Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója: Önarckép2022. évi  tavaszi évadunkban ismét várjuk a Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója foglalkozásain az érdeklődőket. Konzultációs lehetőséggel, vetített-képes elméleti előadással és gyakorlati stúdiummal fogadja Utcai Dávid festőművész a festészet és a grafika iránt érdeklődő amatőr alkotókat.
Az őszi évadban folytatjuk!
A témákról bővebben »  ÚJ!! Online lehetőség »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). ♦ 202-es terem   Díja »

Bővebben...

Mazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknakMazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknak, heti 1 alkalommal, a BMK-ban. A  mazsorett egy olyan táncos műfaj, mely hozzájárul a helyes testtartás kialakulásához, a figyelem–koncentráció fejlődéséhez, emellett természetesen szórakoztató is a botforgatással, pomponokkal való tánc. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár: Igric-Macskin Zita tanfolyamvezető.  Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55/A.) 212-es terem. A foglalkozások 2022. őszi évadában folytatódnak.  Jelentkezés és díja »

Bővebben...

 Vert csipke készítő tanfolyam az őszi évadban is!A 2022. évi tavaszi évadban induló csoportjainkban a csipkeveréssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a tervezéstől a megvalósításig.
Következő tervezett időpont: 2022. szeptember 12. hétfő 17.00 órától, hetente hétfő, szerda 17.00–19.00 óráig. Folyamatos becsatlakozással.
 
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) II. em. 207-es terem. 
Csatlakozz nyílt csoportunkhoz a Facebookon »    Bepillantás a csipkeverés világába »
A tanfolyam díja »

Bővebben...

Környezettudatos életmódra felkészítő kézműves foglalkozások Iskolai és óvodás csoportoknak ünnepkörökhöz kapcsolódóan kézműves foglalkozásokat tartunk 3x3 órában (témanapok) az őszi évadban.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A.)

Bővebben...

Alkotópont – kisiskolásoknakMesés rajzfoglalkozások az BMK-ban 6–9 éves gyerekeknek. Kéz nem marad szárazon: festünk akvarellel, és megismerkedünk különböző grafikai technikákkal is: tusfestéssel, színes tussal, papírmetszettel, linómetszettel és más izgalmas nyomdázási lehetőségekkel. Egyéni és közös alkotások során ismerkedünk egymással.
Ősszel folytatjuk!
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Gyerek rock'n' roll és formációs tánc a BMK-banAkrobatikus rock and roll sport tánctanfolyam indul gyermekeknek az őszi évadban is a BMK-ban. Miért jó az akrobatikus rock and roll? Mert kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációját, ritmuskészségét, izomerejét és állóképességét. Megtanítja a diákokat a kitartásra, a szorgalomra és a csapatmunka fontosságára.
HelyszínBudapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) 204-es (balett) terme.

Bővebben...

Tánctréning nem csak anyukáknakGeoldes Tünde táncpedagógus 30 év táncos tapasztalattal kifejlesztett egy minden testrészre kiterjedő, jól egymásra épülő mozdulatokból álló edzést, amely könnyen elsajátítható bárki számára, aki jobb állóképességre vágyik és kecses megjelenésre törekszik.
Következő időpont 2022. őszi évadában.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Első ábrándA Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Első ábránd óvoda kis- és középső csoportja (3–5 éves korosztály) hívja az érdeklődőket 2021. év őszi évadjában isSzeretettel várjuk az apróságokat!
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán  17.00–18.00 óráig. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Zumbini a BMK-banA Zumbini egy amerikai mozgásfejlesztő program, melyben a zenét, kis és nagymozgásokat kombináljuk egy 45 perces foglalkozás során, melyen a gyerekek a szülőkkel együtt vesznek részt. Különböző hangszereket használunk (nem csak az oktató, hanem minden kisgyermek), egyszerű táncos koreográfiákra táncolunk, állatokat utánzunk, ugrálunk és sokat nevetünk. Következő időpontja: 2022. őszi évadában.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Második ábránd A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Második ábránd” óvoda nagycsoportja (5–6 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán18.00–19.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Jóga és Gerinctorna a BMK-ban Fáj a hátad? Leszakad a derekad? Többször is elalszod a nyakad? Fejfájás, testi-lelki kimerültség, alvásproblémák gyötörnek? Szinte már az feltűnő, ha nélkülük múlik el egy-egy nap. Ebben segít a jóga és gerinctorna! Szeretettel várjuk foglalkozásainkon!
Ősszel folytatjuk!

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55/A., Bikás park mellett) ♦ 212-es terem.

Bővebben...

Kalamajkó A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Kalamajkó” kisiskolás csoportja (6–7 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán17.00–18.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760