Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Jogszabálygyűjtemény a BMK gondozásábanA szolgáltatás az adott naptári napon hatályos valamennyi magyar jogszabály hatályos szövegét tartalmazza. Ezen kívül lehetőség van a hatályon kívül helyezett, valamint a még nem hatályos jogszabályok lekérdezésére is.

A jogszabálygyűjtemény biztosítja a jogszabályok kibocsátójára, évére és számára, valamint a címében és a szövegében történő keresés lehetőségét.

A szolgáltatás a továbbiakban a Nemzeti Jogszabálytár saját oldalán » érhető el. (Amennyiben nem nyílik meg a jogtár, kérem, másolja a böngészője címsorába a következő hivatkozást: http://www.njt.hu/)

A Kormány 475/2020. (X. 30.) Korm. rendelete a kulturális tevékenységet végző közalkalmazottakról, valamint egyes kulturális tárgyú törvények módosításáról 

11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

20/2018. (VII. 9.) EMMI rendelet a közművelődési alapszolgáltatások, valamint a közművelődési intézmények és a közösségi színterek követelményeiről

32/2017. (XII. 12.) EMMI rendelet A kulturális szakemberek továbbképzéséről (letölthető pdf.)

416/2017. (XII. 18.) Korm. rendelet A kulturális szakértői tevékenység folytatásának feltételeiről és a kulturális szakértői nyilvántartás vezetéséről (letölthető pdf.)

2017. évi CLXXX. törvény Egyes kulturális és sporttárgyú törvények, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról (letölthető pdf.)

2017. évi LXVII. törvény A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló évi CXL. törvény módosítása (letölthető pdf.)

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760