Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zuglói Ifjúsági CentrumA Zuglói Ifjúsági Centrum komplex ifjúsági szolgáltató, zuglói közösségi–közművelődési színtér, a Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. egyik tagintézménye. Elsődleges célcsoportja a 12 és 30 év közötti zuglói fiatalok. Nyitvatartási idejében közösségi programokat, rendezvényeket, csoportfoglalkozásokat, szabadidős klubokat, hasznos információkat biztosít fiataloknak és velük foglalkozó szakembereknek.

Bővebben...

Kikötő Ifjúsági Közösségi SzigetSzámtalan, színes programmal várja a kedves érdeklődőket a Kikötő Ifjúsági Közösségi Sziget. 
Tudás, mozgás, alkotás, szórakozás. Tanfolyamok, kulturális programok, klubok, vetítések, tánc, bulik. 

Bővebben...

Tisztás Közösségi HelyA Tisztás Közösségi Hely 2012-ben kezdte működését a Református Drogmisszió prevenciós ágában. Szeretettel várjuk délutánonként a 12-26 év közötti fiatalokat lazítani, közösségben lenni egy kis tea, csocsó, játék, beszélgetés keretében. Lehet netezni, filmklubozni, deszkázni, zenélni, zenét hallgatni és tanulni (gitár). Vagy csak úgy lenni. "Azért vagyunk, hogy legyünk neked!" 

Bővebben...

Radar Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda A Radar Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda 2010 szeptembere óta működik Kőbányán standard alacsony küszöbű ifjúsági irodai szolgáltatást nyújtva.

Bővebben...

H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi TérH52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben ifjúsági információt nyújtunk, tanácsadásokat tartunk, klubokat és foglalkozásokat szervezünk, amiket a fiatalok név nélkül és ingyen vehetnek igénybe. A fiatalok igényei szerint alakítjuk a hétköznapokat: hétfőn nyitás előtt álláskereső klubot tartunk, csütörtökön 15.00 és 17.00 óra között pszichológiai tanácsadás van, pénteken a kisebbek is kapcsolódhatnak az Iroda életéhez; nézhetünk filmet, játszhatunk és társasjátékozhatunk, kézműveskedhetünk.

Bővebben...

Az Erő(d)tér kreatív időtöltő műhely a II. kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ közösségi tereként működik, 12-20 év közötti fiatalok számára.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760