Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Megjelent a Minősített Közösségi Színtér Címre, a Minősített Közművelődési Intézmény Címre és a Közművelődési Minőség Díjra vonatkozó pályázati felhívásA Kulturális és Innovációs Minisztérium 2023-ban is meghirdeti a Minősített Közösségi Színtér Cím, a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj pályázatot. A pályázat célja a közművelődési tevékenységet végző szervezetek minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén elért eredményeik elismerése.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím a kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési intézményeknek adományozható, a Minősített Közösségi Színtér Címre a színterek pályázhatnak. A Közművelődési Minőség Díjra azok a szervezetek pályázhatnak, amelyek érvényes Minősített Közművelődési Intézmény Címmel rendelkeznek.

A „Minősített Közösségi Színtér Cím” 2023. évben elnyerhető pályadíja 500 000 Ft, a „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” 2023. évben elnyerhető pályadíja 500 000 Ft, a „Közművelődési Minőség Díj” 2023. évben elnyerhető pályadíja 2 000 000 Ft.

Minden közművelődési intézmény és közösségi színtér figyelmébe ajánlunk a felhívást és buzdítunk mindenkit a jelentkezésre!

További információért kattintson ide.

Forrás: NMI.hu

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760