Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

kormany.huSzervezetileg és helyileg is a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Igazgatóságához került november 6-ai hatállyal az eddig a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalon (KÖH) belül működő Előadó-művészeti Iroda. Az Előadó-művészeti Iroda elérhetősége a jövőben: Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága, 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13, levelezési címe: NKA Igazgatósága Előadó-művészeti Iroda, 1388 Budapest, Pf. 82. Az Iroda munkatársainak elérhetőségei megtalálható a www.nka.hu portálon.

Az előadó-művészeti szervezetek működésével összefüggő közigazgatási hatósági és szolgáltatási feladatokat ellátó szervezet kijelöléséről szóló 309/2012. (XI. 6.) Korm. rendelet alapján az Előadó-művészeti Iroda 2012. november 6-ától a Forster Gyula Nemzeti Örökséggazdálkodási és Szolgáltatási Központ (névváltozás előtt: Kulturális Örökségvédelmi Hivatal) helyett a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságánál, mint jogutód intézménynél működik tovább.

A rendelet értelmében az Igazgatóság az Előadó-művészeti törvény, valamint a végrehajtására kiadott rendeletekben meghatározott hatósági feladatok ellátása során a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályai szerint jár el. Az Igazgatóság által hozott elsőfokú döntések ellen továbbra is az emberi erőforrások miniszteréhez lehet fellebbezni. Az Előadó-művészeti Iroda elérhetősége a jövőben: Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága, 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13, levelezési címe: NKA Igazgatósága Előadó-művészeti Iroda, 1388 Budapest, Pf. 82. Az Iroda munkatársainak elérhetőségei megtalálható a www.nka.hu portálon.

(Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság)

Forrás: Kormány.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760