Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Múzeumi karantén-pályázatKarantén-pályázat indul a Magyar Nemzeti Múzeum, a Magyar Cirkuszművészeti Múzeum, a Ludwig Múzeum, a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria együttműködésében.
A pályázat határideje, mert a karanténban lassan telik az idő, Te pedig gyorsan alkotsz:  április 30.

Bővebben...

Az éjjel hazafelé mentem - alkotói pályázatAlkotópályázatot hirdet a Liget folyóirat Az éjjel hazafelé mentem címmel. Olyan versekkel, novellákkal és esszékkel lehet pályázni, amelyek élnek az online folyóirat technikai lehetőségeivel. A legjobbnak választott írások megjelennek az online folyóiratban.
Beküldési határidő: 2020. március 9.

Bővebben...

Művészetek Völgye Régi álmod, hogy valami maradandót alkoss zenészként, zeneszerzőként? Szereted a Művészetek Völgyét? És a némafilmeket? Álmodoztál már arról, hogy a te zenéd tölti meg érzelemmel egy film cselekményét? Jelentkezz a Művészetek Völgye pályázatára, mely a Nemzeti Filmintézet közreműködésével valósul meg! Jelentkezési határidő: 2020. április 29. éjfélig.

Bővebben...

III. AMiKIdén 3. alkalommal rendezzük meg az „A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket »  meghosszabbított nevezési határidőig: 2020. szeptember 20. vasárnap éjfélig várjuk. Mit jelent számodra a kultúra fogalma, milyen értékek fontosak a Te hétköznapjaidban? Jelentkezz pályázati felhívásunkra stábként vagy egyénileg, ha szívesen fejezed ki gondolataidat kreatív, vizuális eszközökkel, örömmel látnád viszont nyertes rövidfilmedet a mozivásznon is, és kötetlen hangulatban tanulni szeretnél ismert filmes szakemberektől. A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. Kövesd az eseményeket a Facén is »

Bővebben...

Az Iparművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívása 2020Az Iparművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet a 2020. évi szakmai tevékenységek fejlesztése és megújítása céljából.
Benyújtási határidő: 2020. április 13., é
jfél.

Bővebben...

II. Kortárs verselő – általános és középiskolás diákoknakA versmondó verseny célja a magyar irodalom értékeinek megismertetése, a szép és igényes magyar beszéd megszerettetése a diákokkal. Egy szabadon választott kortárs magyar szerző versével lehet jelentkezni. A zsűri három korcsoportban (6–10; 11–14; 15–18 éves) hallgatja meg a jelentkezőket.
Jelentkezési határidő: 2020. április 6. ♦ hétfő.
Időpont: 2020. április 16-án ♦ csütörtökön 15.00 órától.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) Művészklub.

Jelentkezési lap »

Bővebben...

NKA logo Pályázati cél: Nagy hagyománnyal rendelkező, vagy újabb innovatív, jelentős közművelődési értékkel bíró országos, vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű sajtótermékek támogatása.
Benyújtási határidő: 
2020. április 16., éjfél.

Bővebben...

Egészség világnapja rajzpályázatAz Egészség Világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdetünk Mit jelent számodra az egészség? címmel. Célja, hogy felhívja az emberek figyelmét az egészséges táplálkozásra és a megelőzésre, a rendszeres vizsgálatok fontosságára.
Beadási határidő VÁLTOZÁS: kizárólag online úton 2020. április 10-ig.
Intézményünk címe: Budapesti Művelődési Központ, 1119 Budapest, Etele út 55/A.
Pályázati feltételek »

Bővebben...

Az Építőművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívásaPályázati cél: Nagy hagyománnyal rendelkező, vagy újabb innovatív, jelentős tudományos ismeretterjesztő, kulturális, társadalmi és művészeti értékkel bíró országos, vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű sajtótermékek támogatása.
Benyújtási határidő: 2020. április 13., éjfél.

Bővebben...

Európai BizottságA kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton címmel hirdet pályázatot az Európai Bizottság.
Pályázati határidő: 2020. május 14.

Bővebben...

Megjelent a HUNG-2020 pályázati felhívásaTisztelt Pályázók! Megjelent a HUNG-2020 pályázati felhívás.
A hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására; már működő helyi települési értéktárakkal együttműködésben települési, tájegységi értéktárak létrehozására, valamint a Kárpát-medencei hagyományos öltözet-kultúra továbbörökítésére megjelent az idei évi hungarikum pályázat. Mindhárom célterületnél működési támogatásnak nem minősülő, egyszeri, vissza nem térítendő támogatás igényelhető. Benyújtási határidő: 2020. július 1. 23:59 percig.

Bővebben...

Erasmus+Ez a tevékenység a demokratikus életben való aktív részvételre ösztönzi a fiatalokat, illetve előmozdítja a vitát a strukturált párbeszéd és az ifjúságpolitika megújított kerete által meghatározott témákra és prioritásokra vonatkozó kérdésekben. Szakpolitikai reformok támogatása az ifjúsági területen.
A pályázatok beadásának határidejei

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760