Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A BMK sikeresen koordinálta és zárta a főváros területén működő kulturális szervezetek adatgyűjtésétA Budapesti Művelődési Központ sikeresen koordinálta és zárta a főváros területén működő kulturális szervezetek adatgyűjtését, ezzel segítve az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Programot.

A közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó szervezetek (költségvetési szerv, civil szervezet, gazdasági társaság, vállalkozás, stb.), a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, tettek eleget a rájuk vonatkozó kötelező adatszolgáltatásnak az Országos Széchényi Könyvtár által működtetett https://kultstat.oszk.hu oldalon. Az adatgyűjtés időszakában információs szolgáltatással és tanácsadással segítettük az adatszolgáltatókat. Összesen 247 űrlapot ellenőriztünk, dolgoztunk fel és továbbítottunk a Nemzeti Művelődési Intézet országos feldolgozóközpontja felé. Az jelen feldolgozottság mellett megállapítható, hogy a járványhelyzet idején is több száz kiállítás, művészeti program, képzés és közösségi rendezvény valósult meg a fővárosban, többnyire online formában.  
A statisztikai adatgyűjtéshez kapcsolódóan 2021. november 16-án, 10 órától beszámoló jellegű, értékelő fórumot tartunk a Budapesti Művelődési Központban. A részvétel nyitott, amelyre várjuk az érintett adatszolgáltatókat és az érdeklődőket. A nyilvános adatbázisok a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan ez év őszén lesznek elérhetőek a kultstat.oszk.hu oldalon.
Köszönjük fővárosi partnereinknek, hogy segítették munkánkat és együttműködtek az adatszolgáltatásban!

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760