Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó karácsonyi kézműves műhelybeEgy kis ünnepi hangolódásra hívtuk a kollégákat és az érdeklődőket december 10-én ♦ kedden 17.00 órától karácsonyi alkotóműhelyünkbe  Budapesti Művelődési Központban  (XI., Etele út 55.)

„Ismerje meg a kézműves alkotásban való elmélyülés élményét minél több gyermek!” Ezt a célt szolgálja alkotóműhelyünk, amely a decemberi ünnepkörökhöz kapcsolódó, természetes és újrahasznosítható alapanyagokból készíthető tárgyakat, és alkotásuk technikáit ismerteti meg a foglalkozásvezetőkkel. A tervezéstől a kivitelezésig megmutatjuk, miként tudjuk támogatni a gyermekeket a tárgyalkotásban. Meghívó karácsonyi alkotóműhelybe

Program:
Hangulatba ringató – forró tea és mézeskalács ♦  felnőtteknek forralt bor
Tervezett technikák részletes bemutatása:

  • Csuhézás – fonás csuhéból és szalmából
  • Dekupázs – karácsonyi gömb díszítése
  • Üvegfestés – mécsestartó

 Az alkotó műhelyt vezetik:  Hemmert Anita és Panyi Alexandra

 A részvétel ingyenes, kérjük, megjelenési szándékukat az alábbi űrlapon keresztül vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szíveskedjenek jelezni.

Információ és jelentkezés: Hemmert Anita, 371-2778, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Panyi Alexandra, 371-2773, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

 MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

 Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

  Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760