Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Jó ügyekért honlapRendezvényszervezőknek kulcsszerepe van a jóügyekért.hu céljainak megvalósításában, hiszen Jó Ügyeink Követei különféle eseményekhez kapcsolódóan tehetik meg vállalásaikat, amikre adományokat gyűjtenek. Események nélkül tehát a rendszer működésképtelen. Számos rendezvényhez könnyedén kapcsolható jótékonysági vállalás, a jóügyek.hu használatával a jótékonysági rész adminisztratív működtetése pedig azonnal megoldódik.

A rendezvényszervezőnek mindössze annyit kell tennie, hogy a rendezvény résztvevői között népszerűsíti a jótékonyság lehetőségét.

A jóügyekért.hu támogatási logikája kitűnően alkalmazható mindenféle tömegsport megmozduláson (futás, kerékpározás, úszás, gyaloglás, lovaglás stb.), de egyéb (pl. szórakoztató és szabadidős) rendezvényekhez csatlakoztathatóak jótékonysági elemek (pl. jelmezes csapatok vízbe ugrása).

Ha valaki szívesen csatlakozna, de nem tudja, nincs ötlete, hogy mi legyen az eseménnyel kapcsolatosan a Jó Ügyek Követeinek vállalása, akkor forduljanak hozzánk, szívesen segítünk az ötletelésben.

Az események regisztrációjával kapcsolatos tudnivalók itt olvashatóak.

Forrás: jougyekert.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760