Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Virtuális Séta: Egészség Világnapja 2020 – rajzpályázat eredményeAz Egészség Világnapja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett rajzokból 6–8 és 9–10 éves korosztályból választottuk ki a legjobbakat. A beérkezett munkákat Virtuális galériaséta alkalmával tekinthetők meg honlapunkon.
Köszönjük a részvételt és a nyerteseknek Gratulálunk!

Tekintse meg Virtuális Galériánkat a pályázatra beérkezett rajzokból Nagyobb élmény eléréséhez töltse le az applikációt Androidra vagy IOS-ra.
A galéria megtekintéséhez, amennyiben egyetért vele, kérjük, fogadja el az adatvédelmi beállításokat.

Nyertesek:

6-8 éves korosztály helyezettei:

I. helyezett: Balogh Jázmin Magdolna, 8 éves
II. helyezett: Gulyás Panna Ilona, 6 éves
III. helyezett: Morvai Léda, 8 éves

9-10 éves korosztály helyezettei:

I. helyezett: Könnyű Amira Ilona, 9 éves
I. helyezett: Kovács Nóra Dorina, 10 éves
II. helyezett: Bonczi István, 10 éves
III. helyezett: Zaprel-Tóth Daniel, 10 éves
III. helyezett: Surányi Luca, 10 éves

Nyeremények:

  • A legjobb rajzok alkotói oklevélben részesülnek, a rajzok kiállításra kerülnek a Budapesti Művelődéi Központ Virtuális Galériájában.
  • A 6-8 éves korosztály első helyezettje (egyéni és csoportos) ingyenes Életrevalók Mesefilmklub vetítésen és kapcsolódó kézműves foglalkozáson való részvételt nyer.
  • Az 9-10 éves korosztály első helyezettje (egyéni és csoportos) osztályával részt vehet ingyenes „Színes séta” c. képzőművészeti alkotó foglalkozáson, illetve kézműves foglalkozáson.

Információ: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes.
A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A Budapesti Művelődési Központ a Kormány 194/2021. (IV.26.) rendeletének megfelelően, 2021. május 5-től újranyit az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak számára. Belépéskor kötelező bemutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosságot is igazolni kell. Az intézmény az adatokat NEM rögzíti.

Bár a kaput újra kinyitottuk, sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térhetünk vissza a járvány előtti állapotokhoz. Látogatóink, munkatársaink egészségének védelme most is elsődleges feladat, mint  ahogyan az is, hogy a védelmi intézkedésekkel kapcsolatos jogszabályokat betartsuk. Ehhez látogatóink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a fentiek mellett a lehető legtöbb élményt, igazi kikapcsolódást nyújthassunk Önöknek.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető: az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760