Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

38. Vizuális Művészeti Hónap 2022 – pályázat- és kiállításorozat budapesti amatőr alkotóknakA Budapesti Művelődési Központ idén – immár hagyományszerűen – 38. alkalommal rendezi meg a Vizuális Művészeti Hónap pályázat- és kiállítássorozatot, amely a fővárosi amatőr alkotóknak kínál több műfajban megmérettetési és bemutatkozási lehetőséget. Az idei pályázat a korábbi évek nyomán ismét három műfajban kerül megvalósításra. Fotópályázat fotónevezési lap » Festészet–grafika pályázat festészet-grafika-nevezési lap » ♦ Iparművészet pályázat  iparművészet nevezési lap »

Bővebben...

Nemzeti Kulturális AlapAz Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Támogatáskezelő) ezúton felhívja szíves figyelmüket, hogy – a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény figyelembevételével – a 2020. november 4-én megvalósítási időszakban lévő vagy ezt követően létrejött támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység megvalósítási időtartama – és ezzel összefüggésben a beszámolási határideje – a jogszabály erejénél fogva automatikusan meghosszabbodik. Az elszámolási határidő minden érintett Támogatási Szerződés/Támogatói Okirat esetén egységesen 2022. június 30-ra módosul.

Bővebben...

„Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért 2022” – Felhívás előjelentkezésre közművelődési feladatellátók részére ♦ aszakkör Magyarország Kormányának köszönhetően a Nemzeti Művelődési Intézet lehetőséget kapott közel 5000 szakkör támogatására. A felhívás célja, hogy a szakköri tevékenységek egyes fázisaiba az internet segítségével vonja be a látogatókat, ezáltal összegyűjtse, rendszerezze és népszerűsítse a különböző közösségi tevékenységi formákat. Jelentkezés határideje: 2022. június 22. 11.00 órától folyamatosan.

Bővebben...

NKAHivatkozva a 85/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet 18. §-ában foglaltakra az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Pályázókat és Kedvezményezetteket: a veszélyhelyzet megszűnésének napjáig a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló, a veszélyhelyzet kihirdetése napján megvalósítási határidőben lévő programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység megvalósulási, beszámolási és hiánypótlási határidők és egyéb kapcsolódó kedvezményezetti kötelezettségek időtartama a veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben meghosszabbodik.

Bővebben...

A roma kultúrával, alkotásokkal és közösséggel kapcsolatos nyílt pályázatokat írt ki az NKA Közművelődés Kollégiuma Hét új nyílt pályázati lehetőség vált elérhetővé, amelyek mindegyike a cigányság kultúrájának megőrzését, hagyományainak ápolását célozzák.
A pályázatok részletes leírása, a pályázati adatlapok a kollégiumi felhívások között is megtalálhatók.
Altéma kódszáma: 205102/137, 205112/137, 205174/137, 205102/138, 205107/137, 205102/139, 205102/140
Valamennyi pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 11. éjfél.

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Tisztelt Kedvezményezettek!
Emberi Erőforrások Minisztériuma   kultúráért felelős államtitkára, Fekete Péter úr megbízásából ezúton tájékoztatjuk az érintett szervezeteket, hogy a vészhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvény 1. § és 21. § alapján a Támogató az alábbiakról döntött az államháztartás központi alrendszerébe nem tartozó kedvezményezettek előadó-művészeti többlettámogatásai tekintetében:

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

future.worldIrodalmi alkotópályázatot hirdet az Albertfalvi Közösségi Ház future.world címmel. A pályázatra a következő témakörökben írt esszéket és novellákat várják: 22. század; 2072 – ötven év múlva. Az összes beérkezett pályamunkát megjelentetik az Újbudai Dekameron blogban. A legjobbnak választott írások egy antológiában jelennek meg, és a szerzők jutalomban részesülnek. Beküldési határidő: 2022. augusztus 5.

Bővebben...

pafi.huAz ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig, a saját aktuális ötletet fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrásszerzés folyamatán.

Bővebben...

GINOP PLUSZ 3.2.1-21 munkahelyi képzések támogatása – Új esély, indul a II. ütem!Február 15-én indul a korábbiaknál sokkal kedvezőbb feltételekkel a Ginop plusz 3.2.1-21. képzési pályázat II. üteme!
A benyújtás időszaka: 2022. február 15. – 2022. augusztus 31.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760