Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Megkezdődött az előjelentkezés a közművelődési intézmények vállalkozó technikusainak támogatásáraA kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében a Nemzeti Művelődési Intézet támogatást kapott Magyarország Kormányától – az 1290/2020. (VI. 5.) Kormányhatározat alapján – a közművelődésben dolgozó műszaki szakemberek támogatására.
Előjelentkezési határidő: 2020. augusztus 31. 24.00 óra

A koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1290/2020. (VI. 5.) határozattal a Kormány létrehozta a kulturális szféra szereplőinek támogatási rendszerét. A Kormány a kialakult helyzetben a kihirdetett jogszabállyal kíván a közművelődés műszaki szakemberei számára is támogatási lehetőséget teremteni azzal, hogy a művelődési házak technikai, hang-, fény- és színpadtechnikai feladatait ellátó vállalkozóinak az egzisztenciális helyzetét javítja. A támogatás célja, hogy a technikai partnerek a pandémiás időszak elmúltával is segíteni tudják a közművelődést, és aktív, háttértámogató szereplői maradhassanak a helyi kulturális életnek.

A támogatás igénybevételének elengedhetetlen feltétele az előjelentkezés. A támogatást a Nemzeti Művelődési Intézet által – a jelen felhívás mellékletében – közzétett előjelentkezési adatlap alapján lehet igényelni.

Amennyiben Ön közművelődési szervezetben külsős, vállalkozási formában dolgozó műszaki szakember, kérjük, minél hamarabb – legkésőbb az előjelentkezési határidőként megadott időpontig – töltse ki a mellékletben szereplő előjelentkezési adatlapot, valamint a kapcsolódó nyilatkozatokat a támogatás lehetséges igénybevétele érdekében.

Az előjelentkezéshez tartozó „Adatkezelési tájékoztató” ide kattintva olvasható el. Amennyiben az előjelentkezéssel, vagy az igénybevétellel kapcsolatban kérdése van, kérjük, az alábbi elérhetőségen érdeklődjön: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

MELLÉKLET – Előjelentkezési adatlap és nyilatkozatokMELLÉKLET – Előjelentkezési adatlap és nyilatkozatok

Forrás: nmi.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760