Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Tisztelt Kedvezményezettek!
Emberi Erőforrások Minisztériuma   kultúráért felelős államtitkára, Fekete Péter úr megbízásából ezúton tájékoztatjuk az érintett szervezeteket, hogy a vészhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvény 1. § és 21. § alapján a Támogató az alábbiakról döntött az államháztartás központi alrendszerébe nem tartozó kedvezményezettek előadó-művészeti többlettámogatásai tekintetében:

  •     a 2021. január 1-je előtt létrejött és az azóta fennálló, a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység időtartama 2022. június 30. napjáig meghosszabbodik,
  •     A 2021. január 1-je és 2021. december 31-e között létrejött és a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység időtartama 2022. december 31. napjáig meghosszabbodik.

A támogatási időszak véghatáridejének EPER-ben történő átvezetéséről az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő gondoskodik.

A 2022. január elsejét követően kibocsátott  támogatói okirat támogatásai tekintetében a fentiekben leírtak nem alkalmazandóak.

Forrás: EMET.hu

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760