Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Macskafogó olvasópróba / Fotó: József Attila SzínházÉletre kel-e a Macskafogó? Kiderül szeptember 28-án a József Attila Színházban.
A történet természetesen változatlan: M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult adu-ásza, Nick Grabowski az egerek egyetlen esélye: rá hárul a feladat, hogy elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát… hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül szeptember 28-án a József Attila Színházban.

A József Attila Színház az ajánlója:

„Ahogy azt nézőink idén is megtapasztalhatták, az idei évadban igyekeztünk szélesebbre tárni kapuinkat: izgalmas előadások, merészebb hangnem és számtalan új arc fémjelzett bennünket. A jövőben is szeretnénk ezen az ösvényen haladni: ha jól számoltunk, 84 színész játszik majd színpadjainkon, akik közül tizennégyen most debütálnak a József Attila Színházban.

A 2019/2020-as évadban a főszerep a Filmé lesz. Repertoárunkra olyan nemzetközi klasszikusok kerülnek, amelyek nemcsak a vásznon; a színpadon is megállják helyüket. Első premierünk egy igazi közönségkedvenc, amin generációk nőttek fel. Ternovszky Béla és Nepp József azonos című animációs filmjét Juhász Levente, Szente Vajk és Galambos Attila álmodja színpadra.

Pazar szereposztással elevenedik meg a macska-egér háború, hisz Grabowskit Puskás Peti, Lusta Dicket Feke Pál, Mr. Teufelt Makranczi Zalán, Safraneket pedig Szerednyey Béla kelti életre. Természetesen a színház jól ismert arcai is színpadra lépnek: Fehér Anna, Jónás Andrea, Korponay Zsófi, Szorcsik Viki, Fekete Réka Thália, Fila Balázs, Chajnóczki Balázs, Quintus Konrád, Blazsovszky Ákos és Botár Endre is épp macskává, egérré vagy patkánnyá avanzsál.”

Forrás: szinhaz.org

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760