Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Magyar Természettudományi Múzeum a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Magyar Természettudományi Múzeum Közművelődési Osztály Közművelődési szakember munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A munkavégzés helye: 1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 15.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kispál István nyújt, a +36 1 210 1705/3221-es telefonszámon.

Bővebben...

A Szépművészeti Múzeum pályázatot hirdet Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum múzeumpedagógus munkakörre határozatlan idejű, teljes munkaidős munkajogviszony keretében.
Munkavégzés helye: Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum, 1062 Budapest, Andrássy út 103.
JELENTKEZÉS MÓDJA: elektronikus úton MÜ/16-4/2021/211 részére Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Bővebben...

Az óbudai Esernyős NKft. közművelődési szakembert/rendezvényszervezőt keres.
Munkavégzés helye: Esernyős NKft. Budapest, Fő tér. 2.
Érdeklődni lehet a további részletekről, vagy ha már döntöttél is, ide küldheted az önéletrajzod: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .
Kezdés: szeretnék ennél bővebbet mondani, de nem tudok, azaz amint tudjuk, mikor tudunk kinyitni, akkor kezdhetsz nálunk.

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Csatlakozz te is a Millenáris csapatához junior kontroller pozícióba!
Munkavégzés helye: Budapest II. kerület, Kis Rókus utca 16-20.
Önéletrajzodat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk április 30-ig!

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

Csatlakozz te is a Millenáris csapatához pénzügyi referens pozícióba!
Munkavégzés helye:
Budapest II. kerület, Kis Rókus utca 16-20.
Várjuk jelentkezésedet, szakmai önéletrajzodat a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen április 30-ig.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

Hétfa Kutatóintézet Kft. munkatársat keres Szenior nemzetközi projektmenedzser pozícióba.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, Home office lehetőséggel.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 30.
Munkavégzés helye: 1051 Budapest, Október 6. utca

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Budapest Főváros I. ker. Budavári Polgármesteri Hivatal Testületi ügyintézőt keres.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 30.
Munkavégzés helye: 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

Szigetmonostor pályázatot hirdet a Szigetmonostor Faluház igazgatói munkakörének betöltésére. A vezetői megbízás határozott időre szól.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 5. 12.00.
A munkaviszony időtartama: határozott idejű munkaviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás határozott időre, 3 évre, 2021. május 1-jétől 2024. április 30-ig szól.
A munkavégzés helye: Pest megye, 2015 Szigetmonostor, Árpád utca 15.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnár Zsolt polgármester nyújt, a 06-70-456-9479, a 06-26-393-512 (108. mellék), valamint a 06-26-593-064 (108. mellék) telefonszámokon.

Bővebben...

Mi bajom a motivációs levél mintákkal?A motivációs levél jó eszköz lenne arra, hogy az álláskeresők meggyőzzék a leendő munkáltatót, hogy őket hívja be állásinterjúra. Sokan azonban ahelyett, hogy élnének ezzel a lehetőséggel, csak egy semmitmondó sablont küldenek, amivel jelentősen csökkennek az esélyeik – írja a Jobangel HR blog.

Bővebben...

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Szolgáltatások Hallgatói Iroda csapatába PROGRAM KOORDINÁTOR munkatársakat keresünk.
Munkavégzés helye: 1093 Budapest, Fővám tér 8.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760