Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

tempusPályázati alap nemzetközi mobilitási programok megvalósítására Magyarország és a nem uniós tag EGT országok között

A pályázati alap célja, hogy elősegítse a nemzetközi együttműködéseket, az intézmények közötti partnerségeket, és kétoldalú mobilitási programokat valósítson meg annak érdekében, hogy ezzel fokozza Magyarország részvételét a lisszaboni / koppenhágai / bolognai folyamatokban, és így növelje az említett folyamatok és a hazai kezdeményezések (Nemzeti Fejlesztési Terv, a felsőoktatás átalakítása, Szakiskolai Fejlesztési Program, stb.) közötti összhangot.

A pályázati alap keretében aktuális oktatási, képzési témákhoz kapcsolódóan mobilitási tevékenységekre lehet pályázni. A célországok az Európai Gazdasági Térség nem uniós tagállamai, vagyis Norvégia, Izland és Liechtenstein lehetnek. A partnerség kialakulása és a nagyobb hasznosulás érdekében a mobilitás megvalósulhat kölcsönösségi alapon is, vagyis a részt vevő országokból Magyarországra irányuló mobilitás támogatására is lehet pályázni.

downloadLetöltés >>>

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760