Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Az Óbudai Társaskör (1036 Budapest, Kiskorona utca 7.) igazgatási asszisztenst keres.
Az igazgató közvetlen iránymutatása mellett részt vesz az ügyviteli-szervezési, titkársági feladatok folyamatos ellátásában. Határozatlan idejű munkaviszonyban (három hónap próbaidő), teljes munkaidőben történő foglalkoztatással.
Jelentkezés határideje: 2023. április 14.

Bővebben...

Hogyan mutasd meg a szakmai oldalad a közösségi médiában?Az álláskeresés, mint „szakma” a közvélekedés szerint a HR-hez kapcsolódik. Pedig nem… Marketing, értékesítés, márkaépítés leginkább. Láthatóvá válás, tárgyalástechnika, következetes jelenlét kell a gyors sikerhez. Akkor is az álláskeresésed kell előkészíteni, ha épp nem keresel állást. Mert amikor keresel, már majdnem késő, de legalábbis időveszteség akkor összerakni az álláskeresős pakkot, és kissé mindig ad-hoc marad, szemben egy évek alatt épített profillal. Leginkább az online térben kell most jelen lenni, amióta pandémia van. A címbeli kérdést viszont kb. a jobangeli kezdetek óta teszem fel az álláskeresőknek.

Bővebben...

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata A kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltak alapján pályázatot hirdet a Tomory Lajos Múzeum igazgatói munkakör betöltésére. A munkaviszony a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezései alkalmazásával — a Rendelet szerinti eltérésekkel — munkaviszony keretében történik.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (heti 40 óra).
A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás határozott időre, 2023. szeptember 1. napjától 2028. augusztus 31. napjáig szól.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. április 7. péntek, 23 óra 59 perc.
A munkavégzés helye:
1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116–118.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

A Gyöngyház Kulturális Központ Soltvadkert a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL törvény 94. § (3) bekezdésében, a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020.(X.30.) EMMI rendeletben foglaltak alapján pályázatot hirdet szakirányú mesterfokozatú szakképzettségű, közművelődési szakember munkakör betöltésére.
A munkáltató, a munkavégzés helye:
Gyöngyház Kulturális Központ és Könyvtár, 6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 10., valamint az intézmény vezetésével és működtetésével kapcsolatos feladatellátáshoz kötődő telephelyek.
Az ellátandó munkakör: közművelődési szakember (vezető állású munkavállaló)
A munkaviszony időtartama: négy hónap próbaidőt követően határozatlan idejű MT. szerinti munkaviszony.
A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (heti 40 óra).

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

A Vigyázó Sándor Művelődési Központ BERENDEZŐ munkatársat keres főfoglalkozású, határozatlan időre szóló munkaviszonyban ellátott álláshely betöltésére.
A munkakörrel kapcsolatos elvárások:

• alapfokú végzettség,
• terhelhetőség, jó fizikai állapot,
• megbízhatóság,
• rugalmasság,
• igényes, precíz munkavégzés.

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány Rendezvényszervezőt keres rugalmas munkavégzési hellyel.
Munkavégzés helye: 1134 Budapest, Váci út 35., illetve a táborok, rendezvények vidéki helyszínei.

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Szeretnél egy nagyon kreatív és lelkes csapat tagja lenni? Bővülünk!
A jelentkezéseket legkésőbb április 30-ig várjuk.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

A Polgárdi Város Önkormányzata pályázatot ír ki a Batthyány Gyula Művelődési Ház és Könyvtár igazgatói .
A munkavégzés helye: Fejér megye, 8154 Polgárdi, Kossuth utca 76.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidős.
Jelentkezés határideje: 2023. március 31.
A kapcsolattartó neve: Mészáros-Nagy Anett, telefonszáma: 06 (22) 576 230, e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Mi bajom a motivációs levél mintákkal?A motivációs levél jó eszköz lenne arra, hogy az álláskeresők meggyőzzék a leendő munkáltatót, hogy őket hívja be állásinterjúra. Sokan azonban ahelyett, hogy élnének ezzel a lehetőséggel, csak egy semmitmondó sablont küldenek, amivel jelentősen csökkennek az esélyeik – írja a Jobangel HR blog.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760