Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Országos Roma ÖnkormányzatOrszágos Roma Önkormányzat pályázatot hirdet Országos Roma Kulturális és Média Centrum intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.
A vezetői megbízás időtartama: 2017. 11. 01–2019. 12. 31-ig.
A munkavégzés helye: 1074 Budapest, Dohány utca 76.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 17.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Cserháti Tiborné dr. hivatalvezető nyújt, a 06 1 322 8903-as telefonszámon.

Bővebben...

Pályázat Minősített Közművelődési Intézmény Címre és Közművelődési Minőség Díjra Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet az idei Minősített Közművelődési Intézmény Cím és Közművelődési Minőség Díj elnyerésére.

Benyújtási határidő: 2017. szeptember 15.

Bővebben...

NKAA Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázatot hirdet az Arany János emlékév keretében. A pályázat célja olyan, minimum 40 perces zenei produkció megvalósítása, amelyben a 200 éve született Arany János műveinek és/vagy népdalgyűjteményének felhasználásával készült népzenei alapú feldolgozások, vers-megzenésítések, koreográfiazenék szerepelnek.
Altéma kódszáma:
786117/6.
Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2017. július 30-án éjfélig lehet.

Bővebben...

I. Kalotaszegi PrímásversenyA Hagyományok Háza és a Kalotaszeg NTE Egyesület a Méra World Music fesztivál 2017-es kiadásának keretében meghirdeti az I. Kalotaszegi Prímásversenyt.
Kalotaszeg nemcsak a gyönyörű népviseletéről, látványos páros és legényes táncairól híres, hanem e vidék egykori híres zenészeiről, prímásairól is, akik virtuóz előadásmódjukkal Kalotaszeget a Kárpát-medence egyik legközkedveltebb zenei tájegységévé emelték. Ezért szervezünk ezen a vidéken először vetélkedőt a hagyományos erdélyi népzenét játszó hegedűsök számára.
Jelentkezési határidő: 2017. június 26., éjfél

Bővebben...

NKATájékoztató a Közművelődés Kollégiuma pályázatairól: itt olvasható » A Nemzeti Kulturális Alapról szóló 1993. évi XXIII. törvény végrehajtásáról szóló 9/2006. (V.9.) NKÖM rendelet 22. § (4) bekezdése alapján: az elnök jóváhagyásától, illetve a miniszteri keret terhére nyújtott támogatás esetén a támogatási szerződés aláírásától számított 10 napon belül az EMET NKA Igazgatósága gondoskodik a támogatott pályázók nevének és lakcímének, székhelyének, a megítélt támogatás összegének és módjának, valamint a támogatott pályázatok rövid tartalmi összefoglalójának nyilvános közzétételéről az Alap portálján.

Bővebben...

A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése az informális és non-formális tanulásban” című (EFOP-3.3.4-17) felhívás.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. 03. 16-tól 2019. 03.18-ig van lehetőség.

Bővebben...

NKAA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázatot hirdet a Cseh Tamás Program Könnyűzenei Klubtámogató Alprogram keretén belül könnyűzenei produkciók befogadására alkalmas, az év nagyobb részében folyamatosan működő fővárosi helyszínek (klubok, művelődési intézmények stb.) számára. A pályázat célja fővárosi könnyűzenei koncerthelyszíneken (klubok, művelődési intézmények, szórakozóhelyek stb.) rendszeres élőzenei koncertprogram megvalósítása.
Altéma kódszáma:
779138/46.
Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2017. augusztus 4-én éjfélig lehet.

Bővebben...

Széchenyi 2020Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című (TOP-7.1.1-16 kódszámú) felhívás.

Bővebben...

33. Vizuális Művészeti HónapA Budapesti Művelődési Központ 2017 őszén 33. alkalommal rendezi meg a Vizuális Művészeti Hónap kiállítás sorozatot, a fővárosi amatőr alkotók éves seregszemléjét.  A fényképezéssel, festészettel és grafikával foglalkozó művészek pályázat keretében mérettethetik meg tevékenységüket, és nyerhetik el egy csoportos kiállításon való részvétel lehetőségét.
Helyszín: BMK Galéria – Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Beadási és kiállítási időpontok »

Bővebben...

Pályázat6 milliárd Ft tervezett támogatási keretösszeggel jelent meg „Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása” című (EFOP-3.7.3-16) felhívás a Széchenyi 2020 keretében. A támogatásra kulturális intézmények pályázhatnak 2017. január 23. és 2019. január 23. között.

Bővebben...

Polifilm - Országos DiákfilmszemlePolifilm - Országos DiákfilmszemlePolifilm - Országos Diákfilmszemle –24. Országos diákfilmszemle.
A Ház a Réten Közhasznú Kulturális Egyesület, az Aranytíz Kultúrház és a POLIFILM Műhely Közhasznú Alapítvány 24. alkalommal rendezi meg filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét.
A nevezésekés a 20 percnél hosszabb versenyfilmek leadási határideje: 2017. augusztus 1.
Nevezett versenyfilmek leadási határideje: 2017. augusztus 22.
Időpont: 2017. augusztus 21-27.

Bővebben...

Megjelent a „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című felhívásA Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című (EFOP-3.3.2-16) felhívás, melyre többek között közművelődési intézmények, könyvtárak, levéltárak, múzeumok, népi alkotóházak, előadó-művészeti és civil szervezetek nyújthatnak be pályázatot. A támogatási kérelmek benyújtására 2016.10.17-től 2018.10.17-ig van lehetőség.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760