Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

NFÜA Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) bejelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a Civil Fejlesztési Ügynökség (CIFÜ) megtévesztő magatartása miatt. Ugyanis a CIFÜ uniós támogatásokra hivatkozva kínál pályázati lehetőséget e-mailben, illetve a honlapján keresztül, melynek megjelenése és tartalma megtévesztő hasonlóságokat mutat az NFÜ hivatalos weboldalával, noha nincs kapcsolat a két intézmény között.

Az NFÜ-höz szeptember 26-án eljutatott közérdekű bejelentés kivizsgálása után az NFÜ a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál bejelentéssel élt a Civil Fejlesztési Ügynökség tevékenységével kapcsolatban.

A Civil Fejlesztési Ügynökség által küldött – és az NFÜ-höz eljutatott - ajánlati levélben említett Operatív Program, és pályázat megtévesztően került feltüntetésre. Az említett Operatív Program ugyanis hazánkban nem létezik, melynek elnevezése: „Civil Kommunikációs Híd- Operatív program 2012". Az NFÜ hangsúlyozza, hogy nincs kapcsolata a Civil Fejlesztési Ügynökséggel, a http://www.cifu.eu/ honlapon feltüntetett pályázaton való részvételt pedig nem javasolja.

Az uniós pályázatokat kezelő magyar intézményrendszer a benyújtott pályázatok vonatkozásában elbírálási költséget nem számol fel.

Az NFÜ továbbra is várja a www.anti-lop.hu oldalon az uniós támogatásokkal kapcsolatban a lakosság tudomására jutott visszaélések vagy törvénytelenségek bejelentését.

Forrás: NFÜ

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760