Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti SzínházA Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház művelődésszervező munkatársat keres.
Jelentkezés határideje: 2018. szeptember 14.

Bővebben...

Művelődési Ház, Községi és Iskolai Könyvtár Páty Község Önkormányzat pályázatot hirdet Művelődési Ház, Községi és Iskolai Könyvtár Közművelődési szakember (magasabb vezető) beosztás ellátására.
A pályázat benyújtásának határideje:
 2019. október 30.
A vezetői megbízás időtartama:
a vezetői megbízás határozott időre, 5 év-ig szól.
A munkavégzés helye: Pest megye, 2071 Páty, Kossuth utca 77.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Székely László polgármester nyújt, a 06 23 555 531-es telefonszámon.

Bővebben...

Kaszásdűlői Kulturális Központ 3KAz Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. pályázatot hirdet technikus munkakör beosztás ellátására. 
A munkavégzés helye: 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ (1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.)
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 30.

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház, KönyvtárEcser Nagyközségi Önkormányzat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján pályázatot hirdet Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház, Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 26.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

Óbudai Kulturális Központ Civil HázaÓbudai Kulturális Központ Civil Háza pályázatot hirdet Kulturális referens, művelődésszervező beosztás ellátására. 
A munkavégzés helye: Óbudai Kulturális Központ Civil Háza (1036 Budapest, Kolosy tér 2.)
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 30.

Bővebben...

Mi bajom a motivációs levél mintákkal?A motivációs levél jó eszköz lenne arra, hogy az álláskeresők meggyőzzék a leendő munkáltatót, hogy őket hívja be állásinterjúra. Sokan azonban ahelyett, hogy élnének ezzel a lehetőséggel, csak egy semmitmondó sablont küldenek, amivel jelentősen csökkennek az esélyeik – írja a Jobangel HR blog.

Bővebben...

Magyar Nemzeti MúzeumA Magyar Nemzeti Múzeum pályázatot hirdet MAGYAR NEMZETI MÚZEUM KOMMUNIKÁCIÓS ÉS STRATÉGIAI FŐOSZTÁLY KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKEMBER munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.
A munkavégzés helye: 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 20.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Baloghné Szily Marianna nyújt, a +36 1 3277718-as telefonszámon.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

Táncsics Mihály Művelődési HázTáncsics Mihály Művelődési Ház pályázatot hirdet Táncsics Mihály Művelődési Ház (Budapest 23. kerület) Közművelődési szakember beosztás ellátására.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.
A munkavégzés helye: 1238 Budapest, Grassalkovich út 122-1234.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 19.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Geiger Tamás, Dorner Klára nyújt, a 06/1-2860262 -os telefonszámon.

Bővebben...

Titkos összetevők önéletrajzhoz és állásinterjúhoz Hogyan nézzen ki az önéletrajzom? Pontosan mit írjak bele? Hogyan viselkedjek az állásinterjún? Mikor kérdezhetek rá a fizetésre? Tulajdonképpen mit szeretnének tudni rólam? Annak érdekében, hogy választ kapjunk a véget nem érő kérdésekre, a Hudson úgy határozott, egyenesen a döntést meghozó személyeket keresi fel, hogy hiteles útmutatót adhassanak az önéletrajzok és az interjúk világához.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760