Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pályázati felhívása Kultúrházak éjjel-nappal 2021 –kiemelt rendezvényeinek szervezésérPályázati felhívás a Kultúrházak éjjel-nappal 2021. szeptember 24–26.között megvalósult rendezvényeinek bemutatására. Meghirdetője a Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal 2021. évi kommunikációs kampánya keretei között. A pályázat célja: a 2021-es Kultúrházak éjjel- nappal rendezvénysorozatban megvalósult legszínvonalasabb események bemutatása, melyek által a közművelődési intézmények „jó gyakorlatokat” ismerhetnek meg.
A pályázat benyújtása: 2021. szeptember 24. és szeptember 30. között a kulturhazak.hu Pályázatok menüpontban.

Bővebben...

NKAHivatkozva a 85/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet 18. §-ában foglaltakra az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Pályázókat és Kedvezményezetteket: a veszélyhelyzet megszűnésének napjáig a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló, a veszélyhelyzet kihirdetése napján megvalósítási határidőben lévő programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység megvalósulási, beszámolási és hiánypótlási határidők és egyéb kapcsolódó kedvezményezetti kötelezettségek időtartama a veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben meghosszabbodik.

Bővebben...

jogyakorlatonA felhívás célja közösségépítő jó gyakorlatok bemutatása mozgóképen.
A meghirdető: Nemzeti Művelődési Intézet.
Jelentkezés és a videók beküldésének határideje: 2021. szeptember 1. − szeptember 30.

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

A Tudaton Magazin országos cikkíró- és alkotópályázataA Tudaton Magazin országos cikkíró- és alkotópályázata. A tudatosság ott kezdődik, hogy reflektálni tudunk saját gondolatainkra, érzéseinkre és tetteinkre, azaz tudjuk, mit miért teszünk. Értékszemléletünk – az, hogy mit tartunk fontosnak – meghatározza minden cselekedetünket. Ez a belső iránytűnk segít céljaink kitűzésében, megvalósításában. Aki tudatos, az képes akaraterejét tetterőbe fordítani a számára fontos értékek védelmére, megőrzésére, fejlesztésére, és képes az ábrándokat egy jobb valósággá alakítani – legyen bár ennek tárgya saját maga, mikro- vagy makroközössége, környezete vagy egy eszme. Ezt jelenti a pályázat címe: Belső iránytű – külső úti cél.
A pályázat időtartama: 2021. szeptember 1–október 15.

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

Mi lesz az év szava 2020-ban?Mit mutatnak a korfestő szavak? A tavalyi brexit után 2020-ban mi lesz az év szava? A járvánnyal kapcsolatos szavak közül melyek lesznek a lista elején? Idén is keresik az év szavait a TINTA Könyvkiadóban.
A TINTA Könyvkiadó honlapján ide kattintva három szóval bárki szavazhat a 2020. év szavaira. A szavazás után megtekinthető a szavak versengésének pillanatnyi állása és az előző évek szavai.

Bővebben...

pafi.huAz ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig, a saját aktuális ötletet fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrásszerzés folyamatán.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760