Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Felhívás – kiállítóként történő ingyenes részvételre az Idegenvezetők Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő eseményen2017. február 24-26. között kerül megrendezésre fővárosunkban az Idegenvezetők Világnapja. Az esemény keretében, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és annak Idegenvezetői Továbbképző Központja, valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ szervezésében, budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.
Helyszín: Bálna Bevásárlóközpont ♦ (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)
Időpont: 2017. február 26. vasárnap 10.00 – 17.00 óráig

Bővebben...

folytassa-gep-elottTisztelt Kollégák!

A Budapesti Művelődési Központ megújult honlapján (www.bmknet.hu) gyűjti az országban működő, jelképes áron igénybe vehető, minimum 20 óra időtartamú, idősek internet oktatását felvállaló programokat.

Kérjük, küldjék el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre a közvetlen internetes elérés linkjét, ahol a programról olvashatnak az érdeklődők.

Bővebben...

Felhívás közművelődési statisztikai adatszolgáltatásraA főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtését és összesítését a Budapesti Művelődési Központ látja el, melynek keretében 2017. február 1–28. között információs tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat. Az OSAP 1438-as közművelődési jelentőlap beküldésének határideje: 2017. március 1.
Az adatszolgáltatás elektronikusan történik. A jelentőlap elektronikusan és pdf formátumban letölthető a http://kultstat.emmi.gov.hu oldalról.

Bővebben...

Budapesti Művelődési KözpontA Budapesti Művelődési Központ közművelődési szakmai szolgáltatása részeként a művelődési intézményekben dolgozó kollégák tájékoztatása érdekében működteti BMK eHírlevél szolgáltatását.

A hírlevél a szakmát érintő legfontosabb felhívásokat, információkat, pályázatokat és rendezvényeket tartalmazza.

Feliratkozni itt lehetséges>>>.

Bővebben...

Budapesti Művelődési Központ logóTisztelt fővárosi Kollégák, a BMK honlapjához (wwww.bmknet.hu) az alábbi információkat gyűjtjük szolgáltatásaitok központi promóciója érdekében:

Bővebben...

Sopron: Tűztorony (forrás: civertan) A Civertan Grafikai Stúdió munkatársai több évtizede járják hazánk tájait, földön és a levegőben egyaránt. Az elmúlt években, több mint 300 000 légifotót készítettek, számos könyvet, újságot, kiadványt adtak ki a képeikkel illusztrálva. Számtalan előadást tartottak már művelődési házakban, iskolákban, könyvtárakban, ahol megosztották a fotózás közben ért rengeteg élményüket a hallgatókkal.
Művelődési házak számára továbbra is igényelhető díjmentes előadás.

Bővebben...

Művelődési házak BudapestenTisztelt Kollégák!
A BMK megújult honlapjának (www.bmknet.hu) címtárába a címadatok mellett a fővárosi művelődési házak épületfotóit is publikálni kívánja.

Kérjük, intézményükről egy aktuális külső fotót (minél nagyobb méretben és jobb minőségben), az intézmény/telephely pontos nevével a fájlnévben, kép (.jpg) formátumban szíveskedjenek küldeni számunkra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Bővebben...

kepkeretKözművelődési intézmények, galériák szíves figyelmébe ajánlunk olyan fotókiállításokat, amelyek térítésmentesen kölcsönözhetők a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátustól. Csak az oda-vissza szállításról kell gondoskodni. A kiállításokhoz térítésmentesen adunk a partnerintézményeknek  kiállításonként 100–100 db képeslapot a tárlat helyi népszerűsítésére.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760