Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kiállítás a Capa KözpontbanRobert Capa, a tudósító címmel tekinti át a világhírű, magyar származású fotográfus pályafutásának főbb állomásait a budapesti Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kedden megnyílt tárlata.

Bővebben...

Szabadtéri SzínházOrszágszerte 350 előadással várják a közönséget egész nyáron a szabadtéri színházak - mondta el Pócza Zoltán, az idén 20 éves Szabadtéri Színházak Szövetségének elnöke csütörtökön Budapesten.
A szezonnyitó sajtótájékoztatón hozzáfűzte: a szervezet kilenc tagja - a Kőszegi Várszínház, a Zsámbéki Színházi Bázis, a Szabad Tér Színház, az Esztergomi Várszínház, az Agria Nyári Játékok, a Szarvasi Vízi Színház, a Kisvárdai Várszínház, a Gyulai Várszínház és a Szentendrei Teátrum - 34 bemutatóval készül, az előadásokra mintegy 250 ezer nézőt várnak.

Bővebben...

Madeleine Peyroux először MagyarországonA francia-amerikai énekes, Európa és Amerika kedvence, Madeleine Peyroux világi himnuszokkal, új lemezének anyagával mutatkozik be végre a magyar közönség előtt! A Secular Hymns egészen különleges keverékét nyújtja a megszentelt és a profán daloknak.
Időpont:2017. július 4. 20.00
Helyszín: MoMKult (Budapest, Csörsz u. 18, 1124)

Bővebben...

Marczibányi Téri Művelődési Központ A Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.) 2017. október 9–15. között ismét megrendezi a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlét.A szemlére hivatásos színházi társulatok 2015. január 1. után bemutatott előadásai nevezhetők, amelyek nem szerepeltek 2016-ban a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén.

Bővebben...

Dombos Fest 2017 „az életöröm nem tabu, hanem ráadás” – Hamvas Béla
A vajdasági Kishegyesen egy löszfal tövében 17 évvel ezelőtt hívták életre egy szemétdomb helyén civil összefogással a Dombos Festet, amely azóta is a térség legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiválja. Idén újra, az évekig használt  „Az életöröm nem tabu, hanem ráadás” szlogennel bemutatja a magyar kultúra érdekes, színvonalas, de a Vajdaságban még kevésbé ismert produkcióit.
Helyszín: Kishegyes
Időpont: 2017. június 29 - július 2.

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

„Perse, perse orsócska” – Kézműves alkotóhét gyerekeknekA Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban és a Hagyományok Háza Nyitott Műhelyben másodszorra kerül megrendezésre az ötnapos programsorozat, amely során a gyerekek megismerkedhetnek több népművészeti technikával kézműves mestereink és múzeumpedagógusunk szakmai vezetésével.
Időpont: 2017. augusztus 21–25.
Helyszín: Magyar Népi Iparművészeti Múzeum (1011 Budapest, Fő u. 6.).

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760