Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 K&H gyógyvarázs – mesedoktorokÉld át Te is az élményt, amit egy beteg gyermek felvidítása okoz! Jelentkezz K&H gyógyvarázs mesedoktornak!
A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programot 2013 augusztusában hirdettük meg a nagyközönség felé. A program sikere, lelkesedésetek, önzetlenségetek és tenni akarásotok azonban minden várakozásunkat felülmúlta!

Az elmúlt egy évben közel 25 000-en regisztráltatok a weboldalon, hogy szeretnétek önkéntes mesedoktorok lenni. Segítségetekkel pedig több mint 7200 meseolvasás valósult meg a kórházakban, amit ezúton is köszönünk!

A K&H a program indulása óta törekszik arra, hogy az anyagi támogatás mellett hozzájáruljon a beteg gyerekek lelki gyógyulásához is. Ennek jegyében 2004. óta 103 alkalommal szervezett különböző szórakoztató gyerekprogramokat, 2010-ben pedig elindította meseolvasó programját, amelyben önkéntesek, elsősorban középiskolás diákok látogattak meg gyermekosztályokat, hogy meseolvasással tegyék könnyebbé a beteg gyerekek számára a kórházban töltött időt.

Sajnos azonban a kórházak befogadóképessége korlátozott, ezért 2013 decemberétől új lehetőséggel bővítettük a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programot. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben programban mesevideókkal szórakoztatjuk az ország 30 gyermekosztályának kis betegeit. Ha Te is szeretnél egy kis örömöt csempészni kórházi napjaikba, válaszd ki kedvenc mesédet, kapcsold be telefonod, webkamerád vagy fényképezőgéped, és indulhat a felvétel! A legjobb mesevideók felkerülnek a K&H gyógyvarázs YouTube csatornára, és az internet közvetítésével jutnak el a kórházban fekvő gyerekekhez.

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programja 2014-ben elnyerte a kommunikációs szakma Oscarjának számító Golden World Awards elismerést. A rangos díjat a Nemzetközi Public Relations Szövetség osztja ki évről évre a legkiválóbb public relations programok megvalósítóinak. A díj jól mutatja, hogy programunk nemzetközi szinten is példaértékűnek számít. Ez azonban a Ti segítségetek nélkül nem jöhetett volna létre!

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program keretében eddig közel 20 000 gyerek arcára sikerült mosolyt csalnotok. Ezúton szeretnénk megköszönni az összes mesedoktornak, hogy személyes olvasásával, mesevideójával hozzájárult a mese gyógyító erejének terjesztéséhez, a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program sikeréhez, a beteg gyerekek lelki és testi gyógyulásához!

Éld át Te is az élményt, amit egy beteg gyermek felvidítása okoz! Jelentkezz K&H gyógyvarázs mesedoktornak!

Olvass mesét személyesen vagy küldj egy mesét a weben keresztül.

Cégek megkeresését is várjuk. Erről bővebb információ itt olvasható

Forrás: khgyogyvarazs.hu

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760