Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Barátság és szolidaritás – nemzetiségi szakmai fórumKedves Kollégák, meghívunk a „Barátság és szolidaritás – nemzetiségi szakmai fórumra a Budapesti Művelődési Központba.
Időpontja: 2018. április 24-én  kedden 10.00 órától.
A program helyszíne: Budapesti Művelődési Központ, Budapest XI., Etele út 55. II. Művész klubterem.
Hívunk mindenkit, aki érdeklődik a magyarországi lengyel és görög nemzetiség iránt, hogy milyen történelmi események nyomán kerültek új hazájukba.
Regisztráció »

Bővebben...

36. Magyar Sajtófotó KiállításA Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) és a Capa Központ tisztelettel meghívja Önt és barátait a 36. Magyar Sajtófotó Kiállítás ünnepélyes megnyitójára és díjkiosztó ünnepségére.
A megnyitó időpontja2018. március 29., csütörtök, 18 óra
Helyszín: Capa Központ rendezvényterem (volt Tivoli Színház)

Bővebben...

Megtartó kultúra – a kulturális gazdaságfejlesztés jó gyakorlataiMegtartó kultúra címmel Tatabányán, a Vértes Agorájában rendezi meg 2018. április 26-27-én a Művelődési Intézet a IX. stratégiai konferenciáját. A konferencia, a közösségi művelődés innovatív kezdeményezéseinek, folyamatainak szárnyakat adni tudó témát, a kulturális gazdaságfejlesztést járja körül: hogyan hasznosítja a közösségi művelődés az erőforrásait, miképpen állhat a kultúra a fenntartható gazdasági fellendülés szolgálatába?
Időpont: 2018. április 26–27., – jelentkezési határidő: 2018. április 20.
Helyszín: Tatabánya, A Vértes Agorája
Program:

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

Magyar Népművelők EgyesületeA Magyar Népművelők Egyesülete XXXV. Országos Vándorgyűlése. Regisztráció ITT! Jelentkezni május 10-ig lehet. Az előzetes program le is tölthető ITT!
Időpont: 2018. május 15-16-17.
Helyszín: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár (Hajdúszoboszló, Szilfákalja u 2.) és a szakmai kirándulások helyszínei

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó TalálkozóA Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) a megyei szervező intézményekkel és szervezetekkel együttműködve 2018-ban huszonhetedik alkalommal hirdeti és szervezi meg a Weöres Sándor Országos Gyermek­szín­játszó Találkozót (WSO) és Fesztivált.
Az országos találkozó rendezvénysorozatának záró programjára – az országos fesztiválra – a tervek szerint 2018. június 8-9-10-én kerül sor Debrecenben.
Az első lépcső a megyei és fővárosi bemutatókat foglalja magába.  (Fővárosi helyszín, többek között, a Budapesti Művelődési Központ is, ahol április 21-én, szombaton lesz lehetőség bemutatkozni a csoportoknak. További helyszínek listája a csatolmányok között található WSO_megyei_es_regionalis_2018(a).pdf fájlban található).

Bővebben...

Budapesti Népművelők Egyesülete - BNETisztelt Igazgató/ Intézményvezető Kolléga!
A Budapesti Népművelők Egyesülete szakmai programokon való
találkozásainak alkalmával, rendszeresen megfogalmazódnak olyan, a mindennapi szakmai és intézményvezetői munkánkkal kapcsolatos kérdések, melyekre folyamatosan jó gyakorlatokat, célravezető módszertani megoldásokat keresnek, és ezekről igyekszenek a legszélesebb körben tájékoztatást adni.
Aktuális társadalompolitikai és szakmapolitikai kérdések megvitatása mellett, tájékoztatás, módszertani segítségnyújtás (hangsúlyosan a szaktörvényünk változásából adódó feladataink végrehajtásához) és tapasztalatcsere a célja következő intézményvezetői fórumnak, melyre tisztelettel hív és vár mindenkit  Budapesti Népművelők Egyesülete!
A fórum időpontja: 2018. február 27. ♦ kedd ♦10.00 óra. 
Helyszín:  KMO Művelődési Ház, 1191. Budapest, Teleki utca 50.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760