Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zumbini a BMK-banA Zumbini egy amerikai mozgásfejlesztő program, melyben a zenét, kis és nagymozgásokat kombináljuk egy 45 perces foglalkozás során, melyen a gyerekek a szülőkkel együtt vesznek részt. Különböző hangszereket használunk (nem csak az oktató, hanem minden kisgyermek), egyszerű táncos koreográfiákra táncolunk, állatokat utánzunk, ugrálunk és sokat nevetünk. Következő időpontja: 2022. őszi évadában.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Tanfolyamaink során a gyerekek biztonságos környezetben fejlesztik a szociális és kognitív képességeiket, ritmusérzéküket, beszédjüket, miközben édesanyjukkal való kapcsolatuk a közös mókázás révén folyamatosan erősödik. Ajánljuk minden olyan 1-5 év közötti kisgyermeknek, akik szeretnek mozogni, sosem fáradnak el, élvezik a zenét, igénylik a gyerektársaságot, de mindezt még a szülők biztonságos közelében teszik a legszívesebben.
Nagy mosollyal, biztonságos és barátságos környezettel és szakmailag felkészült oktatóval várunk Titeket, ahol a gyermek mellett az anyukák is feltöltődnek!

Időpontja: hétfőnként ♦  16.00 óra.

Tanfolyam ára: 20.000 Ft/ 8+ 1 ajándék alkalom
Érdeklődni lehet: Nyári Ági, 0670 204 7591, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tanfolyamra folyamatos a becsatlakozási lehetőség, de érdemes az ingyenes bemutató órát kipróbálni és jelentkezni, mert korlátozott számú helyeink a csoportokban rendszerint gyorsan elfogynak! Demó órán bérletet váltóknak egy szuper és értékes ajándékot adunk!

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
az M4-es metróval (akadálymentes), 7, 103, 107114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

A foglalkozás terembérleti rendszerben működik, szervezője Nyári Ági tanfolyamvezető

A foglalkozás igénybevételi feltételeinek módosítási jogát fenntartjuk.

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760