Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális KözpontIdőpont: 2017. március 29. (szerda)
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)

Program:

Bővebben...

Erdélyi népzene20 évvel az Utolsó Óra után
Erdélyi népzenei mesterkurzus
A Hagyományok Háza 2017-ben útjára indítja erdélyi népzenei mesterkurzusát. A továbbképzés minden alkalommal vendégül hív egy adatközlő mestert Erdélyből, valamint egy magyarországi revival zenészt, mint a mesterkurzus vezetőjét.

Bővebben...

A táncház napjaIdőpont: 2017. május 13. (szombat)
Helyszín: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér
Szóljon ez a nap néptáncról, népzenéről, kicsiknek-nagyoknak, országhatáron innen és túl!
Az első táncház megrendezésének 45. évfordulóján ország-, világszerte ismét számos program várja majd mindazokat, akiket már magával ragadott a népzene, néptánc sodró világa és azokat is, akik csak most szeretnének belekóstolni. A központi rendezvényt ezúttal is a Liszt Ferenc téren, az első táncháznak helyet adó Írók boltja előtt rendezzük meg, ahol egész nap élőzenével kísért tánc- és énektanítás, gyermekprogramok, mesemondás és kézműves-foglalkozások várják az érdeklődőket. Annak érdekében, hogy minél több helyen szóljon a talpalávaló, hívjuk és várjuk a világ minden tájáról azokat, akik ezen a napon szívesen megismertetnék másokkal, miért izgalmas a 21. században is elődeink kultúrája.

Bővebben...

5. Friss HúsA nemzetközi rövidfilmfesztivál január végéig várja a nevezéseket
A Daazo.com 2017. március 29. és április 2. között szervezi meg az ötödik Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amire idén is várja tehetséges filmkészítők munkáit.

Bővebben...

Világsztárok és emlékezés – 2. Get Closer Budapest Jazz FesztiválonNemzetközi jazzlegendák és hazai kiválóságok lesznek a vendégei az idén háromnapos, világviszonylatban is kiemelkedő line-uppal dolgozó Get Closer Budapest Jazz Fesztiválnak a MOMKultban március 24. és 26. között. John Scofield új formációja, Richard Galliano és Ron Carter duója és Erik Truffaz új zenei projektje adják a háromnapos program gerincét. A fesztivál magyar fellépői a nyáron elhunyt legendás basszusgitáros, Vasvári Pál előtt tisztelegnek. A napi két koncertet lengyel jazzfotósok kiállítása kíséri.
Helyszín: MOM Kulturális Központ (XII. Budapest, Csörsz u. 18.)
Időpont: 2017. március 24-26.

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

„A Bajzából jöttünk, mesterségünk címere…” Válogatás képző-, ipar- és fotóművészek munkáiból, akik egykor a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő Bajza Utcai Általános Iskola tanulói voltak.

Megnyitó: 2017. február 9., csütörtök - 18.00

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (VI., Eötvös utca 10.)

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760