Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Kreatív Európa  2021-2027 Társszervező lenne a szerbiai TELOK, az olasz Stratosferica városi művészeti szervezete, az olasz Threes Productions és a spanyol Asociación Cultural Berdea.
A lengyel MOZI nevű szervezet pedig partnert keres.
Részletek és határidők lentebb.

Társszervező lenne a szerbiai TELOK

TelTársszervező lenne a szerbiai TELOKA szerbiai TELOK frissítette az EU Kreatív Európa programja keretében közzétett partnerkeresési felhívását. Társszervezőként csatlakozna a szerbiai TELOK az Európai Unió Kreatív Európa programja keretében benyújtandó pályázatokhoz. A szervezet partnerkereséséről 2022 októberében már hírt adtunk. A TELOK olyan projektekhez csatlakozna, amelyek kulturális, művészeti, klasszikus zenei, popzenei, oktatási, befogadó oktatási, emberi jogi, ifjúságpolitikai, gyermekjogi, civil, jótékonykodási, valamint ifjúság- és kultúrpolitikai területen valósulnak meg.

Bővebb információ: TELOK – Stefan Milivojević
Információ: https://telok.org.rs/

Kapcsolódó dokumentumok:
Partner_search_form_TELOK_Serbia_Kragujevac (48 kB)

Forrás: Kreatív Európa Telok

Társszervező lenne az olasz Stratosferica művészeti szervezet

Társszervező lenne az olasz Stratosferica művészeti szervezetAz olaszországi Stratosferica városi művészeti szervezet társszervezőként csatlakozna az Európai Unió Kreatív Európa programja keretében benyújtandó pályázatokhoz. A szervezet a városi területek helyreállításával, a városlakók bevonásával, helyteremtési stratégiákkal, kapacitásépítéssel, rendezvényszervezéssel és urbanisztikai kutatásokkal kapcsolatos projektekben venne részt.

Bővebb információ: Stratosferica – Silvia Gabbatore
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Információ: https://torinostratosferica.it/en/

Kapcsolódó dokumentumok:
partnersearch_model_Stratosferica (67 kB)

Forrás: Kreatív Európa Iroda Stratosferica

Társszervező lenne az olasz Threes Productions

Társszervező lenne az olasz Threes ProductionsAz Európai Unió Kreatív Európa programja keretében benyújtandó pályázatokhoz csatlakozna társszervezőként az olaszországi Threes Productions kreatív ügynökség. A szervezet a kulturális fenntarthatósággal kapcsolatos projektekben venne részt. A Threes Productions jelenleg az EU Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával megvalósuló SHAPE+ platform tagja.

Bővebb információ: Threes Productions Srl – Margherita Minneci
Információ: https://www.threesproductions.com/

Kapcsolódó dokumentumok:
partnersearch_model_ Threes_Productions (47 kB)

Forrás: Kreatív Európa Iroda Threes ProductionsThrees Productions

 Lengyel MOZI nevű szervezet partnert keres

Lengyel MOZI nevű szervezet partnert keresA lengyel MOZI elnevezésű szervezet elsősorban a művészeti oktatás, a kulturális animáció területén aktív és rendezvényszervezéssel, valamint közterületek esztétikai gondozásával is foglakozik. Küldetésük, hogy a fiatalok, felnőttek, hallgatók és szakemberek számára megteremtsék a fejlődéshez szükséges feltételeket. A szervezet koordinátorként keres olyan művészeket, dizájnereket, művészeti galériákat vagy kiállítótereket, akik szívesen működnének együtt koncepciójuk megvalósításában, amely a Pomerániai Vajdaság és a Kasub régió regionális kultúrájának népszerűsítéshez járul hozzá. A feladat egy, a különböző művészek összefogásával létrejövő kerámiagyűjtemény megtervezése és fejlesztése. A tervezők előzetes fazekasművészeti tapasztalata nem előfeltétel.

A projekthez csatlakozni kívánók jelentkezését 2023. február 13-ig várják.

Bővebb információ: MOZI – Monika Gradzik
Információ: https://www.facebook.com/Mozi.gdynia

Forrás: Kreatív Európa Iroda MOZI

Társszervező lenne a spanyol Asociación Cultural Berde

Társszervező lenne a spanyol Asociación Cultural BerdeA spanyolországi Asociación Cultural Berde (Berde Kulturális Egyesület) társszervezőként csatlakozna az Európai Unió Kreatív Európa programja keretében benyújtandó pályázatokhoz. Az egyesület olyan vizuális művészeti projektekben venne részt, amelyek célja a tapasztalatcsere, a műhelyfoglalkozások és kiállítások szervezése.

Bővebb információ: Asociación Cultural Berde – María Sol Alvarez Yenes
Információ:: http://www.berde.org/

Kapcsolódó dokumentumok:
Partnerkeresés (88 kB)

Forrás: Kreatív Európa Iroda BerdeBerde

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760