Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Ovis balett a Bikás parknál a BMK-banKedves Látogatóink! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad.  Az újranyitással kapcsolatban, kérjük, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat és hivatalos Facebook oldalunkat » Megértésüket köszönjük.
Reméljük, hogy mihamarabb ismét személyesen találkozhatunk Önökkel rendezvényeinken, közösségi tereinkben! 
#vigyázzunkegymásra   #maradjotthon

Várható kezdési időpont: december 14. ♦ hétfő ♦ 16.30 óra.

Ovis balett a Budapesti Művelődési Központban, a Bikás parknál. A Tipegő Talpak Tánciskola 16 év tapasztalattal szeretettel várja új növendékeit a klasszikus, kortárs és jazzbalett, valamint a modern tánc alapjainak elsajátítására. Oktató: Feinek Jessica.
Időpont: hétfőn és szerdán ♦ 16.30–17.30 óráig. A bekapcsolódás folyamatos
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) 212-es terem.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében termeink befogadóképessége korlátozott. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kevesebb látogatót tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük.
212-es terem befogadóképessége: 20 fő.
BMK intézkedések a koronavírus terjedésének megelőzésére »

Feinek Jessica:

„16 év versenyszerű sportmúlttal és pedagógus végzettséggel ill. tapasztalattal, továbbá sport végzettséggel oktatom maximális színvonalon a gyerekeket. A csoportom 1 éve működik, egy összeszokott, rendszeresen járó közösséget alkotva. Célom a folyamatos növekedés, és a gyermekcsoport magasabb szintű oktatása folytatólagosan iskolás korban is. Kisgyermekkorom óta versenyszerűen űzöm a jazz, klasszikus- és kortárs balettot valamint a modern táncot. A Passé tánccsoport tagjaként számos hazai versenyen arattunk győzelmet, majd az ELTE moderntánc társulatánál sajátítottam el a kortárs táncművészet elemeit. Tanulmányaimat óvodapedagógusként és sportoktatóként folytattam, jelenleg a kisgyermekek (óvodás korosztály, 3-7 év) sportra való nevelésével, a balett alapjainak játékos megismertetésével és megszerettetésével foglalkozom. Számomra fontos a hitelesség, így a tanulmányaimat folyamatosan végzem a pedagógiai munkám során is."

Kezdő csoport: 3-4 évesek
Haladó csoport: 5-7 évesek

További Információ: (70) 629 8940, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , facebook.com/tipegotalpak.ovisbalett/

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
az M4-es metróval (akadálymentes), 7103107,  114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

A foglalkozás terembérleti rendszerben működik, szervezője a Budai XI Sportegyesület.

A foglalkozás igénybevételi feltételeinek módosítási jogát fenntartjuk.

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760