Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Hagyományok házaA Hagyományok Háza konzultációt tart a népmesék és a mesemondás iránt érdeklődő szervezeteknek, intézményeknek „A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése az informális és non-formális tanulásban” pályázat kapcsán. Kérjük, hogy kérdéseiket előzetesen juttassák el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A részvételi szándékot névvel intézménnyel megjelölve előre kell jelezni!
Helyszín: 1016 Budapest, Naphegy tér 8.
időpont: 2017. március 3., péntek ♦ 10.00

Bővebben...

Erdélyi népzene20 évvel az Utolsó Óra után
Erdélyi népzenei mesterkurzus
A Hagyományok Háza 2017-ben útjára indítja erdélyi népzenei mesterkurzusát. A továbbképzés minden alkalommal vendégül hív egy adatközlő mestert Erdélyből, valamint egy magyarországi revival zenészt, mint a mesterkurzus vezetőjét.

Bővebben...

Világsztárok és emlékezés – 2. Get Closer Budapest Jazz FesztiválonNemzetközi jazzlegendák és hazai kiválóságok lesznek a vendégei az idén háromnapos, világviszonylatban is kiemelkedő line-uppal dolgozó Get Closer Budapest Jazz Fesztiválnak a MOMKultban március 24. és 26. között. John Scofield új formációja, Richard Galliano és Ron Carter duója és Erik Truffaz új zenei projektje adják a háromnapos program gerincét. A fesztivál magyar fellépői a nyáron elhunyt legendás basszusgitáros, Vasvári Pál előtt tisztelegnek. A napi két koncertet lengyel jazzfotósok kiállítása kíséri.
Helyszín: MOM Kulturális Központ (XII. Budapest, Csörsz u. 18.)
Időpont: 2017. március 24-26.

Bővebben...

Utópia Szintetizátor - Interaktív Kiállítás és KonferenciaAz Utópia Szintetizátor Interaktív Kiállítás és Konferencia helyszíne, a Szeged városában található Szent-Györgyi Albert Agora, a régió multikulturális és tudományos rendezvényközpontja, ami egy 2012 decemberében átadott, high-tech építménykomplexum.
Időpont: 2016. november 12-20.
Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged Kálvária sugárút 23.)

Bővebben...

Információs napAz Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-4.1.7-16 - A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című felhíváshoz fűződően.
A rendezvény tervezett időpontja és helyszíne: 2017. március 16. ♦ csütörtök ♦ Budapest

Bővebben...

5. Friss HúsA nemzetközi rövidfilmfesztivál január végéig várja a nevezéseket
A Daazo.com 2017. március 29. és április 2. között szervezi meg az ötödik Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amire idén is várja tehetséges filmkészítők munkáit.

Bővebben...

Idegenvezetők VilágnapjaFebruár 24–26. között kerül megrendezésre fővárosunkban az Idegenvezetők Világnapja. Az esemény keretében, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és annak Idegenvezetői Továbbképző Központja, valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében, budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A részvétel a programok nagy többségén továbbra is térítésmentes. Az esemény fővédnöke: Tarlós István, Budapest főpolgármester.

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

Kultúrházak éjjel - nappal 2017A Magyar Népművelők Egyesülete 2017. február 10-11-12-én rendezi meg a Kultúrházak éjjel - nappal rendezvénysorozatát. A tizennegyedik alkalommal megszervezett akció elsődleges célja az, hogy a közművelődési intézmények, függetlenül azok fenntartóitól, az ország figyelmének középpontjába kerüljenek.

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

„A Bajzából jöttünk, mesterségünk címere…” Válogatás képző-, ipar- és fotóművészek munkáiból, akik egykor a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő Bajza Utcai Általános Iskola tanulói voltak.

Megnyitó: 2017. február 9., csütörtök - 18.00

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (VI., Eötvös utca 10.)

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760