Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Fitt forma edzés – nőknek anyukáknak"Egész testet átmozgató, lendületet adó, izzasztó edzésre várlak. A mobilizáló, erősítő, nyújtó, állóképesség fejlesztő gyakorlatokat úgy gyúrom össze, hogy a tested ruganyosabb és energikusabb legyen. Gerincprevenciós szemlélettel építem fel a tornát. Kezdő, középhaladó változatokat is mutatok a nehezebb gyakorlatoknál."
A foglalkozás kezdési időpontja: 2021. szeptember 23. Az első edzés ingyenes!

Bővebben...

Modern Tánc a BMK-ban Az oktatás célja a testtudat, testkultúra fejlesztése, a tánc művészetet megszerettetni a gyerekekkel.
Időpont az őszi évadban: csütörtök 17.00-18.30-ig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.)  204-es terem

Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója – Trompe l'oeil 2021. évi őszi évadunkban ismét várjuk a Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója foglalkozásain az érdeklődőket. Konzultációs lehetőséggel, vetített-képes elméleti előadással és gyakorlati stúdiummal fogadja Utcai Dávid festőművész a festészet és a grafika iránt érdeklődő amatőr alkotókat.
Évadkezdő foglalkozás: 2021. október 9. ♦ szombat 10.00 órától ♦ Trompe-l'oeil – a szemet becsapó festészet
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). ♦ 202-es terem
Díja »

Bővebben...

Vert csipke készítő tanfolyam – folyamatos becsatlakozással!A 2021. évi őszi évadban induló képzéseinken csipkeveréssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a tervezéstől a megvalósításig. ♦ Folyamatos bekapcsolódással! ♦  Következő időpont: 2021. szeptember 27. hétfőn 17.00–19.00 óráig. Csatlakozz nyílt csoportunkhoz a Facebookon »  Bepillantás a csipkeverés világába » Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) I. em. 108-as terem A tanfolyam díja »♦ Előregisztráció »

Bővebben...

Gyerek rock'n' roll és formációs tánc a BMK-banAkrobatikus rock and roll sporttánctanfolyam indul gyermekeknek a BMK-ban. Miért jó az akrobatikus rock and roll? Mert kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációját, ritmuskészségét, izomerejét és állóképességét. Megtanítja a diákokat a kitartásra, a szorgalomra és a csapatmunka fontosságára.
HelyszínBudapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) 204-es (balett) terme.
Időpont: Októbertől hétfőnként 16.30–17.30 és szerdánként 16.30–17.30 között.

 

Bővebben...

Környezettudatos életmódra felkészítő kézműves foglalkozások Iskolai és óvodás csoportoknak ünnepkörökhöz kapcsolódóan kézműves foglalkozásokat tartunk 3x3 órában (témanapok) az őszi évadban.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A.)

Bővebben...

Zumbini a BMK-banA Zumbini egy amerikai mozgásfejlesztő program, melyben a zenét, kis és nagymozgásokat kombináljuk egy 45 perces foglalkozás során, melyen a gyerekek a szülőkkel együtt vesznek részt. Különböző hangszereket használunk (nem csak az oktató, hanem minden kisgyermek), egyszerű táncos koreográfiákra táncolunk, állatokat utánzunk, ugrálunk és sokat nevetünk.
Időpontja: hétfőnként ♦ 16.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Első ábrándA Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Első ábránd óvoda kis- és középső csoportja (3–5 éves korosztály) hívja az érdeklődőket 2021. év őszi évadjában isSzeretettel várjuk az apróságokat!
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán  17.00–18.00 óráig. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Jóga és Gerinctorna a BMK-banFáj a hátad? Leszakad a derekad? Többször is elalszod a nyakad? Fejfájás, testi-lelki kimerültség, alvásproblémák gyötörnek? Szinte már az feltűnő, ha nélkülük múlik el egy-egy nap. Ebben segít a jóga és gerinctorna! Szeretettel várjuk foglalkozásainkon! Gerinctorna» keddenként, 19.00 órátólJóga» csütörtökönként, 19.00 órától
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55/A., Bikás park mellett) ♦ 212-es terem

Bővebben...

Második ábránd A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Második ábránd” óvoda nagycsoportja (5–6 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán18.00–19.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Mazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknakMazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknak, heti 1 alkalommal, a BMK-ban. A  mazsorett egy olyan táncos műfaj, mely hozzájárul a helyes testtartás kialakulásához, a figyelem–koncentráció fejlődéséhez, emellett természetesen szórakoztató is a botforgatással, pomponokkal való tánc. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár: Igric-Macskin Zita tanfolyamvezető. Időpont az őszi évadban: csütörtökönként 17.15 órától. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55/A.) 212-es terem. A foglalkozások 2021. év szeptember 9-étől folytatódnak.  Jelentkezés és díja »

Bővebben...

Kalamajkó A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Kalamajkó” kisiskolás csoportja (6–7 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán17.00–18.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760