Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Betegörző Monitor a Váci Korház Gyermek és Csecsemőosztája részéreEgyesületünk az “Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület” közhasznú szervezet, mely 2008-ban dolgozta ki egészségügyi és- szociális intézménysegítő projektjét azzal a céllal, hogy kórházakat, gyermekintézményeket 2009-től pedig már mentőszervezeteket támogasson olyan műszerek adományozásával, melyek a gyógyításhoz nélkülözhetetlenek, de az intézmények saját erőből nem, vagy csak nagy nehézségekkel tudják beszerezni szűkös anyagi helyzetük miatt.

 Ma Magyarországon nagyon sok kórház, mentőszervezet és gyermekintézmény – bár eredményeik világszintűek – küzd súlyos nehézségekkel az elavult régi műszerpark és a támogatások hiánya miatt.

Számos vidéki intézménynek nyújtunk segítséget, mivel műszerparkjuk olyannyira elavult és elhasználódott, hogy azok javítása lehetetlen, az új műszerek pedig olyan költségesek, hogy azok beszerzését nem tudják megfinanszírozni. Ezeken a gondokon szeretnénk továbbra is segíteni.

Az egészség mind addig természetes, míg nem sérül és sajnos minden családban van olyan hozzátartozó – legyen szó gyermekről, felnőttről, idősről, aki rászorul a segítségre.

Egyesületünk, bár elsődlegesen gyermekintézmények- és kórházak, mentőszervezetek támogatását tűzte ki céljául, ennek ellenére, az elmúlt években számos más szociális intézménytől is érkezett segítségkérő megkeresés.

Ezek az intézmények – a teljesség igénye nélkül – mozgássérült intézet, idősek otthona, gyermekotthon, stb. szintén szűkös költségvetésből gazdálkodnak, így bővítésre és fejlesztésre már nem tudtak megtakarítást biztosítani.

A jövőben is szeretnénk feladatainkat az elmúlt évekhez hasonló eredményekkel folytatni, a rászorultságot észrevenni, önzetlenül segíteni annak érdekében, hogy valamennyi hozzánk forduló intézmény súlyos helyzetén könnyítsünk, mert amit nevén nevezünk, az megindít és cselekvésre késztet.

Sikereink nem valósulhattak volna meg azon állhatatos Támogatóink nélkül, akik a folyamatosan romló gazdasági nehézségek ellenére is fontosnak érezték „egy jó ügy” támogatását, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni nekik!

Az Egyesület hisz abban, hogy a jövőben is megtalálja azokat az önzetlen Támogatókat, akik segítik a nemes célok megvalósulását.

Segítség egy Mosolyért!

Ha segíteni kíván, támogassa egyesületünket adója 1%-ával!

Ha önadózó, adóbevallásával együtt küldje el nyilatkozatát az adóhivatalnak, amelyen az adatok:

  • ADÓSZÁM: 18117558-1-41
  • NÉV: Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület

Köszönettel: Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület

Elérhetőségek:

  • Levelezési cím:1325 Budapest,Pf. 204.
  • Telefon/fax : 06-1-577-9696
  • Bankszámlaszám:11600006-00000000-13803339 /Erste Bank/

Forrás: mosolyért.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760