Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Színházi nevelési program ingyenes, nyilvános bemutatása

A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ pályázatot hirdet intézmények, szervezetek számára a következő témakörben: Színházi nevelési program ingyenes, nyilvános bemutatása a pályázó intézményben vagy az általuk kijelölt helyszínen.

A 2007/2008-as évadban a társulat két produkciója közül lehet választani: • Fogságban – színházi játék 7-8 évesek számára. A történet Andersen: A császár új ruhája c. meséjére épül és a hatalom, hatalmaskodás témakörét járja körül. • Csontketrec – színházi nevelési program 6-7-8. osztályos tanulók számára az otthon témájára.

Olyan intézmények (köz- és felsőoktatási intézmények, civil szervezetek, projektek működtetői, szakmai táborok szervezői stb.), jelentkezését várjuk, amelyeknél az előadások megtekintése – az érintett gyerekeken kívül – az intézményben, programban részt vevő munkatársak szakmai fejlődését is szolgálhatja!

Cím: Kerekasztal Színházi Nevelési Központ, 2111 Szada, Székely B. u. 1/c E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A programokról és a Kerekasztal munkájáról további információkat a www.kerekasztalszinhaz.hu címen találhat.

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760