Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BNEA BNE által 2013. október 2–3-án megrendezett továbbképzésünkön - Búbánatvölgyben - elkezdtünk közösen együttgondolkodni a Fővárosi Közösségi, Közművelődési Stratégia megalkotása érdekében. A megkezdett munkát további 4 műhelynapon folytattuk, melynek eredményeképpen elkészült a stratégiai munkaanyagunk. Mielőtt a dokumentumunkat közgyűlésen elfogadnánk, szeretnénk, ha a fővárosi közművelődési intézmények vezetői, munkatársai megismernék, véleményeznék és kiegészítenék az elkészült munkaanyagot.

A stratégiai tervünk a Búbánatvölgyben Beke Márton EMMI Közművelődési Főosztály főosztályvezetője által bemutatott – előkészület alatt álló - Országos Közösségi Közművelődési Stratégia kereteire épít.
A fővárosi anyag elkészítésével, amellett, hogy szakmánk érdekérvényesítését kívánjuk erősíteni, szeretnénk segítséget nyújtani a helyi és intézményi stratégiák elkészítéséhez is.
Kérjük, hogy a mellékelt szakmai anyagot nézzétek át, és ha lehet, beszéljétek meg szakmai kollégáitokkal, véleményezzétek és küldjétek el kiegészítési, módosítási javaslataitokat.
Amennyiben a stratégiában szereplő valamelyik konkrét szakmai területnél szívesen bekapcsolódnátok hálózati együttműködőként, kérjük, hogy azt külön is jelezzétek.
A stratégiai munkaanyag mellé elküldjük részetekre azt az elemző anyagot is, amelyik a Szakmatükör 5. számában olvasható a fővárosi közművelődés helyzetéről.
Kérjük, kedves kollégák, hogy véleményeiteket, javaslataitokat legkésőbb március 10-ig juttassátok el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A stratégia letöltése: Fővárosi Közösségi, Közművelődési Stratégia

Az együttműködéseteket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Gábor Ilona
BNE elnök

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760