődési központ zárva tartása alatt Vágó Zoltán tanfolyamvezető online folytatja az órákat a Rembrandt kör, a Picasso club és a Tizenhetes csoport tagjainak, hétfőtől-péntekig 10 és 17 óra között. Érdeklődni a Művelődési Központ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet!

Légy te is kreatív! Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója: Online kihívásBudapesti Művelődési Központ

Kedves Alkotóink! A jelenleg fennálló helyzet ellenére célunk, hogy a BMK alkotóközösségei továbbra is aktívak maradjanak, inspirálódjanak, ezért egy játékos online kihívásra invitálunk minden BAAS-tagot, amatőr művészt és érdeklődőt egyaránt, kicsit rendhagyó módon, megtartva a hagyományos Stúdió- foglalkozások interaktivitását. Szeretnénk, ha megosztanák velünk, Önök hogyan, milyen környezetben, milyen folyamatok által alkotnak most, ebben a megváltozott helyzetben. A legfrappánsabb megoldásokat díjakkal jutalmazzuk!
Leadási határidő online úton: 2020. május 25. ♦ hétfő ♦ éjfél.

Online Facebook tanfolyam Online Facebook képzés – Budapesti Művelődési Központ

Mindent, amit a Facebookról tudni kell! címmel online tanfolyam indul 2020. május 26-án. Az internet ismeretére mindenkinek szüksége van, legyen az fiatal vagy idős, hiszen ez már a mindennapjaink része. Az internetezéshez hozzátartozik a közösségi média, ezen belül a Facebook is. Hogy minél hatékonyabban tudja használni akár barátokkal való csevegésre, akár élő kapcsolattartásra, ahhoz nyújt segítséget a tanfolyam.
Időpont: 2020. május 26. ♦ kedd ♦ 15.00–16.00 óráig.

A cikket összegyűjtötte és szerkesztette: Nagy Anna, Panyi Alexandraés Szabó Dániel

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760