Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Családbarát Újbuda VállalkozásCsaládbarát Újbuda Vállalkozás cím használatáról döntött az előző önkormányzati ciklusban Újbuda képviselő-testülete. Eszerint az IBM Magyarországi Kft., a Bakosfa Kft. és a Vadászos Kkt. nyerte idén az elismerő újbudai címet.

A családi élet és a munka összehangolásának támogatása növeli a dolgozók elégedettségét, a motivált, elkötelezett munkaerő pedig a legjobb befektetés egy szervezet számára. A családbarát szemlélet a külső környezetnek (például Újbuda) is előnyt jelenthet, azaz a Családbarát Vállalkozás cím segíti megőrizni az azt elnyerő vállalkozás versenyképességét.

Újbuda Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja, hogy a kerületi vállalkozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására. Ennek értelmében a „Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda” című, TÁMOP-2.4.5-12/4-2012-0001 pályázat keretében létrehozta a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet, melynek odaítéléséről évente dönt. Az elismeréssel az önkormányzat azokat a vállalkozásokat díjazza, amelyek szem előtt tartják a családbarát vállalkozás kritériumrendszerét, beépítik azt vállalati filozófiájukba.

Az önkormányzat elismerését minden évben egy-egy kis- és középvállalkozás, valamint egy nagyvállalat nyerheti el. A kitüntetés átadása a Kerület Napján, november 11-én lesz, a cím elnyerésével a vállalkozások két évig jogosultak a Családbarát Újbuda Vállalkozás logó használatára is.

Forrás: Ujbuda.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760