Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meséld el saját Budapestedet! – Budapest Nagyregény felhívás2023-ban ünnepeljük Budapest egyesítésének 150. évfordulóját. Ez alkalomból a Budapest Brand és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár közös alkotásra hívja a főváros lakóit, amelynek címe Budapest Nagyregény.
A legfeljebb 4000 karakterhosszú történeteket 2023. január 31-ig a Budapest Nagyregény aloldal Történetküldés gombra kattintva és a felületre feltöltve várjuk.

Bővebben...

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Tisztelt Kedvezményezettek!
Emberi Erőforrások Minisztériuma   kultúráért felelős államtitkára, Fekete Péter úr megbízásából ezúton tájékoztatjuk az érintett szervezeteket, hogy a vészhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvény 1. § és 21. § alapján a Támogató az alábbiakról döntött az államháztartás központi alrendszerébe nem tartozó kedvezményezettek előadó-művészeti többlettámogatásai tekintetében:

Bővebben...

Pályázati felhívás: Környezetvédelmi Alap 2022.Budapest Főváros Közgyűlésének Klímavédelmi, Közlekedési és Városfejlesztési Bizottsága nyílt pályázatot hirdet a Fővárosi Közgyűlés által 2021 januárjában jóváhagyott Budapest 2021-2026. időszakra szóló Környezetvédelmi Program, majd a márciusi döntéssel megújított Budapesti Klímastratégia céljai, feladatai megvalósításának elősegítésére.

Bővebben...

NKATájékoztató a Közművelődés Kollégiuma döntéséről.
ALKOTÓI TÁMOGATÁS, ESZKÖZBESZERZÉS, HAGYOMÁNYOS CIGÁNY MESTERSÉGEK ÁTADÁSÁT TÁMOGATÓ RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSÍTÁSA, IGÉNYES KULTURÁLIS PROGRAMOK BIZTOSÍTÁSA SZÉPKORÚAK SZÁMÁRA témakörökben.
Gratulálunk a nyerteseknek.

Bővebben...

Aktívan a gyermekvédelem terénKiírásra került a Fővárosi Önkormányzat „BUDAPESTI SZÉKHELYŰ SPORTSZERVEZETEK SPORTCÉLÚ GYERMEKVÉDELMI PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSÁRA” tárgyú pályázata. A pályázat célja, egy olyan komplex program megvalósítása, melynek gyakorlati eredményei akár hosszú távon beépíthetők a sportszervezetek gyermekvédelmi intézkedései közé.
A Fővárosi Önkormányzat Sport Osztálya személyes leadás esetén 2022. november 24-ig várja a pályázatokat, valamint postai úton a 2022. november 21-ig feladott pályázatokat fogadja be.

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

V. A Mi Kultúránk (V. AMiK) – rövidfilmfesztivál pályázat felhívásaNevezz Te is! Idén immár 5. alkalommal tesszük közzé A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivál pályázati felhívását. A nevezéseket» 2023. május 7. vasárnap éjfélig várjuk.  Mit jelent számodra a kultúra fogalma, milyen értékek fontosak a Te hétköznapjaidban? Idén, Budapest 150. évfordulójának tiszteletére Budapest kulturális sokszínűségét bemutató kisfilmeknek külön kategóriát szentelünk, Budapest Kult címen. Jelentkezz pályázati felhívásunkra stábként vagy egyénileg, ha szívesen fejezed ki gondolataidat kreatív, vizuális eszközökkel, örömmel látnád viszont nyertes rövidfilmedet a mozivásznon is, és kötetlen hangulatban tanulni szeretnél ismert filmes szakemberektől. A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. ♦ English below: AMiK Our Culture Short Film Festival

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

38. Vizuális Művészeti Hónap 2022 – pályázat- és kiállításorozat budapesti amatőr alkotóknakA Budapesti Művelődési Központ idén – immár hagyományszerűen – 38. alkalommal rendezi meg a Vizuális Művészeti Hónap pályázat- és kiállítássorozatot, amely a fővárosi amatőr alkotóknak kínál több műfajban megmérettetési és bemutatkozási lehetőséget. Az idei pályázat a korábbi évek nyomán ismét három műfajban kerül megvalósításra. Fotópályázat (a beadási határidő lejárt) Festészet–grafika pályázat festészet-grafika-nevezési lap » (határidő: november 29. 13.00–19.00) ♦ Iparművészet pályázat  iparművészet nevezési lap »  (határidő: november 29. 13.00–19.00).

Bővebben...

pafi.huAz ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig, a saját aktuális ötletet fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrásszerzés folyamatán.

Bővebben...

Pályázat zenekarok és énekkarok támogatásáraA Kulturális és Innovációs Minisztérium pályázatot hirdet zenekarok és énekkarok támogatására. A pályázati cél a 2022. szeptember 1. és 2023. június 30. közötti időszakban valósítható meg. A támogatásra csak magyarországi, jogi személyiséggel rendelkező zenekarok és énekkarok pályázhatnak.
Pályázati határidő: 2022. november 4.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760