Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Ovis balett a Bikás parknál a BMK-banKedves Látogatóink! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad.  Az újranyitással kapcsolatban, kérjük, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat és hivatalos Facebook oldalunkat » Megértésüket köszönjük.
Reméljük, hogy mihamarabb ismét személyesen találkozhatunk Önökkel rendezvényeinken, közösségi tereinkben! 
#vigyázzunkegymásra   #maradjotthon

Várható kezdési időpont: december 14. ♦ hétfő ♦ 16.30 óra.

Ovis balett a Budapesti Művelődési Központban, a Bikás parknál. A Tipegő Talpak Tánciskola 16 év tapasztalattal szeretettel várja új növendékeit a klasszikus, kortárs és jazzbalett, valamint a modern tánc alapjainak elsajátítására. Oktató: Feinek Jessica.
Időpont: hétfőn és szerdán ♦ 16.30–17.30 óráig. A bekapcsolódás folyamatos
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) 212-es terem.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében termeink befogadóképessége korlátozott. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kevesebb látogatót tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük.
212-es terem befogadóképessége: 20 fő.
BMK intézkedések a koronavírus terjedésének megelőzésére »

Feinek Jessica:

„16 év versenyszerű sportmúlttal és pedagógus végzettséggel ill. tapasztalattal, továbbá sport végzettséggel oktatom maximális színvonalon a gyerekeket. A csoportom 1 éve működik, egy összeszokott, rendszeresen járó közösséget alkotva. Célom a folyamatos növekedés, és a gyermekcsoport magasabb szintű oktatása folytatólagosan iskolás korban is. Kisgyermekkorom óta versenyszerűen űzöm a jazz, klasszikus- és kortárs balettot valamint a modern táncot. A Passé tánccsoport tagjaként számos hazai versenyen arattunk győzelmet, majd az ELTE moderntánc társulatánál sajátítottam el a kortárs táncművészet elemeit. Tanulmányaimat óvodapedagógusként és sportoktatóként folytattam, jelenleg a kisgyermekek (óvodás korosztály, 3-7 év) sportra való nevelésével, a balett alapjainak játékos megismertetésével és megszerettetésével foglalkozom. Számomra fontos a hitelesség, így a tanulmányaimat folyamatosan végzem a pedagógiai munkám során is."

Kezdő csoport: 3-4 évesek
Haladó csoport: 5-7 évesek

További Információ: (70) 629 8940, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , facebook.com/tipegotalpak.ovisbalett/

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
az M4-es metróval (akadálymentes), 7103107,  114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

A foglalkozás terembérleti rendszerben működik, szervezője a Budai XI Sportegyesület.

A foglalkozás igénybevételi feltételeinek módosítási jogát fenntartjuk.

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760