Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Moderlálni nem könnyű – Filmklub moderátori workshopKedves Kollégák, szeretettel várunk egész napos filmklub-moderátori workshopunkra, melyet az Ökofilmklubbal és a Magyar Filmklubok és Filmbarátok Szövetségével együttműködve szervezünk.
Egy klubot vezetni könnyűnek tűnhet, azonban menet közben számos nehézség adódhat, ezeket szituációs gyakorlatok segítségévek vesszük sorra, és lehetséges megoldásokat kínálunk rá a résztvevőknek szakmai napunkon.
Előadó: Gajárszki Áron, az Ökofilmklub elnöke.
Időpont: 2020. március 14. ♦ szombat ♦ 10.00–18.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Életrajzi film a Frankenstein írónőjéről a mozikbanÁprilis 4-től érkezik a mozikba a Mary Shelley – Frankenstein születése című életrajzi dráma, a címszerepben Elle Fanninggel. A film bemutatja, hogyan született meg a világirodalom legismertebb gótikus rémregénye egy fiatal írónő tollából egy olyan korban, amikor a nőknek még teljesen más szerepet szánt a társadalom.

Bővebben...

KEKSZ konferencia 2020Érdekel, mit gondol a fiatal generáció a közművelődésről? A szakma jövőjéről, a benne rejlő lehetőségekről? Kíváncsi vagy rá, milyen gondolatmenet mentén haladnak a szakma „nagy öregjei”? Neked is vannak elképzeléseid és ötleteid a kulturális élet és a közösségszervezés reformját illetően? Szívesen kapnál inspirációt valakitől, aki már sokat tett le az asztalra? Akkor a KEKSZ-en a helyed! Légy résztvevője te is az ország első interaktív közművelődési konferenciájának és mondd el véleményedet, gondolkodj együtt velünk és meglátod, szárnyakat kapsz!
Helyszín: Művészetek Háza Gödöllő (Gödöllő, Szabadság út 6.)
Időpont: 2020. 02. 27. ♦ csütörtök ♦ 10.00

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

Vizualitás és kutúraközvetítés BudapestenAudiovizuális projektünk keretében olyan vendéglátóhelyek tulajdonosaival, kiállítás rendezőivel beszélgetünk, akik fontosnak tartják Budapest kulturális életének fenntartását, alkotóművészeti színtereinek támogatását. Terveink között szerepel az elmúlt években galériát kialakító, illetve befogadó szórakozóhelyek és kultúraközvetítő tevékenységük bemutatása városfejlesztési projekten keresztül.
Projektbemutató: február 27. ♦ csütörtök ♦ 14.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760