Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Spar Budapest Maratonon kollégánk a BMK színeibenIdén 26. alkalommal rendezték meg a Spar Budapest Maratont. Mi sajnos kicsit későn ébredtünk aznap, ezért épphogy lecsúsztunk a rajtról a feleségemmel és a kerekesszékemmel, de így is befértünk a 3,5 km-es, városliget körüli „kis” maratonba, melyet a Budapesti Művelődési Központ színeiben teljesítettünk.

A 3,5 km maratonka edzésnek is nagyon jó volt és a célnál a közönség biztatása nagyon jól eső érzés volt, bár az élményt rontotta, hogy az utolsó pár méter macskaköves terepen át vezetett, ezért a tempóból igencsak vissza kellett venni, de így is örömmel töltött el, hogy sikerült teljesíteni ezt az „óriási” távot, méghozzá nem utolsóként.

A „futás” után volt időnk körülnézni a felállított standoknál is. Volt mindenféle, ami szem szájnak ingere. Osztogattak jéghideg jégkrémet (a nagy melegre való tekintettel), pogácsát, sütit, müzlit, különféle gyümölcsleveket, még sört is, ugyan mindenhol óriási sor állt, de minket ez nem hátráltatott. Ezeken kívül ki lehetett próbálni mindenféle sporteszközt is, a Suhanj Alapítványnál pl.: az én „lábamhoz” hasonló kerekesszéket is kipróbálhatta az érdeklődő, ami azon a macskakövön igazán nagy élvezetet nyújthatott.

Összességében a napunk nagyon jól telt, amennyiben 27. Spar Budapestre is ilyen jó időben kerül sor mi is teljesítjük a teljes távot.

Köszönjük és hajráSmile

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760