Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 EröművházÁtadták az Eröművház felújított épületét a főváros VII. kerületében. Az intézmény a művészetek, a kulturális élet és az oktatás szereplőit kívánja összekapcsolni, amelyhez nagyszerű helyszínt biztosít a felújított és most átadott épület.

Az Eröművház 4 évvel ezelőtt, korábbi intézmények, így az Erzsébetvárosi Közösségi Ház, és a Róth Miksa Emlékház feladatait vette át, tavaly év elején pedig a K11 Kulturális és Művészeti Központ is hozzájuk került. Sokrétű feladatellátásukat tükrözi az intézmény elnevezése, amely az Erzsébetvárosi Összevont Művelődési Központból származó mozaikszó.

Hamvas Levente Péter, az Eröművház Nonprofit Kft ügyvezetője, a programokról elmondta, céljuk, hogy színvonalas rendezvényekkel töltsék meg a megszépült szecessziós épületet.
„Az átadás előtt a K11-ben irodalmi esteket indítottunk el, ahol a legnevesebb kortárs magyar írókat, így például Esterházy Pétert, Závada Pált, Grecsó Krisztiánt vagy Szabó T. Annát látjuk vendégül. Emellett a kiállítások és koncertek terén is igyekszünk ugyanezt a színvonalat képviselni, és a gyerekek számára is kínálunk programokat. Minden nyáron van számukra egy táborunk, és egy diákszínpadot is szeretnénk létrehozni” - sorolta a terveket az intézményvezető.

Forrás: orientpress.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760