Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pályázati felhívás
„2007 – Egyenlő Esélyek Mindenki Számára Európai Év” keretében Esélyegyenlőség a médiában program megvalósításának támogatására (A pályázat kódja: ES-EM-07)

A pályázat célja A program célja az esélyegyenlőség és ezen belül a szemléletváltás előmozdítása a média sztereotip és sokszor előítéletes megközelítésének módosítása, árnyalása révén. A program keretében olyan tréning/workshop-sorozat megvalósításához nyújtunk támogatást, melynek célja a hat diszkriminációs terület sztereotip bemutatásának árnyalása, illetve szemléletváltás elérése e téren a médiában dolgozók között.

Forrás: SZMM

A pályázók köre Pályázatot nyújthatnak be azon belföldi székhelyű szervezetek, amelyek az 5. pontban leírtak szerint regisztráltak a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerébe és megfelelnek az alábbi feltételeknek: • alapítványok, közalapítványok; • közhasznú társaságok; • oktatási intézmények; • társadalmi szervezetek (kivéve pártok, szakszervezetek).

A pályázónak a http://eper.esf.hu honlapon regisztrálnia kell magát az internetes pályázatkezelő rendszerben, melyhez rendelkeznie kell egy érvényes elektronikus levélcímmel (e-mail cím).

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760