Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

ARANYFESZTVersenykiírás – Szereted Arany János műveit? Érdekesnek találod az életét? Izgat a filmkészítés? Szeretsz történeket (mozgó)képben vagy rajzban elmesélni?
Készítsd el te is videódat Arany Jánosról!
Versenyszakaszok – 2018. március 1. − augusztus 31.
Részletes kiírás »

Az ARANYFESZT versenyt hirdet minden olyan 14-19 éves középiskolás, illetve középiskolásokból álló csoport számára határon innen és túl, aki ambíciót érez magában, hogy kisfilmet vagy animációs rövidfilmet készítsen Arany Jánosról. Feldolgozhatod Arany egy művét a versei, balladái, elbeszélő és lírai költeményei közül, filmre vihetsz egy eseményt az életéből, vagy egyszerűen csak megfogalmazhatod képileg milyen gondolatokat, érzéseket ébreszt benned Arany művészete vagy egy alkotása.

Az elkészült videóknak az ARANYFESZT teljes nyilvánosságot biztosít, így a közönség szavazatai döntik el, mely alkotások jutnak a szakmai zsűri elé.

A fél éven át tartó verseny során minden hónapban a közönségszavazáson legtöbb szavazatott kapott 3 alkotás jutalmat kap. A verseny végén Díjátadó Gála keretében adjuk át a szakmai zsűri díjait. A Fesztivál Nagydíja mellett kiosztásra kerül a Legjobb Színész/Színésznő, a Legjobb Rendezés, a Legjobb Animációs Film Díja, a Közönségdíj, valamint a Legeredményesebb Iskola Különdíja.

Az elkészült videók a regisztráció fülnél tölthetőek fel a regisztrációt követően.

Forrás: aranyfeszt.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760