Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Új követelmények vonatkoznak a közművelődési intézményekreÉletbe lépett a Emberi Erőforrások Minisztériumának a közművelődési alapszolgáltatásokról, valamint a közművelődési intézmények és a közösségi színterek követelményeiről szóló rendelet.
A módosított követelmények teljesítésére az érintett önkormányzatoknak és szervezeteknek 2021. január 1-jéig van lehetősége felkészülni.

Az alapos szakmai előkészítést és egyeztetést követően kidolgozott rendelet a közművelődési alapszolgáltatások, intézmények és közösségi színterek szakmai, működési, személyi és infrastrukturális követelményeit tartalmazza. Egységes szakmai szempontokat határoz meg valamennyi közművelődési tevékenységet folytató szervezetre, személyre, annak működési formájától függetlenül. Emellett meghatározza a foglalkoztatott szakemberek számát, és azt, hogy az egyes feladatellátónak milyen infrastrukturális tárgyi feltételeknek kell megfelelnie.

A módosított követelmények teljesítésére az érintett önkormányzatoknak és szervezeteknek 2021. január 1-jéig van lehetősége felkészülni.

Forrás: kormany.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760