Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti plFelhívás a Kultúrházak éjjel-nappal 2020 – közművelődési plakátpályázatakátpályázatát #mindentegylapra! – a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében. Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő „vizuális zajban” plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken.
Beadási határidő: 2020. február 13. 24.00 óra.

PÁLYÁZATOT NYÚJTHATNAK BE
Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, közösségi színterek, vagy kulturális civil szervezetek plakátjait készítő grafikusok vagy tervező műhelyek.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK FELTÉTELE
A pályázó az általa 2019-ben papíralapon is elkészített saját tervezésű plakátjával pályázhat. A pályázó a pályamunka online feltöltésekor felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunkán szerepelő tartalom jogtulajdonával rendelkezik.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA

  • A pályamunka benyújtása elektronikusan a Pályázatok menüpontján keresztül lehetséges 2020. január 1. és 2020. február 13. között. A feltöltés jpg vagy pdf formátumban, maximum 950 KB-os méretben történhet. A feltöltés végleges határideje 2020. február 13. 24.00 óra.
  • Egy pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. A fájlok elnevezésekor az alábbi formula használata kötelező ékezet nélkül: szerző neve_eseményneve_esemény települése, (Budapest esetében kerülete is). pl.: mintabela_csaladinap_belafalva; mintabela_csaladinap_budapest3.
  • A zsűrizést követően értesítjük a pályázóinkat arról, hogy alkotásuk bekerült-e a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak meg kell küldenie a plakátot nyomtatásban, az eredeti kiadás szerinti méretben és minőségben.

ÉRTÉKELÉS, ZSŰRIZÉS
A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli. Az elbírálás során előnyt élveznek az ifjúsági korosztálynak szánt rendezvényekhez készült plakátok.

DÍJAZÁS
A három legjobb plakát készítőjét bruttó pénzjutalomban részesítjük:

  • I. helyezés: 120 000 Ft,
  • II. helyezés: 80 000 Ft,
  • III. helyezés: 60 000 Ft.

Forrás: Közművelődési fotópályázat

 Kapcsolódó cikkek

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760