Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Jogszabálygyűjtemény a BMK gondozásábanA szolgáltatás az adott naptári napon hatályos valamennyi magyar jogszabály hatályos szövegét tartalmazza. Ezen kívül lehetőség van a hatályon kívül helyezett, valamint a még nem hatályos jogszabályok lekérdezésére is.

A jogszabálygyűjtemény biztosítja a jogszabályok kibocsátójára, évére és számára, valamint a címében és a szövegében történő keresés lehetőségét.

A szolgáltatás a továbbiakban a Nemzeti Jogszabálytár saját oldalán » érhető el. (Amennyiben nem nyílik meg a jogtár, kérem, másolja a böngészője címsorába a következő hivatkozást: http://www.njt.hu/)

32/2017. (XII. 12.) EMMI rendelet A kulturális szakemberek továbbképzéséről (letölthető pdf.)

416/2017. (XII. 18.) Korm. rendelet A kulturális szakértői tevékenység folytatásának feltételeiről és a kulturális szakértői nyilvántartás vezetéséről (letölthető pdf.)

2017. évi CLXXX. törvény Egyes kulturális és sporttárgyú törvények, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról (letölthető pdf.)

2017. évi LXVII. törvény A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló évi CXL. törvény módosítása (letölthető pdf.)

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760